![]() |
Kaliber 44 - + i -
"Ale coraz rzadziej rozróżnia pomiędzy snem i jawą, między życiem a reklamą, estradą i realem, między 'Fashion TV' a pieprzonym 'Reality Channel', ze wzrokiem na ekranie i kokainą w zatokach, dziś jest jej wielki dzień, dziś jej pierwszy pokaz" |
Bakflip - Przerwa na reklamy feat. O.S.T.R.
And I’d give up forever to touch you ’cause I know that you feel me somehow You’re the closest to heaven that I’ll Ever be And I don’t want to go home right now [...] And I don’t want the world to see me ’cause I don’t think that they’d Understand When everything’s made to be broken I just want you to know who I am |
Goo Goo Dolls - Iris
'Strach, zwykle wypierają się go ci Którzy nie mogą przestać się bać Ta, lęk, żyją niezgodnie z sumieniem Dlatego przeraża ich śmierć, wiesz Strach z wiekiem przybiera inne barwy Im jesteś starszy tym jesteś twardszy Jemu coraz bliższy jest kolor czarny Teraz śmiejesz się, wtedy wolałeś być martwy' |
Ten Typ Mes - Strach
'Pierwszy Sekretarz KC odnosi się z szacunkiem i zaufaniem do społeczeństwa. Społeczeństwo odwzajemnia się tym samym' |
Minęły 2 dni, nikt nie odgadł, żeby nie blokować:
Don't ever try to judge me dude You don't know what the fuck I've been through But I know something about you You went to Cranbrook, that's a private school What's the matter, dawg? You embarrassed? This guy ain't a gangster, he's real name's Clarence! |
Wydaje mi się, że jest to: Eminem-Final battle
Jeżeli tak, to coś ode mnie: Więc mam wyższe wykształcenie, chociaż studiów nie skończyłem Jak prezydent Kwaśniewski. Jaskiernia stróż prawości Okazało się, że pastor King nie był Murzynem Ani czarnym - on był Afroamerykaninem |
Kazik - 12 groszy
"Poduszka zakrywa Ci szczelnie Twarz, jesteś owadem na szybie rzeczywistości, jak werniks kruszy się krótkiego życia blask, to miasto jego zbrodnie z namiętności" |
^ PIH - zbrodnie z namiętności? strasznie się wkręciłem ostatnio w Kwiaty Zła ;s
"ŁDZ to czas dla nas, re- elaks, miasto nocą, Nocą miasto, dziś nie mogę zasnąć, Zasnąć dziś nie mogę, nocne tabasko, Więc wrzuć na luz człowiek..." |
Ta to to.
co do twojego tekstu - O.S.T.R. - Tabasko "To zabawa słowem, jak jednej raperki z Filadelfii, tak 10 płyt rap w polskiej wersji, miasta, dźwięki, światła miast, zapach sensi przy wspomnieniach o demówkach dostawanych z pierwszej ręki" |
eldo - gdyby nie ty
maybe its my mind, maybe im blind, maybe its the way that ive been spendin my time... |
Damian Marley - "Still searching"
"And politican a drive dem car tell dem nuh teer come over here When when dem touch down pon the ends You only hear seh war declare Man clap inna town And man a clap it inna square" |
d. marley - khaki suit ;]
Bo pozadanie nie oznacza braku szacunku Bo pozadanie nie oznacza zlego kierunku Bo to ze baba ma to co chcialbys miec Nie oznacza tego ze musisz traktowac ja jak smiec |
Cytuj:
"I've been wrong, I've been down Been to the bottom of every bottle These five words in my head Scream "Are we having fun yet?" Yet?, Yet?, Yet?, no no" |
Nickelback - How You Remind Me
Hey Mister Music, sure sounds good to me I can't refuse it, what to be got to be Feel like dancing, dance cause we are free Feel like dancing, come dance with me |
Roots Rock Reggae B. Marley
Something's getting in the way Something's just about to break I will try to find my place in the diary of Jane As I burn another page |
Breaking Benjamin - Jane's Diary?
Za to ze jestes przy mnie bym nigdy nie czul sie sam... |
Mesajah - Każdego Dnia
Całą flotę potem wydaje na płyty czarne, Nie dojada, bada nowowści u dziewczyny ma punkty karne. Robi mixtejpy, do których dopłaca, Po balandze jedyne co ma to, bracie, kaca. |
Pablopavo "Dola Selektora"
I was caught In the middle of a railroad track (Thunder) I looked round And I knew there was no turning back (Thunder) My mind raced And I thought what could I do (Thunder) And I knew There was no help, no help from you (Thunder) BTW zajebisty kawałek jak odgadniecie to polecam przesłuchac :) |
AC/DC - Thunderstruck
Hey now i can take another day, theres a feeling in the air and i can find the worst to say, chaos in the building were we stay, we living in a house we can't wait to set in flames |
Looptroop - The building
Jeśli dobrze to: "Za oknem zimowo zaczyna się dzień, zaczyna kolejny dzień życia. Wyglądam przez okno na oczach mam sen, a Grochu się budzi z przepicia. Wypity alkohol uderza w tętnice, autobus tapla się w śniegu. Zza szyby oglądam betonów stolice, już jestem na drugim jej brzegu." |
T.love - warszawa
Take me down to the paradise city where the grass is green and the girls are pretty take me home oczywiscie o ile dobrze! |
Guns N'Roses - Paradise City
Fuck it all and no regrets I hit the lights on these dark sets I need a voice to let myself To let myself go free |
@up Metallica - St. Anger
When I was young It seemed that life was so wonderful A miracle Oh it was beautiful Magical |
temat umarl ; (
scooter - the logical sound rastafari stands alone nie ma googlowania, jest to reggae, zwiazane z marleyami : D jedna z najbardziej znanych piosenek tego wykonawcy @down dobrze |
Damian Marley - Welcome to Jamrock (?)
