![]() |
Cytuj:
@ topic Ja nie wiem jak ludzie mogą siedzieć tyle godzin przed komputerem. Pamiętam, że ja gdy expiłem to po 2-3h już nie mogłem usiedzieć, wszystko mnie bolało i miałem już dość :p |
Cytuj:
|
@D4n1
Racja tibia.br potrafi załatwic pacca nonstop ;] A tak przy okazji nawet mu nie pogratulujecie? |
Cytuj:
|
taa jakby gral z botem to problem zlapac go na tych frostach w 20 osob i ujebac? owszem ma duzo hp ale poty sie w koncu skoncza. ok to gra z botem, wpada ekipa, zaczyna go walic, alarm wyje a on odrazu leci do kompa, no ale nie zawsze musi byc w domu skoro jest online po 15h, moze spac, myc sie, byc w innym pokoju, byc na dworzu, itp.
prawda podobno jest taka ze koles juz szkole skonczyl dawnoooo (ma jakies ok. 35 lat) i ma juz prace, ma swoja kafejke internetowa, siedzac w niej przyjmuje od dzieciakow kase i gra caly czas w tibie, ot co. widzilem kiedys film na yt jak jakis koles wszed z kamera do kafejki, za lada siedzial pewien grubas, koles zrobil zblizenie do monitora a tam byl LP chodz jakos nagrania bardzo slaba. widzilem to z pol roku temu a film zostal juz dawno usuniety. koles poprostu sie nudzi i caly czas gra. na pewno po zamknieciu kafeji jeszcze dalej maniaczy ;) moze i ma bota ale tylko dla xraya albo do leczenia sie gdy musi przyjac kase od jakiegos dzieciaka. z pelnym szacunkiem do LP ale macie tutaj jego rl zdjecia http://images50.fotosik.pl/35/9d5271f118787ca0.jpg http://images34.fotosik.pl/410/537a20c94a505b5e.jpg a tak btw obok niego to zona i corka |
Tak btw. o ile się nie mylę to ten ovner kupił LP na 200 lvlu (bynajmniej na elerze było o tym głośno).
|
Zona runy pewnie robi a corka skilluje
|
@cienius
cienka ironia :S |
Cytuj:
co masz na mysli "za kase" ? mowisz o ich normalnych postaciach? |
Cytuj:
@lp Jego sprawa co robi ale jeżeli prowadzi kafejkę internetową to się zgodzę z tym że można tyle grać. U mnie na osiedlu kiedy zaczynałem przygodę z tibią był taki właściciel, prowadził kafejkę, grał w tibie 10h dziennie zwyczajnie z nudów. :) |
jego córka mogła by sobie stanik zafundowac :P:P
|
jak najbardziej możliwe, że expi ręcznie ! mam pewnego kolegę - gra chłopak w silkroada. Jego życie wygląda tak : 6:00 wstaję od razu zaczynam grać wyrabiam jakieś półtorej godziny.8:00 jestem na zajęciach. 15:00 wracam z zajęć, gram do godziny 3:00 . w Soboty i niedziele pomija się punkt z zajęciami... gość wygląda jak wrak, ma jakieś haluny myśli, że ciągle jest w grze... LP też może w taki sposób cisnąć i nie zapominajcie o przypadkach w Japonii, gdzie ludzie umierają z powodu grania non stop 50 godzin w WoWa
|
Cytuj:
|
A ja mu tam gratuluje, że osiągnął tyle w tak dupiatej grze, nie ważne czy z botem czy nie, ale zawsze to jakieś osiągnięcie jest.
Btw ta jego "córa" nie jest aż taka zła ;o znaczy się, patrząc na nich to mogło być dużo gorzej. |
ile osiagnal ? prowadzi w kategorii zabitych potworkow i pare razy zrobil z siebie idiote ?
|
@2up Dokładnie, córka zaskakująco ładna po rzucie oka na rodziców :)
Ontopic: Sądzę, że Cipsoft nie przewidział, że ktoś w najbliższym czasie wbije taki level, o czym świadczy exp nie mieszczący się w okienku. |
no i co ze jest gruby? ja tez jestem
i po co dawales zdjecia jego? zeby go wysmiac? a przed zdjeciami napisales " z calym szacunkiem" chce to gra, boci to moze kiedys poniesie tego konsekwencje, w sumie podziwiam jego zone ;D |
Cytuj:
|
@Vil
Niektórzy są sławni bo umią wybekać alfabet, inni bo wymyślili wzór matematyczny, a inni bo w jakimś mmorpg przodują w ilości zabitych potworków, zresztą na czym inny polega główne założenie nie tylko Tibi, ale większości mmo~? (pomijając jakieś wymyślone przez graczy powody, typu nabić xxx skilla, xx kk kasy, lootnąć danego rarka itd itp etc; każdy chyba robi to co mu sprawia frajdę, no i najwyraźniej osiągnął to co chciał osiągnąć, proste) |
Owszem, LP spędza większość czasu na Okolnir, lecz nie jest to jedyna rzecz, którą się zajmuje. Czasami robi grupowe wypady na kopalnie itp. O dziwo, nie jest to reprezentant generacji "hi okolnir yes", pomimo tego, że zawdzięcza tej wyspie prawie cały swój Exp.
|
Ludzie dajcie spokój. Oni wyglądają na normalna rodzina. Jestem 100% pewien, że cała Wasza rodzina składa się z chudych, atletycznie zbudowanych członków z pięknymi twarzami (czy kto co tam woli).
