![]() |
Wszystkiego najlepszego dla wszystkich Tibijczyków!! :) Żeby każdemu udało się w pojedynkę ukończyć Annihilatora i minimum 200 levelu ;) Merry Christmas!!!!!!!!!!
|
Dołączam się do życzeń.Tylko...troche to piędziedzy.Jakoś mi się nie spodobało.A oto osobne życzenia odemnie:
W grach: Najlepszych broni, wygranych wyścigów, żeby wasze Simy nie umarły :p W Tibii: 200 lvl.I żebyście w pojedynkę wykończyczyli naraz GS, demona, beholdera i szczura :p W życiu: Szczęścia, zdrowia i powodzenia |
:p Czy to prawda ze na sylwka na tibi jest istna rzeźnia tzn. wszyscy sie leją???
|
Wesolych Swiat :)
|
Y0
Wszystkiego naj naj naj all tibijczykam i all teamowi tibi.pl !!!!!
Pozdro szczegulna dla dobo za usówania poczebanych tematów!! XD !! :evul: :cup: :cup: :evul: :cup: :evul: :cup: :evul: :cup: :evul: :cup: :evul: :cup: :evul: :cup: :evul: :cup: :evul: :cup: :evul: :cup: :evul: |
Wszystkiego Naj
Wesołych Świąt Bożego Narodzenia i Wszystkiego Najlepszego Dla Wszystkich Tibijczyków . Dużo Dobrego Lootu i Mało Detów (CZy jak sie to pisze :P )
|
Dzieki. Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku 8o Wszystkim Zycze :]
|
B) w imieniu moich 12 postaaci bardzo dziekuje i rzycze wszystkim urzytkownikom forum B)
wesołych świąt |
Wszystkiego Naj Naj Naj =]
Wesolych Swiąt Dla Karzdego Urzytkownika Tego Forum i Karzdego Tibijczyka Niech Te Święta Zostana U Wszytkich w Pamięci Jako Radosne i Miłe :)
|
Swieta sa do .........
Swieta to jeden z najgorszych okresow w roku. Wszystko jest maksymalnie sztuczne i udawane. Cala rodzina zbiera sie przy wigilijnym stole kazdy dla kazdego milym jest z usmiechem do niego podchodzi a poza swietami patrz na ta druga osobe jak na nieznana mu , obojetna istote lub cos w tym stylu wrrrr TO JEST MAX PRZYKRE ZEBY NIE POWIEDZIEC.............
Nio ale jak by nie bylo obchodiz sie ja bardziej z tradycji niz chyba czasem checie. Wiec me zyczenia dla was maniaklani gracze Tibijscy sa nastepujace: Dla graczy w wieku od 10 do 13 lat - NIo zeby wam Dzieciatko przynioslo wasze wymazone prezenty zeby w tibi wrescie looty byly hmm conajmniej obfita zero lagow a kicki hmm zebyscie zapomnieli co te slowo okresla. Dla graczy w wieku od 13.1 do 15 lat - Was juz nie bede oklamywal to nie dzieciatko lecz wasi bliscy podkladaja prezenty pod choinke (wiem prawda jest brutalna ale kiedys musiala nastapic :)) I zycze wam hmmm rozwoju intelekualnego w sprawach dotyczacych questow bo niektore to nie lada zagadka , dostania mase najbardziej potrzebnych i chcianych prezentow ... Dla graczy od 15.1 do 18 lat - Wy to juz pewno macie wszystko czego mozna sobie zazyczyc od "Dzieciatka" , w glowach chyba wam teraz bardziej lata mysl "Kiedy bedzie koniec wigili , che juz do tibi wrocic nie wytrzymam ..." Nio ale jak juz dostaniecie te prezenty to niech rowniez beda trafione ... Dla graczy w wieku od 18.1 do hohohoho i jeszcze starszych - Wiec w tym wieku graczom zycze wyrozumialosci dla mlodszych poczatkujacych graczy , cierpliowosci do problemow zwiazanych z tibia. DOstania samych przydatnych i cudnych prezentow. Redakcji-grupie trzymajacej storne tibia.pl w calosci zycze jak najmniejszych problemow z rozszerzaniem i rozbudowa strony. Wszystkim wam zycze zdrowych , radosnych , pogodnych swiat Bozego Narodzenia. Zeby wkoncu z tibi zniklo slowo Noob i gracze do ktorych one sie stosuje , jak najmniej kickow , lagow i przede wszystkim dedow , duzo exp mlev lev skilli gp lootow :P Nio to c ya |
Życze wam wszystkiego najlepszego żebyście zrobili anihilator qest :cup: :)
zdrowia i osiągnięć w nauce :king: |
...
ta wesolych swiat...wale takie swieta chory jak zwykle jestem zarcia pelno a ja nie moge nic sprobowac bo nie czuje smaku i to tak jak bym jadl papier toaletowy i popijal zwykla woda z klozetu..........ehhh zawsze pecha w zyciu mam i to samo z sylwkiem wszyscy beda sie bawic a ja bede siedzial w domu i patrzal tyko przez okno ehhh ://////
|
Pacc
mam ogromna prozbe prosze o pomoc aby przeprowadzic mnie przez strone www.tibia.com ...premium i doprowadzic do tego abym zalorzyl w koncu sobie pacca .... :) jesli mi pomozec dopiero po tym mam wysylac list do niemiec ?? z gory dziekuje 8o
|
Przyłanczam Sie do Tych Światecznych Życzen i Życze (osobiscie) wam : Duzo szczescia , radosci , karpi bez osci :) I zebyscie zapomniali o zlych rzeczach , a patrzyli na swiat tylko z dobrej strony! Wybuchowego Sylwka oczywiscie i zabawy do rana!! Pozdroo!!
|
Merry Christmas for EVERYONE!!!
Dziekoowa za życzonka. Za to ja wam wszystkim czytającym te posty życze:
Bardzo dużo przenów, mało w życiu zakrętów, dużo wbąbelków w szampanie, kogos kto robi rano śniadanie, a na każdym kroku szczęścia w nadchodzącym Nowym Roku |
Zdrowia, szczęścia, pomyślności i czego tam sobie życzycie :)
|
Podziękowania za życzenia :) I ja się dołącze. Życze wszystkim wesołych i spokojnych świąt oraz szczęsliwego nowego roku, wspaniałego sylwestra , żeby spełniły się Wasze marzenia i dobrze wam szło w tibi :p
PS:Witam szwystkich na tym forum :) |
Wszystkiego Naj...
Ja też dołączam sie do życzeń. No i czego tu jeszcze życzyć... Może nowych pomysłów na rozwój strony... Ale narazie jest i tak super.... Wszystkiego NAJLEPSZEGO!!! :D
|
Ehhh.. NAJLEPSZEGO
Sexu na śniegu, mniej życia w biegu, dwumetrowej choinki, cukierków trzy skrzynki, prezentów kupe, ruzgi na dupie, udanego wyskoku do NOWEGO ROKU!! :D
Sniegu po pachy, smacznej kielbachy, wesołej pasterki, prezentów moc, sexu co noc, pysznego bigosu i gwiazdki z kosmosu oraz szczęśliwego NOWEGO ROKU!!!! 8o |
Życzenia
Wesołych świąt wszystkim!
Tibijczykom 10k expa, małych lagów i dużych huntów. Ekipie Tibia.pl dalszych chęci dla kontynuowania prac nad stronką. CipSoft-owi tegoż samego nad ulepszaniem gry oraz małą rózgę za ostatnią cofkę na Harmonii :)! I jeszcze raz WESOŁYCH ŚWIĄT !!! |
Ja trochę spóźnione ale szczere życzenia pogodnych i wesołych Świąt Bożego Narodzenia :D
|
=/
Mogli by nam życzyć miłej gry... ale jak tu grać jak co minute są ****a kicki?!
Święta? Super! Ale mogli by zrobić coś z tymi serverami... gram już długo i nie pamiętam, żeby był taki miesiąc w którym by nie było mass kick!!! Mam Pacc i bardzo żałuje, że wydałem tyle kasy na gre w którą się nie da grać w spokoju... Ej bo sorry! Expie np. na dragach i nagle kick... Osobiście poświęcam dużo czasu tej grze i zastanawiam się czy jest sens skoro przez głupie problemy techniczne, których nie mogą juz rozwiązać od w ****u czasu... płace, wymagam!!! Niech oddadzą dni pacc, które straciłem ja i inni, a nie beszczelnie składają życzenia świąteczne... skandal! nie wiem po co pisze i tak pewie ktos wywali ten post... ale w****ia mnie jak trenuje i co chwile mnie wywala... Wesołych ****a!!! |
nie zycze wam pieniędzy bo ci na Titanic'u mieli pieniadze...... nie zycze wam zdrowia bo ci na Kursk'u mieli zdrowie... ale i tym i tym zabrakło szczęscia, wiec Zycze wam duzo SZCZĘŚCIA!!