Coś prostego ;] EDIT: zmieniam na reggae ^^ Now we’re walking down an alley No I’m talking spiritually We got one eye on the future And the other on our money |
@up
Patrice - Soulstorm "In those silent shades of grey I will find a place to escape the endless night to find a new sun" |
Rhapsody - The Magic Of The Wizard's Dream
'No time to stop, keep on movin' The whole world is to see No time to think of things that I am missing Wherever I go Black cloud's following me' |
Trapeze - Black Cloud :?
"So lock up your daughter lock up your wife Lock up your back door and run for your life The man is back in town So don't you mess around" |
@up
AC/DC "T.N.T" ? Spinning further deeper I know you're out to try me I'm not in this to be a slave I push the dirt Make me feel Locate what swallows life Night bird you build my world And then I close my eyes And then I close my eyes Judge me now Used to be afraid to let it show, bow down good king in my own mind Everything is in place So much brighter from today =Podpis może pomóc @down Prawidłowo :) Myśle nad twoim, skądś to znam xD |
In Flames – The Quiet Place [chyba]
What was a family Is now a shell We're raising kids now Who raise themselves Sex is a weapon It's like a drug It gets him right into that grave that he just dug |
Oczywiście The Offspring "Hit That"
Moja kolej: P-p-p-poker face, p-p-poker face (Mum mum mum mah) P-p-p-poker face, p-p-poker face (Mum mum mum mah) I wanna roll with him a hard pair we will be A little gambling is fun when you're with me Russian Roulette is not the same without a gun And baby when it's love, if its not rough it isn't fun Oh, oh, oh, oh, ohhhh, ohh-oh-e-ohh-oh-oh I'll get him hot, show him what I've got Oh, oh, oh, oh, ohhhh, ohh-oh-e-ohh-oh-oh I'll get him hot, show him what I've got @down Prawidłowo. twoja kolej |
@up
Lady gaga-poker face Cos latwego: "Zloo tylko zlosci gniew kiey zalewa krew kiedy slysze cos o sobie czego nie moge strawic daje upust emocjony " "Poczuj gniew ktory ze soba nosze nie robie z siebie menczennika o nic nie prosze nie ukrywam co mysle i nikomu nie pozuje stac mnie tylko na to na co sobie zapracuje" |
Lady Gaga "Poker Face"
Oddaję @Up sekundy |
No to ja biore
Baby You're my dream come true Tell the world I'd be lost without you I'm not ashamed To admit that you make me whole I can't explain How it feels to not worry no more About being alone :) Romantycznieee |
Josef Hedinger- About being alone
Kto da więcej ty czy ja, kto da więcej temu czy temu nawijam prosty rap, nie nawijam, więcej nic nie mów a to jest PTP, Borys jest, Kajman też, dają wers i podkręca ten sound to zmiecie chujowy tekst to niezłych intencji, uderz w puchara pinball gang ruszył z kopyta, podkręcił tempo dzisiaj |
@up
PTP "Podkręć tempo Moja kolej <: Żono moja, serce moje, nie ma takich jak my dwoje Bo ja kocham oczy twoje do szalenstwa, do wieczora... Żono moja, serce moje, nie ma takich jak my dwoje Bo ja kocham oczy twoje do szalenstwa, do wieczora... Żono moja, serce moje, nie ma takich jak my dwoje Bo ja kocham oczy twoje do szalenstwa, do wieczora... Żono moja, serce moje, nie ma takich jak my dwoje Bo ja kocham oczy twoje do szalenstwa, do wieczora... TRALALALALALA DISKO |
Disco Polo Ciśnie :>>
Masters-Żono moja Oddaje |
I still love the light on baby
Keeps me awake but I don't mind Everything I always wanted Is right there but soon it won't be... |
@up
Editors "Lights" Cos latwego: "Zloo tylko zlosci gniew kiey zalewa krew kiedy slysze cos o sobie czego nie moge strawic daje upust emocjony " "Poczuj gniew ktory ze soba nosze nie robie z siebie menczennika o nic nie prosze nie ukrywam co mysle i nikomu nie pozuje stac mnie tylko na to na co sobie zapracuje" |
Temat nam zdycha
"Rzucily sie kwiaty na polne drogi czerwone roze na czerwone czolgi" |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:55. |