Pojazd po wyglądzie to najbardziej żałosna rzecz jaką można robić, tym bardziej, że człowiek nastawiony negatywnie widzi to co chce widzieć. Co do expa - praktycznie każdy tibijczyk go zna wiec jakiś sukces osiągnął. @down Imo wjazd na wygląd robią ludzie z kompleksami: f |
Cytuj:
|
Cytuj:
Z kolei tak jak ty piszą/mówią tylko zakompleksione bachory. Jak ktoś jest autentycznie ładny i fajny (mówię o sobie) to nie zwraca takiej uwagi na wygląd, no chyba że chodzi o relacje chłopak-dziewczyna. EDIT za 2-3 lata córka paulistinhy będzie dobra dupa |
Cytuj:
@topic mam nadzieje że dotrzyma obietnicy i po zdobyciu 400 lv przestanie grać w tibie :) ale i tak gratz za te 1kkk.... :p |
Do wiekszosci osob wypowiadajacych sie, ze to no life - obaj gracie w ta gre, roznica jest taka, ze on cos osiagnal a wy nie. Przykro mi, jakby to byl dla was nic nie znaczacy dzieciak bez zycia to byscie sie tu nie wypowiadali, nie powstalby ten temat, ale jednak on jest rozpoznawalny, to on ma was w dupie a nie wy jego.
|
kto z nas nie boci ? to co sie przypierdoliliście do niego :) gdyby było tak jak mówi to by w czołówce nie był ;/ przecież cała czołówka to najci oprócz mdw co i tak nie gra z pół roku, a ja i tak myśle że on ma własnego laptopa etc że zostawia bota i ma czas na rl life :) a jak mu sie nudzi to expi sobie :) na elfbotng jest opcja jeśli atakuje cie 2 lub wiecej potworow to exori gran używa
|
Cytuj:
Czy używa bota czy nie to jego sprawa i mnie to pier****, jedynie podoba mi się jego postać bo jest maszynką do robienia pieniędzy - szybkie bieganie i cap właśnie mi odpowiadają bo tak prawdę mówiąc to ilość hp przy tym systemie leczenia jest mało znacząca przy grze solo. |
Cytuj:
|
Tak btw to on wygląda jak przeciętny polaczek, więc nie wiem po kiego ta rozmowa;o
|
Nawet go nieznacie i piszecie bzdury az zal sluchac, jezli uwazacie ze boci to czy kiedykolwiek zlapal z was ktos go za reke podczas bocenia?
i czy jak ktos lubi grac i jest to dla niego hobby to marnuje sobie zycie? Moze dla was tak bo ja niewyobrazam sobie ludzi(a znam takich) co sie ucza non stop, zero rozrywki, przyjemnsci z zycia, wg to jest no life siedziec calymi nocami w ksiazkach. Tibia to przyjemnosc, ja sam jak mialbym czas tosiedzial bym calymi dniami czy tam nocami. Gz LP |
Cytuj:
2 -3 razy bota użył tamtego dnia;) Mało ludzi wie ale LP ma jeszcze kilka charów koło 200lvla którymi zbiera kasę. Więc wniosek : jest super graczem jak potrafi grać nimi naraz i nie używać bota. Ps. Jeden jego char 5 miesięcy temu dostał bana;P |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Niektórzy pierdolą tutaj że aż głowa boli,
no i co że pokazał koleś zdjęcie jego rodziny? no i co? może jeszcze będziemy gadać o tym ile LP uprawia sexu skoro gra w tibie? napisał co napisał na filmie, uważam że trzeba to normalnie przyjąć i pogratulować.. albo to zostawić, nikt tak na prawdę nie wie jak jest.. a co do botów to gadacie że boci, że on boci i boci i ma mylion ownerów czy coś... gówno to was obchodzi, tylko on boci czy tam sharuje? no, odpowiedzcie Sobie sami na to pytanie.... ehhh Cytuj:
Myślisz że co? 666009 stron będzie z postami cytowanymi twoją wypowiedz i gratulowanie Ci? Cytuj:
Cytuj:
|
Skoro pracuje/pracował w kafejce, to chyba lepiej, że gra w Tibię, niż żeby gapił się bezczynnie w pulpit, bądź wychodził co 15 minut na fajkę.
|
Cytuj:
Cytuj:
|
dobrze ze na skrine zaznaczyles ktory to on bo bez kitu- nie bylem pewny
|
Cytuj:
A tak na serio, przestańcie się już go czepiać, gra to niech sobie gra, a za bota i tak mu się kiedyś dostanie ;). |
Cytuj:
|
Cytuj:
On ma swoja kafejke internetowa wiec czemu ma nie stawiac bota i robic co do niego nalezy ? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:43. |