![]() |
Super :)
Chyba oprócz tego "choć" nie widzę błędów. |
Rodział 5 będzie może jutro jak mi się będzie chciało, i proszę o komenty fejka ;]
|
@up
Jutro czyli dzisiaj? Czekam. Ostatni part mnie bardzo zaciekawił, szczególnie to że przejrzał jego zamiary. Z takimi się lepiej nie zadawać. :D Ocena 9/1O, naprawdę mi się podoba. |
daje dzi¶ około 22 lub jutro o 9:00 ;]
|
Nie podoba mi się to, że Mistrz Jaki¶Tam mówi jak Yoda. Te zebranie magów trochę ¶mierdzi mi Lotrem. Ogólnie to trochę nudne.
|
Uznaj, że stał się cud bo Gargoin komentuje Ci fake'a. Ogólnie nie przyznaje tego chętnie, ale fake nienajgorszy. No, momentami teksty leż±, a mistrz gada jak Yoda, ale przymknę na to oko. Ogólne wrażenie? Kontynuuj.
|
Cytuj:
|
mam zamiar kontynuować ale nie wiem kiedy wstawie parta, straciłem wene, szkoła dobija, dokończe fejka ale robić go będe tylko weekendami
pzdr i dzienx za od¶wieżenie @up wypi******j nie jestem naiwny |
Cytuj:
Komentować tego dłużej nie muszę :P @Topic Jak wena ci się skończyła to Ľle... ale przymu¶ się, zrób co¶ nowego i ciekawego. Pomy¶l nad fabuła albo efektami a wena sama wróci ;) |
Mi Się Podobaj± efekty i wszystko daje 10/10 :D
|
Cytuj:
|
Extra 9/10
|
Ekheem, już wkrótce Fake Essart będzie kontynuowany! Teraz wyjeżdżam jednak, wkrótce ukaże się 5 part historii.
Pzdr |
super nareszcie wróciłe¶.
czekam na 5 parta :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:49. |