![]() |
Ale wy macie problem.
nie lepiej skomentowac juz film zamiast sie wyzywac? w koncu po to ten temat |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
wylajtujcie ludzie ja pierdziele, pomyslcie o co sie klocicie... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up
Dlatego, że nie robi z siebie debila w każdym poście. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
@Do wszystkich non pvp fighterow anty mojemu mega robionemu tydzien edowi . Jakby byl sposob udowodnienia ogaru mojego to chetnie bym udowodnil paru jelenia . Ja mimo ze teraz to smiesznie zabrzmi z cala stanowczoscia moge powiedziec ze w pvp jestem kot . Yo tyle na temat. A wiecie co jest najgorsze w tym wszystkim ? Ze zeby wam tutaj przymknac te glupie papy ( bez obrazy) musialbym miec 150 ed'a albo msa . A poprostu ja wole zrobic na 5 miec 80 lvle i zawsze jak chciec to sie bic. Zmienic postac pod avatarem na ta ktora wbijam raz na jakis czas na massloga zebyscie zobaczyli pare numerkow wiecej czy zostawic taka jaka obecnie niby "gram". |
Cytuj:
Małe psy najgłośniej szczekają?Jak dla mnie to na razie Ty wychodzisz na takiego małego Yorka z różowa kokardką ;). |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Gadanie o (czyt f bomby m wale paralize) sie skonczylo teraz o liczeniu dmg w 3 sekundy sie bedzie gadac. xr nietrafny* |
Cytuj:
|
Karo to co, całkiem definitywnie koniec ?
Nudno będzie bez twoich trapów, mimo, że ty mój "wrug". |
Cytuj:
|
Niczym Moda na Sukces.
@film Nie było tak źle... A właściwie to było, ale mogło być gorzej. |
Nawet kurczok to skomentował http://www.ulotnie.com/2009/02/13/du...zeklina-w-tvn/
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Podsumowanie. Notorycznie wyskakujesz ze swoimi dziecinnymi argumentami do każdego gracza z Non-PvP. Na pocieszenie, nie określił bym ciebie jako uosobienie kunsztu megalomanii, ponieważ miałem okazję poznać niższych pionów niż ty i kilku podobnie szczekliwych knypków z tego forum. Pewien gracz z mojego serwera w rozmowie ze mną przedstawił mi bardzo mądre stwierdzenie, w którym orzekł, iż tacy jak ty dobrze wiedzą, że są głupi, lecz duma nie pozwala im się do tego przyznać. Gdy czują ogień pod tyłkiem, zaczynają posuwać się do trybu kontrargumentacji "Jak nie pałą, to kijem". Na moje oko, najzwyczajniej w świecie dostałeś na tibijskim polu bitwy po dupie i próbujesz się tutaj dowartościować, nieudolnie mieszając z błotem każdego gracza z NoN-PvP, nie mając zielonego pojęcia na temat jego sprawności manualnej pod kątem tzw. "Ogaru". Jesteś beznadziejny. Żegnaj. |
Cytuj:
|
Wszyscy na tym forum są garami, a nie ogarami. Czemu nie gracie jak macie takie spartańskie zgranie. Każdy serwer podbijecie w miesiąc ale wolicie grać na non pvp lub na pvp 40 lvlem i pisać farmazony na forum i po oglądnięciu filmów chcecie każdego uczyć gry od podstaw.
Film mi się podobał bo był śmieszny, trudno powiedzieć jakbym się zachował będą tam na żywo, a nie oglądając film. Po prostu część źle zrobiła, część nie wiedziała co robić i ogólnie można nazwać to pechem, ale zabawa była :P Znam kilka hlvli z reala, tych z pvp jak i npvp i już wiem dlaczego mi powiedzieli, że nie mają i nie będą mieli konta na forum.tibia.pl, a posiadają na wielu innych serwisach np. tibia.de. Bo tu panuje syndrom polaczka. Ciężka choroba na którą choruje 90% użytkowników tego forum. |
Cytuj:
Na Tibia.de już też. Od kilku miesięcy straszna chołota się tam rzuciła. OT@ Film jak film. |
Co do WoT - jest to na pewno ambitniejsze forum niż tibia.pl, ale śmieszy mnie to, że raz koleś rajcuje się filmami Karo, a potem w innym temacie wyskakuje z tekstem NON-PVP DIDNT HAPPEN;d
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
pona*****ac w hotkeya moge sobie na jakims ots. pvp od 7.8 nie ma zadnego sensu,byle dzieciak moze cie ubic na*****ajac w hotkey,umiejetnosci graja bardzo mala role w porownaniu do levela/ilosci osob,i to mi sie bardzo nie podoba. Acko,40~ knighcik uciekal przez 40 min przed spora iloscia graczy za czasow 7.4,nie zabili go na camie ktorego ogladalem.nie wynikalo to z tego ze cisnal hotkey,wynikalo to z jego umiejetnosci,myslenia i na pewno odrobiny szczescia. a teraz? mozesz miec nawet 400 ek,padniesz jak szmata jak podbiegnie do ciebie kilku 45 lvlkow,machnie pare m walli i zacznie cisnac hotkeya z sdkiem. jakby ktos do tej pory nie rozumial-nie sprawia mi przyjemnosci exiva kill i hotkey,znacznie bardziej wole rozkminic miejsce,rozplanowac wszystko,wziac pod uwage wiele czynnikow i wtedy zabrac sie do roboty. |
czynnik m wall + hydry?
tak czy siak ubicie kogos na npvp i pvp nie rozni sie az tak bardzo. watpie abys nie uzywal potionow hotkeyem albo botem lub antypara recznie albo rzucal m walle nie z hotkeya :P |
szkoda was chłopy że sobie tym gównem nerwy psujecie ;p
|
Cytuj:
|
Cytuj:
pozatym jeśli jesteś tak durny że uważasz Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@edit mam na mysli openke czy cus. |
Cytuj: