![]() |
calkiem smakowe, szkoda ze tego typa co po neigo przyszedl nei spingowal ;p
|
pingpong;)
a tak btw ten 126 ed to drugi char tego 197 rp = to samo ip = doubleded |
Najczęstszy sposób pingowania to pingowanie przez wiersz poleceń. Nie raz sie robiło co nieco na warach ;). Są do tego także skuteczniejsze programy ;).
I teraz najważniejsze. Biegnie jakiś typ , koleś patrzy jego ip ( ma ekipe na venta z 20 typa .) Daje na vencie ip gościa i kazdy z osób pinguje go. Jest to wystarczające żeby zamulić kompa, wyłączyć go badź oderwać od neta;) |
z 1 kolesia blue legow nie wzioł ;p
|
Cytuj:
|
@up
uwierz mi wystarczy ;) robiliśmy w 5 typa z 180 lvlem :) był wystarczająco zpingowany aby paść lecz miał tam jakąś kontrole :P |
Cytuj:
oj chlopcze, gowno wiesz. myslisz, ze pingowanie to "Start -> Uruchom -> Ping www.onet.pl" ? i co, onet sie wtedy wylacza? ;\ pingowanie to wysylanie kilkuset/kilkutysiecy pakietow na komputer ofiary przez co zamula jej neta/kompa lub odlacza go. |
Po co się trudzicie z ilością komputerów jak są gotowe wirusy które zarażą po cichu komputery docelowej grupy osób i mamy sieć rozproszoną... Możecie nawet nie wiedzieć, że uczestniczycie w takim ataku :P
A mam tylko jedno pytanie - skąd biorą IP tych osób? To są znajomi czy jakieś nieznane osoby? Ja ustawiłem firewall na rozłączanie w czasie wykrycia ataku i to działa bo testowałem, ale jak jest attack mode to i tak padam ;) Jedyny sposób to latać z dwoma aolami, aby po dedzie założyć, a nie lecieć od świątyni do depo bez aola. A jak jest rs to już inna sprawa. I lepiej jak jedziemy na bocie nie ustawiać ponownego połączenia bo sam wiem ile osób tak padło. |
@prosty nick
wychowali cie na pierdolonego plebsa nieznajacego prostych zasad ortografii badz uzywajacego specjalnych bledow w celu zwrocenia uwagi |
Cytuj:
|
@up
OTS BUH@H@H@H@H@H... no i co że jest od 80 lvl, założyć go możesz tylko nie będzie dodawał +3mlvl -.- Po za tym z tego co mi wiadomo TibiaCam TV nie można nagrywać na OTSach |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
btw ip z venta, nie pomyślałem... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
raczey 100Mb/s
tylko jaki dysk bedzie nadazal z zapisywaniem? no wlasnie |
Cytuj:
@Obaj panowie up. Obaj jestescie w bledzie. Zapewne chodzi o 100Mbit. |
Cytuj:
|
na otsie to możesz wszystko...
@topic Co za różnica jaki ping, ważne, że fragi ładne xd |
Cytuj:
Cytuj:
|
No, niezły pomysł. : )
A sprawa pozyskania ip nie jest aż tak trudna... Wystarczy "zamotać" w pewien sposób "ofiarę" (typu "ANjAaA z GJEGjE") lub pozostaje stary sposób pozyskania ip poprzez niektóre programy. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:39. |