![]() |
...
A ja wierze :P
Wierze, ale w organizmy, które sobie dzieś żyją [jednokomórkowe jakieś] w takich przeogromnych kosmitów nie wierze. Wiele Galaktyk, Miliardy Planet, Biliony Gwiazd, dzieś muszą żyć, nie ? :p |
Wierze osobiscie w kosmitow. Moim zdaniem by bylo cos nie tak jakby bysmy byli sami w tak ogromnym wszechswiecie. Moze nigdy nie przylecialo do nas na ziemie bo nas nie widza z powodu slabej cywilizacji, a moze dlatego ze jestesmy zbyt prymitiwni dla nich? Nie wiem... ale i tak wierze i czuje ze nie jestesmy sami :D
|
A ja wierze w kosmitów, bo niby jak wyjasnić te wszystkie pseudo balony meteorologiczne? Oni są wśród nas. Statki UFO krążą nad ziemią. Kiedyś czytałem, że poza nami istnieją trzy cywilizacje w kosmosie, (Nostradamus chyb coś takiego gadał), jedna nam przyjazna, dwie wrogie. Ja wierze w zielone ludki, możecie mnie wyśmiać, ale wierze :)
The truth is out there... |
Po 6 piwach w rozne rzeczy jestem w stanie uwierzyc +P
|
Cytuj:
|
Lol
Małe zielone ludki nie istnieją(tak mi się przynajmniej zdaje!)
A o zaginionych ludziach-mówi się że porwali ich kosmici a pewnie się ktoś naćpał I niechcący się utopił tak już jest xD a odrazu FBI i inne organy mówią że UFO(Skrót od ufo- Ułomne Foki Orbitalne) Ufo nie istnieje !!!X( :evul: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:39. |