![]() |
|
Michoss jeśli uważasz że wstawienie Precla coś pomogło to masz racje,
tylko on uratował sytuacje. (lol, nie zamierzony rym :D zaczynam się bać sam siebie) A teraz od początku, mało to zabawne ale może jest w tym zalążek humoru, dawaj dalej. Spróbuj może z humorem słownym a nie sytuacyjnym lub walnij cała garść absurdu i inteligentnej głupoty w stylu: -Nie podobają mi się w tobie trzy rzeczy. -Jakie? -Podbródek |
@Michoss: Uahahaha!
Rzeczywiście, widzisz, tylko z tych znanych Fake można się śmiać ; ] |
Vasek nie ma weny więc troszq zdupczone to będzie, lecz jest sponsor ;) (przedstawiony na pierwszej stronie), lecz obiecałem sobie że dokończę Wiewióra! I postaram się jak najbardziej go zmienić z humorem na dobre.
http://img175.imageshack.us/img175/3812/arghoo5.png Jutro będzie odcinek specjalny + normalny ;). Tak wiem że "zaszantażowaniu" zabrakło "ż", sąsiada tak samo, z 2x "ę". Przepraszam za tę błędy :<. |
1/10 nie podoba mi się.
|
Są dwa wyjścia:
- Albo jestem strasznie ułomny i tego nie rozumiem. - Albo przerastam to zbytnio inteligencją. Tak czy siak, nie kapuję to i mnie nie śmieszy. ;\ @Edit! Już kapuję! Ale i tak mało śmieszne... |
To jest wtedy, jak scenariusz jest dobry, a reżyser, umh..."pomysłowy"...
|
Po kilkukrotnym przeczytaniu tego parta nareszcie zrozumiałem o co chodzi. Ale niezbyt to śmieszne. Szczerze powiedziałeś że nie masz weny. Poza tym nie mam pojęcia, jak dostałeś się do grona osób sponsorowanych przez Michoss Fakes.
PS. Skoro chcesz skończyć tego fake, to mogę się dowiedzieć ile to zajmie czasu? |
@UP
Cóż humor może ten fake nie zawiera go aż dużo, lecz grafikiem dobrym jestem. Odcinków nie wiem ile będzie, codziennie dodaję 1 odcinek a gdy się trafi do odcinek specjalny razem z normalnym. @Shivek Phi, taki mądry to sam zrób lepszy "syf" bo jak na razie to Oddział tibijskich GM'ów nie był fajny. |
;Rada 25.11.2008
Zrób lepszą ramkę. HmmMmmM. |
Cytuj:
|
Też tego jakoś nie rozumiem.. Dziwne takie... Musze jeszcze raz przeczytać...
@Down Aham... Teraz rozumiem... Ale dalej wydaje mi się to dziwne. |
Cytuj:
|
Michoss, jak ten syf możesz sponsorować :( BTW: Nawet z scenariusz mnie nie rozśmieszył, straciłeś formę?? :(
Totalna klapa z tego fake'a. Mam nadzieję, że w specialu wiewiór deadnie... Edit: A precel wyżre mu mózg, to będzie śmieszne :P |
Nowy Odcinek!
Nowy odcinek! Z przykrością stwierdzę że dziś może już nie być odcinku specjalnego (brak czasu, śmiesznej fabuły odcinku nie ma).
http://img167.imageshack.us/img167/2...ewiorrrjl9.png |
Rotfl xDD
To akurat było dobitne! Gratulacje. |
Hah teraz było dobre więc moge skomentować :P
Graficznie fajnie, humorystycznie do bani ale ten odcinek był fajny :) 21.12.2012 :D |
Łeee... Kłamanie kogoś o jego śmierci jest już z lekka nudne... Albo po prostu tego typu "żarty" mnie prześladują ;/
Ale niezłe nawet... 8/10 |
Z 'lekkim' wyprzedzeniem xD. I juz troche lepiej, niz poprzednio :D
|
Cytuj:
Ale i tak nie mam co tu pisać. Wszystko zostało już praktycznie powiedziane. Jedynie co, to trochę dziwi mnie wasze ocenianie 'słabizna, zero humoru - 7/10'. over 9000? over 9000? SIEDEM?! Kiedy sami piszecie, że słabe? Hm. |
Danie fake'owi mniej niż "super 11/10!" ewentualnie 10/10 to słabe noty ;<
Nadal ramy nie poprawiłeś... w tym odcinku jest przejrzyście, bo gazeta biała. |
Nom, nawet niezły odcinek
|
Kalaś, nie bój się już dostałem rameczkę od Vaska więc nie ma sprawy.
|
To akurat było niezłe. Ale mogłeś dać inną (własną) nazwę gazety. No wiesz, zaraz się czepią o prawa autorskie itd. :) Jeśli ma być już na takim poziomie, to rób dalej.