|
ja tez wam tego zycze
ja niestety na swiata zostalem shakowany :( |
Thx matkus
Thx matkus Nawzajem i zycze h-lvl'i. Chociarz sam mam niski lvl ;/ ;(
|
Wszystkiego najlepszego Misie Pysie ;-)
|
Wszystkiego Naj, Naj, Lepszego - Zdrowych i wesołych świąt Bożego Narodzenia dla Tibia.pl Team (dream team ^^) Dla wszystkich odwiedzających to forum.. ! - A w Tibi wyskokich lv, Skili, m lv ipt.. Życzę PACC'a, Bo wiem że wszyscy nie mają.. :)
PS: Dziękuje za życzenia.. B) |
Hey dziekuje za zyczenia i całemu zespołowi Tibia i wszystkim gracza chciałabym życzyć.. Śniegu po pachy, Smacznej kiełbachy, prezentów kupę i ruzgi na dupę... Do nieba Choinki i wędzonej szynki, oraz szybkiego wskoku wprost do Nowego Roku... Ode mnie dla was:P
|
Thx
Wam wszystkim również życzę zdrowia szczęścia i kasy i aby brazyle przestali grać w tibie :)
|
Merry X-mass HoHoHo
Życze całemu zespołowi tibia.pl :flaga_pl: Wesołych ,spokojnych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia,wspaniałych prezentów ,szalonego, wytańczonego i szampańskiego Sylwestra ,a w Nowym Roku zabawy, emocji, radości,wytrwałościw dążeniu do celu ( 200lvl ),energii szaleństwa,lenistwa, sukcesu,uniesień przyjaźni i duuuuż kasy w tibii i w rl :] :] :]
|
heh...
Dziekuje bardzo CIPOM za zyczenia a takze za ich niesamowicie orginalny prezent pod choinke w postaci mass KIKA i zgonu z tego powodu straty 140K expa 5 % do magic lvla i straty skilow z 80/80 na 79/79 DZIEKUJE BARDZO NARA !!!!!!!!!! <WKU***NY NA MAXA> PIEKNY PREZENT OD CIPOW DOSTALO TAKZE KILKU MOICH KOLEGOW... DZIEKUJEMY WSZYSCY :)))))) ENJOY TIBIA
|
...
:) A Ja Życze Wszystkiego Dobrego Wszystkim :)
|
Oczywiscie dolaczam sie do wszystkich zyczen z Calego Serca, i mam nadzieje ze CIP-y wreszcie zalatwia problem z serwerami ;/
|
...
I na wzajem Andreff :)
Ki'ra |
Marry christmas
Wszystkiego najlepszego dla całego zespołu Tibia.pl, oraz wszystkich uczestników forum. Oczywiście te życzenia nie zmieniają mojego nastroju związanego z MASS KICK-ami >.<. Mam nadzieję, że CIP-owie zmienią to w najbliższym czasie. Wszystkiego naj jeszcze raz.
PS. Chociaż swięta są nawet, nawet... Pacc się szykuje :D |
Życze wszystkim szczęśliwych świat i zalanego sylwestra :P
|
Death to all PK.
Dzięki za życzenia. :D
Z mojej strony życzę wszystkim Tibijczykom sukcesywnego podnoszenia skilli,lv,mlv etc. Oby świat, w którym się poruszamy parł do przodu, a noobów i PK niechaj spotka zasłużona kara. X( PoZdRaWiaM. B) |
dzieki
Dzięki wszystkim pozdrawaim i życze dużo zdrowia i szczęścia nie tylko w grze :)
|
Wesołych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia i szczęśliwego Nowego Roku życzę twórcom Tibii; twórcom, adminom i modkom forum.tibia.pl i tibia.pl... a także wszystkim użytkownikom... hmm... wogóle wszystkim życzę :P
|
Droga zalogo tibia.pl i wszyscy uzytkownicy forum!
Ile mozna zyczyc sobie nawzajem zdrowcia, szczescia i pomyslnosci? :p Przeciez jak zawsze cos nie pyknie :( . A tak wogole... Marry Easter!! :evul: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:53. |