![]() |
Cytuj:
@Arka_Sath_Wielki The Metal? |
@up
Znamy ;] @2down Pwn3d xD |
Ja osobiście bez muzyki lub telewizji nie zasnę.
Ustawiam sobie playlistę i po prostu kładę się. |
Idę się odlać ;) zazwyczaj o to chodzi ;p
|
Czytam książke, gram na komórce ide zrobić sobie tosta :o
Pomaga :D |
Hm, zawsze przed snem wspominam sobie, planuję następne dni, rozmyślam nad ostatnimi, myślę o tym, co się dzieje w moim życiu. Często pomaga zasnąć. Gdy jest gorzej, do kogoś esa jak nie jest za późno - czekanie na wiadomość bardzo meczy ^^. Często bawię się na telefonie, zjadam coś :) jak i to nie pomaga to biorę tabletkę na sen ;]
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Mi się jeszcze nie zdarzyło abym nie zasnął, zazwyczaj to ja się staram aby tego nie robić, ale to mi się i tak nie udaję... ;p Spróbujcie, może to na was podziała. |
Nie wiem czy jest to dziwne , czy ja jestem dziwny ale ja czasami wolę sobie poleżec całą noc (bez zasypiania) i jestem bardziej wypoczęty niż jakbym spał , w tym czasie nie robię nic , nie gram na komie , nie gram na kompie ani nic z tych rzeczy tylko zastanawiam się nad różnymi problemami , myślę co będę jutro robił , powtarzam sobie informacje z lekcji itp... Wolę leżec niż spac ponieważ tak jak już ktoś napisał tylko w tym okresie dnia nikt ode mnie niczego nie wymaga , nie muszę nic robic a w dodatku mam wygodne łóżko więc zajebiście się relaksuje ;]
|
up
nie śpisz, organizm tak dobrze nie odpoczywa |
Cytuj:
|
- tv
- youtube - film/serial na komputerze itp |
Cytuj:
Tylko słuchawka się w ucho wgniata. @top: słucham Final Fantasy VIII Piano Collection autorstwa Nobuo Uematsu. Nic mnie tak nie uspokaja. Piękna muzyka ;) Ewentualnie mojej plejlisty do snu, zawierającej głównie Stairway to Heaven, NEM w wersji Apocalyptiki, Swing Life Away i Jolka Jolka pamiętasz. A, no i Snowbound (Arch Enemy)! |
@Up
To znaczy, ze niefajna sluchawka :< |
Pisze do koleżanki smsa. Ona odpisuje. Prowokuje ją do napisania długiego smsa. W czasie gdy leze i na niego czekam.. Zasypiam od razu oO Na codzien mam z tym problemy, zeby było śmieszniej: P
|
Różnie to bywa
Najczęstszą metodą jaką stosuje, to nie jest tak przed snem, ale odpalam lolka :) Często też bywa jak piszę sms'y i czekam aż ktoś opisze i idę w kime :D Rano jak czytam to spam jest ładny :cup: Pozdrawiam |
Ja najczęściej zasnąć nie mogę właśnie wtedy gdy wiem, że na następny dzień muszę być wypoczęty i wyspany. Jak na złość.
|
@up
Identycznie jak ja. |
Cytuj:
Mam podobnie. |
Patrze w niebo, to mnie uspokaja i wycisza ^^.
Gdy kompletnie nie mogę spać to porostu ubieram się i chodze sobie po mieście. Wszystko wydaje się inne, tajemnicze niezbadane. Btw spać mi sie chceB) |
Nie bardzo rozumiem te wszystkie "siedzę przed komputerem". Jak to ma pomóc w zaśnięciu (chyba, że przed monitorem, w fotelu, niektórym wygodniej)?
|
Cytuj:
Także lubię patrzeć w niebo, szczególnie na Ciebie : P (The Moon) @down No. |
@UP
Podrywasz go? @topic. Ech, ostatnio wlasnie mam problem z zasypianiem... gdzies czytalem ze czlowiek potrzebuje okolo 7 minut zeby zasnac... Zazwyczaj jak nie moge zasnac staram sie wylaczyc... poprostu nie myslec o niczym. ( chociaz do glowy i tak zaraz wychodza jakies mysli...) Czesto czytam jakas ksiazke zeby zmeczyc oczy :p ew. slucham muzy i zasypiam po paru kawalkach ;p |
@up
Ja po prostu nie potrafię wyłączyć mózgu. Staram się nie myśleć o niczym ale jeszcze mi się ta sztuka nie udała. |
Cytuj:
Mój brat jak się położy to 10-15 sekund i już pedał chrapie. Budzić go muszę xd I się sadzi że nie spał jeszcze ; D |
Jak nie mogę zasnąć to nie śpię, po co się zmuszać
|
Najlepszy sposób na zaśnięcie, to nudna książka. Dziesięć minut i już śpisz jak zabity.
|
@Serious Sam
W Księżyca zaklęta jest jakaś magia,tajemnica ... Tez lubie na Niego patrzec ;] ..."Wejść na drzewo i patrzeć w niebo,tak zwyczajnie..." |
Ja zazwyczaj czytam magazyn Strzał (nudne opisy powodują senność), albo czyszczę wiatrówkę i pakuje sprzęt na strzelnice.
Albo w nocy odpisuje na listy itd. to następne 2 dni będę spał bez problemów. |
sory, ale ja zawsze jak nie moge zasnac to klade sie peni*em na dlon i zasypiam, serio XD
|
*Mr.Dodzios
A może kładziesz dłoń na penisa (to nie jes wulgaryzm, więc nie wiem czemu ma służyć ta *, gdy pisałeś)? Masturbejszyn _/ *topic Zakładam słuchawki i słucham muzy. Zawsze tak zasypiam i to bardzo szybko ; > |
Najczęściej kiedy zasypiam staram się nie zaprzątać sobie głowy codziennymi sprawami, wyluzować i spróbować zasnąć. Jeżeli to nie pomaga i za nic w świecie nie mogę zasnąć to:
-Zamykam oczy i słucham muzyki. -Odpalam PSP i robię kilka rundek w Tekken'a: DR. -Oglądam TV. |
Cytuj:
Pykam w CS'a Oglądam TV Leże przy muzyce (HH <3) Wale k[cenzura]a :o |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Zmęczenie orgazmu? O_o niśt wersztejen, ja ja szmekt gut juden.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:53. |