![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
Zamknac temat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!! Lord Razel owned............................................. ..... |
lol?
Co wy z tym macie , na amerze jest spoko i boterzy mają hacki.. wiadomo przez co:baby::baby:
|
Cytuj:
Pewnie trzecie konto "Amery" |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
A ja was wszystkich prosze skończcie temat :) A Mateusza prosze żeby zamknoł ttemat jeśli jest taka możlwiosc albo niech jakis administrator to skonczy, była cisza to znowu ktos temat odwieszył :o
|
Cytuj:
Taak hahaha wiesz ile to jest expa? zaraz ci podam dokładnie :) Okej, więc żeby wbić z 213 na 230 potrzeba 40.975.100 expa. Rekord to jest 25.000.001 przez Victeron :) |
Cytuj:
|
Oj, boli mnie opinia 4 klasisty.
Hm, a te "nie wiem dokładnie"... jak nie wiesz, to nie pisz. powiedziałeś, że wbił z 213 na 230 w ciągu 24 godzin. To jest 40kk expa, rekord 25. Pomyliłeś się o minimum 15kk expa ;( |
Ja idę położę się na tory i poczekam na najbliższy pociąg bo mnie kozak Paciuch zjechał11!!!1!!! NiE prosze!!
Dziecko na podwórku podłapie tekst "żal" i wszędzie 'lol ale rzal z ciebie na serió11!!' małe polskie pokemonki |
czasami myślę że na forum powinien zostać dział,,wyzywamy się'' ludzie opanujcie emocje, nie znacie się nawet a się wyzywacie:( No i głupot też nie piszcie.Po co te ciągłe kłótnie, bez tego da się żyć.
|
Cytuj:
Cytuj:
Ktoś tu popada w samouwielbienie. xD |
najbardziej debilny temat od kad zyje ,a mam konto na wielu forach . Typek z nickiem amera rox , zrobil kilka kont i sam ze soba nawija haha
|
To po co temat odświerzacie!!!! X( No po co, uwarzacie że załosny temat ?! to po co tu piszesz, dla mnie temat też jest śmieszny gdyż uważa mnie ktoś za kogos kim nie jestem, ale juz sie nie kłóce ze TO NIE JA, bo wam do mózgów to nie dotrze. DLATEGO POPROSTU JUZ TU NIE PISZCIE, a temat umilknie!X(X(X(
|
Cytuj:
Tak mam jeszcze 17 innych kont, zaraz zaczne pisac tu z mojego 18 konta :] |
@up
Milo was nie być do czerwca uuu wy źli ludzie hunted! |
Cytuj:
Cytuj:
|
BOŻE SKOŃCZCIE JUŻ TEN ZAŁOSNY TEMAT X(X(X(X(X( WYZYWACIE SIĘ/KŁÓCICIE SIĘ. Albo niech jakiś moderator usunie ten temat i bedzie po problemie X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(
|
Cytuj:
Wez s*******aj dobra? wszyscy s*******ajcie |
Po co odpowiadasz dwoma kontami?
Jedno wystarczy. Aha, przyuważyłem, że konto PogromcaAmera zachowuje się kulturalnie, a Amera już nie... hmmm... rozdwojenie jaźni?;> |
Zachowuje się tak jak chcem a nie tak jak ktoś inny.
Ale wiesz co... przeanalizowałem cały ten temat i w zasadzie nie dziwie Ci się że tak myślisz. Ale wiesz co... dla Ciebie to jest śmieszne czy tam załosne i masz jakies zdanie o tym. Ale nie wyobrażasz sobie jak to wygląda z profilu mojego i Razela:D:D:D Jeszcze śmieszniej wiedząc ze ktos myśli że to ta sama osoba. Co ty o tym myslisz... jakoś już mam na to wywalone i mysl co chceszB) Jakiś dowód: hmmm.... niedługo bedziemy z kolegami z Amery zakladac na forum wątek z naszymi zdjeciami :) Tam bedzie moj rycerzyk 50lvl i to chyba jedynce co nas rózni... no ale... wy oczywiscie powiecie że to postać Razela :D:D:D |
Znasz takie powiedzonko:
Winny się tłumaczy? ;> |
A no też znam te powiedzonko :D Jednak moim zdaniem to zalezy od charaktru
Albo ,,wyje***e mam na wszystko'' Albo ,, wszystkim sie przejmuje'' Ja tak jestem podzielony :D:D:D Z jednej strony spływa to po mnie a z drugiej strony chcem wam to udowodnic :D Ale najbardziej mnie zdziwiła pewna sytuacja na darashi. Podchodzi do mnie RS 44lvl ( chyba ) i fuck PL,,noob itp itp.... A potem podchodzi jego kolega i do mnie ,,jak tam twoj ryczerzyk'' Pogromco Amery :D:D:D A takie tam teksty xD zastanawiam się czyje to postacie :D |
Ja do ciebie pisałem , walisz 1vs1?
|
DROGI POGROMCO AMERY CHCIALBYM CI OSWIADCZYC IZ MASZ HUNTA :d TAK TYLKO MOWIE BO NIE MOGE CIE NA AMERZE ZLAPAC :]
A TY HANSIK NIE KOZACZ |
@up
Nie pyskuj do policjanta! |
Piszcie Sobie Kur*a Na Priwa Retardy, Dajcie Temu Tematowi Sie ZakopaĆ Dzizus Kur*a Japier*ole
|
Zgadzam się z panem UP. A najlepiej niech jakiś moderator usunie temat!X(X(X(
|
jako Autor Tego Tematu Prosze Moderatora O UsuniĘcie!!!!
|
ajajaj
Szukam kogo na pk team , kto pomoże mi ubić >master cell< ?
pliska help , to noob !B) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Czemu ten temat jeszcze istnieje????
Oj drogie modki nas chyba opuszczają. PogromcaAmery i Amera wypier stad....... Zamnknąc TEMAT |
Cytuj:
Skończcie już, każdy wie że ty i Amera to jedna osoba. |
Kurde naprawdę z mojej strony wygląda to 100 razy śmieszniej niż z waszej. Kilka ludzi co pieprzą taką głupotę. ALE OK JEŚLI JA I RAZEL TO TE SAME OSOBY TO DAJ DÓWOD, o ile taki posiadasz.
|
kurde Nie Ma Tu JakiegoŚ Pieprzonego Admina!!!!!! Prosze O Usuniecie Mojego Tematu!!!!!!
|
Cytuj:
jeszcze 98 mialem hahah nob Obijaja sie suki co juz dawno powinny usunac ten temat... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:15. |