X-Zero@ Prześladują cię żarty o śmierci? Mnie akurat coś troszkę innego*, bo nic nie ma do śmierci, ale na przypadek to nie wygląda. * - we wszystkich wróżbach, itd. pada na mnie... |
Shiz dobiłeś mnie :P
1 odcinek, który się udał! |
Cytuj:
|
Jest nieco lepiej... Z glupkowatego i zarazem nielogicznego (jak dla mnie) paskowca zmienia sie w osowiale zarciki ;/
Lepsze to niz nic, ale i tak mi sie nie podoba ;< |
:p
Nawet spoko, ale żarty są okropne :/ <bezsensu>
|
0.o, akurat ten odcinek był zabawny.
|
IRWIN!
Oh my god... |
Słucham cię, O jasny Nieoświecony, wielki kapłanie i proroku Precla, na tej kupie łajna, zwanej też potocznie ziemią. Cóż wywołało tak gwałtowną reakcję? Czyżby w mym poście, przypadkowo wzywał dziesięciokrotnie nienazwanego, Obcego czy innego poznanego (;f)?
Cóżem zawinił, że zostałem celem tak gwałtownej reakcji z twej strony? @ Edit. Po krótkiej rozmowie na Głupim Gównie, dowiedziałem się powodu tak ostrej reakcji z strony Jasnego Nieoświeconego. Po prostu, po dłuuuugim czasie bez kontaktu, myślał on że mogłem zejść z tego świata, zy coś @Edit 2. Dziękuję wam za wytknięcie tej Karygodnej Literówki, jaką było rozpoczęcie zdania małą literą. |
@Up
Won z tego forum, najlepiej do Disneyland'u... Albo do szkoły ;S @Top Bez sensu. |
Staraj się przekazywać wszystko trochę jaśniej...
A to z gazetą dobre ; ] |
#Avios
Jeżeli chciałeś tylko to pisać, to drzwi na prawo i proszę nie wracać. #Irwin Nie lubię takich ludzi jak ty, widząc twoje stare posty a patrząc na te, wygląda mi to na wyrozumiałość, chcesz pokazać powagę, szpan, pr0(stwo-stactwo), oraz wywyższać się swoim IQ(o ile istnieje) to nie z takimi postami do mnie... Huahua jesteś taki pro to czemu nie piszesz z dużej litery na początku zdania? Widać że starasz się okazać mastahem ;) Cytuj:
Staraj się dalej i nie bierz mojej odpowiedzi na poważnie ;) #Krizz No wiesz gazeta wyborcza rlz ;) |
Normalnie szok jak to czytałem to nie wiedziałem czy się śmiać lub płakać...
Żałosne pod względem scenariusza, 0 akcji, pisanie głupot to tylko odstrasza a nie przyciąga. Pod względem grafiki jest dobrze. Co do oceniania to popraw scenariusz wtedy mogą być jakieś noty a nie teraz. Dziękuje za uwagę... |
Graficznie fajnie, humorystycznie ssie.
|
Cytuj:
Btw. Do kłótni jest GG. @Top Jeden odcinek mnie rozśmieszył, ten z gazetą wyborczą ;d @Down Wczoraj na kolanach, to co było? ;s |
Tak, jeszcze powiesz że będę prosić o GG twoje, wiem jak mówiłem gazeta wyborcza rlz.
@Fani Wiewióra o ile istnieją. Dziś nie będzie odcinku z powodu: Vasek nie może nic wymyślić |
Właśnie udowodniłeś że to nie twój fake tylko "Vaska".
A tak pozatym to nieźle mu wprułeś pokazując małą literę na początku zdania. omfg x.x |
Ale to ja jestem od czarnej roboty =/. On mi podpowiadał i teraz stworzyliśmy duet ;).
Edit: No można powiedzieć że jest pół na pół ;D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:32. |