![]() |
Cytuj:
|
@Prostynick
Masz zaszczyt stania się kolejnym użytkownikiem, który nie potrafi czytać ze zrozumieniem - nigdy nie chodziło o to, czy gra ma pełen realizm. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Nie twierdzę i nie twierdziłem, że GTA IV ma/powinno posiadać pełen realizm, więc powtórzę: chodzi tylko o to, że nie będę dawał sobie wmawiać, że coś jest inne, niż w rzeczywistości. Cytuj:
A propos jeszcze samej gry, oczywiście oprócz skakania na niedokończonym odcinku autostrady, rozjeżdżania ludzi i strzelania z kolegą na zmianę tylko do murzynów na czas, trochę zajmowałem się wątkiem głównym. Niestety, innowacji niewiele, i misje szybko stają się monotonne i podobne do tych z poprzednich części. |
Cytuj:
@Ditto Zobacz na kontekst zdania, w ktorym on to uzyl. |
@Dr.
Unkown No więc tak Nauczysz mnie jak wypadać idealnie o ścianę/asfalt wtedy mama nie będzie krzyczała że nie mam zapiętych pasów ; / |
Cytuj:
|
Nie skumałem, że chodzi wam o szybę w aucie, myślałem ze o okno w budynku :>
A co do misji to w innych Gta mi się szybko nudziły, a tu są ciekawsze :> Bta, dużym - w innych częsciach GTA było to, że z auta można było strzelac tylko na boki, do przodu i do tyłu już nie.. |
Cytuj:
Edit Ah, a co do GTA 4. Nie gram w Simsy. |
Widziałem kolesia, jak spowodował korek i wjechał autem w 2 samochody, zrobił z 2 salta i wypada z przedniej szyby, tracąc przy tym połowę życia..
|
@Up
A mnie 'puknęła' policja i jeszcze za to zaczęła ścigać :/ |
@Up
Dokładnie miałem to samo :> Jade sobie przez most, policja skręciła i walneła prosto we mnie i zaczeła mnie gonić :> |
Cytuj:
|
Cytuj:
oczywiście śmierciom też istnieje ale do tego zdania nie pasuje jak chuj ;p @edit och rili? dwa posty pod szond! |
Kto już mieszka w kolorowym świecie Microsoftu?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Bluray, nie masz czegoś lepszego do roboty niż granie w gry? |
Cytuj:
statua w grze > all |
Widzieliście to serce w statule ?? chelikopterem wlatujesz na górną część statui* statuly*(??) i są tam 4 pary drzwi, przez jedne da się przejść. W środku jest serce xDD
|
Cytuj:
a) glupocie b) glupocie + byciu uzytkownikiem gownianej przegladarki bez sprawdzania bledow. ogolnie fabula troszku naciagana, wole BARDZO NACIAGANA fabule poprzednich czesci : ) |
Właśnie przechodzę grę 3 raz .. Według mnie jest trochę za krótka lecz podoba mi się możliwość wybierania pomiędzy dwoma możliwymi zakończeniami gry. Naprawdę dopracowana fabuła, wszystko ładnie opisane tylko bardzo mnie denerwuje niestabilność gry. Czekam teraz na patcha poprawiającego osiągi tejże gierki. Mam nadzieję że będe miał fps wyższy niż 20 ... A właśnie, pochwalcie się jakie archivmenty odblokowaliście oraz ile punktów G posiadacie :D . Nie chce mi się pisać jakie wykonałem ale mam 325 punktów.
|
Cytuj:
Cytuj:
I kto tu jest debilem?? http://www.obcyjezykpolski.interia.pl/?md=archive&id=33 |
Cytuj:
|
Ta...A ty jak instalowałeś Social Cluba to chciałeś żeby ci ta panienka zrobiła coś ;)
|
Rofl.
Przypomniały mi się dwie najlepsze akcje z AI, po których z kumplami mieliśmy 15-sto minutowe rotfle. #1. Ścigani przez policję, ale w niedużym stopniu, 1-3 gwiazdki. Wchodzimy do klubu, zamawiamy taniec. Nagle wpada policjant, mierząc bronią, coś wrzeszczy rozgląda się, opuszcza broń i zbity z tropu wychodzi ; ). #2. Stacja kolejowa, zwyczajowe strzelanie do Afroamerykanów. Strzał RPG z niedużej odległości w otyłą murzynkę, owa w ostatniej chwili przetacza się w bok, unikając rakiety. Wpada prosto pod jadący pociąg ;d. @Down Zwyczajowe. Powtarzane wielokrotnie w danym okresie czasu, zwykle w podobnych okolicznościach (np. przy każdej grze w GTA IV, urządzamy zawody w strzelaniu do czarnych). |
Zwyczajne strzelanie do ludzi? |
Najwięcej funu jest przy duelach z kumplem na rakietnice. Widok mknącej koło ciebie i wyrzucająca na 10m nie dając szans na odwet - bezcenne. No i skakanie na miasto, huśtawkowe bugi... Oj tak, jak dla mnie GTA rozwija się w coopo-duelach.
Aha, i wyścigi po pijaku też fajne. |
Cytuj:
|
@up
Kurde, przyznałeś się Współczuje pisania chelikoptera... xD |
lol moim zdaniem ani chelikopter ani helikopter tylko roflcopter
|
Co wy widzicie w tej grze ?
Jest ona Tragedia i zalem ! Juz Wole SA i Vice City. |
Cytuj:
Co do samej gry, to jest dość dobra*, ale jak to GTA... : ) * Chodziło mi o wersje konsolowe ofc. bo wersję na PC szkoda komentować, jak 80% gier zresztą... : O |
grałem
grałemm w gta 4 u kolegi są pewne bugi np" tekstury zanikają. Ale gra jest świetna.
Własnie musisz się chwalic co kupiłeś :<< |
IMHO Gra jest świetna i w ogóle, ma stabilny silnik gry (grałem na ps 3, więc mówię swoje spostrzeżenia dot. GTA 4 na PS3, czytaj ze zrozumieniem drogi użyszkodniku). Jednak dla mnie to na prawdę panowie z R* nie dali rady wpleść fabułę. Po około 50 - 55 % gry zaczyna Cię nudzić bo tak na prawdę misje są typu - idź, zabij, ukradnij. Fakt w koncu to GTA, ale gdzie sa misje zegarowe (może były później nie wiem). Nie skończyłem gry a mogłem bo miałem PS 3 wypożyczone na miesiąc (GTA 4 dostałem razem z PS 3). Warta wydania 150 zł gra, ale bez rewelacji.
|
|
Cytuj:
|
Nie wiem skąd tyle skarg na GTA IV w wersji PC-towej. Mi gra działa płynnie bez jakichkolwiek przywieszek na 1,5-rocznym komputerze z teksturami ustawionymi na medium i całą resztą na max.
Wracając do sporu o prawidłową pisownię wyrazu "statua" w dopełniaczu: Kogo? Czego? - statuy |
kogo?czego? Statuy, statui
|
Kto? Co? - statua
Kogo? Czego? - statuy Komu? Czemu? - statui Kogo? Co? - statuę Z kim? Z czym? - statuą O kim? O czym? - statui Wystarczy? |
ja sciagnalem z neta GTA4
da sie grac tylko ze mniejwiecej raz na 1h wyskakuje BSOD i RESC 10 ;p |
Cytuj:
kto? co? statua; kogo? czego? statui lub statuy; komu? czemu? statui; kogo? co? statuę; z kim? z czym? statuą; O kim? O czym? - statui |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:20. |