Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Jaki masz typ osobowości? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=208351)

Jazzman 06-03-2009 23:26

6w7 ;)
50%

Gangrel 06-03-2009 23:47

5w4, W zasadzie dość zgodne, poza jednym faktem: pytany, na pewno nie odpowiadam szeptem. Zwykle akurat jesli juz mowie, to o wiele za glosno :D

Michoss 07-03-2009 00:05

Cytuj:

6. Inni ludzie postrzegają mnie jako osobę:
A) która odniosła sukces i jest godna podziwu
B) niezwykłą i oryginalną
Inni ludzie postrzegają mnie jako czubka albo idiotę, co mam odpowiedzieć?

w połowie z tych pytań powinienem zostawić puste, bo żadna opcja nie pasuje.

@Edit
Gówniany tescik zrobiony. przeanalizujmy:
Zdecydowanie Prawda, Gó*no prawda

Cytuj:

Siódemka ze skrzydłem sześć: 7w6 - "Komik"

Zdrowa siódemka ze skrzydłem sześć jest odpowiedzialna, ufna, sympatyczna, zabawna. Jest generalnie bardziej ukierunkowana na bliskie związki, a także chce być akceptowana przez innych. Może być ustabilizowana, bardziej chętna do utrzymywania związku. Skrzydło sześć wnosi lepsze wyczucie długoplanowych działań. Zazwyczaj bardzo zabawna i lubiąca się dobrze pośmiać - zadziwiająco duża liczba komików posiada typ 7w6. Bardziej otwarcie wrażliwa, miła i czuła. Niektóre siódemki z tym skrzydłem, mają problem z okazywaniem złości nawet, gdy jest ona usprawiedliwiona. Może unikać lub chytrze obchodzić wszelkie autorytety, ale wciąż jest ich świadoma, tak jak ma to miejsce u szóstki.
Gdy 7w6 jest w stresie, może objawiać zachowanie bardziej zbliżone do szóstki. Okazuje wrażliwość na różne rzeczy i poczucie własnej niepewności. Jej uczucia mogą być czasami łątwo zranione. Wrażliwa, zwłaszcza na konfrontacje z innymi. Rozwija w sobie uzależnienie i przywiązanie do innych. Boi się osamotnienia, jest podejrzliwa i płochliwa. Może bardzo łatwo odczuwać winę z jakiegoś powodu. Może zachowywać się nieodpowiedzialnie. Zachowuje się płytko emocjonalnie, łatwo się zakochuje i odkochuje. Czasami bez oporów porzuca i zdradza innych, jak najdalej od nich uciekając. Może być lekkomyślna, niestała, niszcząca samą siebie.
Gdy siódemka ma antyfobiczne skrzydło 6, jej idealizm może motywować szczerą potrzebę reform własnej osoby. Może pracować ciężko dla jakiejś sprawy. Jest przeciwna autorytetom, pasywna lub agresywna w zależności od sytuacji. Czasami nie lubi gdy jej się mówi co ma robić. Łatwo ściąga na siebie kłopoty i często narzeka na swój status i sytuację.
I dla tego nie wierze w takie syfy.

Rybzor 07-03-2009 00:08

Cytuj:

Czwórka ze skrzydłem trzy: 4w3 - "Arystokrata"

Czwórka ze skrzydłem 3 może czasami wyglądać jak siódemka. Może być towarzyska i posiadać duże poczucie humoru. Chce być kreatywna i potrzebna światu. Posiada intuicję, jest ambitna, może mieć dużą wyobraźnię i być bardzo utalentowana. Niektóre ubierają się bardzo wyzywająco i kolorowo, aby wyróżnić się z tłumu.
Gdy 4w3 jest w stresie, często się zachowuje inaczej publicznie, a inaczej prywatnie. Może np. nie ujawniać publicznie, wśród znajomych, żadnych swoich uczuć, a następnie iść do domu i samemu bardzo przeżywać np. fakt życia w samotności. Może też np. być bardzo rozrywkowa i sumienna w pracy i jednocześnie być nieszczęśliwa prywatnie z powodów problemów miłosnych. Przywiązuje uwagę do tego jak wygląda, czuje się źle z powodu niedostatków urody. Stara się podkreślić poczucie wyjątkowości przez kontrowersyjny sposób ubierania się. Często okazuje zły gust. Chętnie przedstawia siebie innym jako osoba romantyczna. Jest zmienna w uczuciach. Gdy uzna, że jej partner jest zbyt nudny, często fantazjuje na temat czarujących i przebojowych nieznajomych. Cele stara się osiągać poprzez zazdrość, zemstę lub potrzebę dowiedzenia innym, że są w błędzie.
Niech będzie ;)

Gangrel 07-03-2009 01:34

@Ryba

Toż ty zwykłe emo jesteś :P

Rybzor 07-03-2009 12:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gangrel (Post 2488046)
@Ryba

Toż ty zwykłe emo jesteś :P

Może i emo, ale na pewno nie zwykłe! : P

Wylansowany 07-03-2009 15:12

O_o Rybie wyszło to samo co mnie? Zrobię ten test jeszcze raz, wychodzi na to, że to jedna wielka bujda...

@EDIT
A jednak...zgadza się...

Dr.Unknown 07-03-2009 15:31

Nie rozumiem tych wszystkich "O kurczę, 90-100% zgadza się!". Jakim kurwa cudem ma się nie zgadzać, jeżeli SAMI odpowiadacie na te pytania i na podstawie waszych odpowiedzi można określić dane zachowania?

Rybzor 07-03-2009 16:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wylansowany (Post 2488430)
O_o Rybie wyszło to samo co mnie? Zrobię ten test jeszcze raz, wychodzi na to, że to jedna wielka bujda...

@EDIT
A jednak...zgadza się...

Zatem witaj w klubie emo :*

Grue 07-03-2009 16:33

5w4 - hmmm? : >

Michoss 07-03-2009 19:04

@Drunk
Może dla tego, ze większość tych pytań jest durna, a odpowiedzi albo nie zaprzeczają sobie nawzajem, albo są prawie równoznaczne. W co drugim pytaniu odpowiedź może być zupełnie inna niż podane, a w co trzecim powinno się dać zaznaczyć obie. Ja byłbym w wielkim szoku jakby wyszedł mój prawdziwy charakter.

@Down
Nie, sądzę że takie testy są głupie i nie dają wyników.

@Edit
Nie, przepraszam.
Tak, sadze że jestem unikalny. Każdy jest unikalny. Dla tego tym bardziej taki test nie ma prawa dobrze opisać czyjegoś charakteru.

Misza 07-03-2009 19:32

@up: sądzisz, że aż taki unikalny jesteś?

Gogar 07-03-2009 20:25

7w6 - "Komik".
Większość tak jakby się zgadza, ale są nieścisłości. Np Nie mam problemów z okazywaniem złości. Ale za to z uczuciami i związkami trafione w 10.

Devus_ 07-03-2009 21:12

7w6. Trochę prawdy tam jest.

Wylansowany 07-03-2009 21:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ryba (Post 2488503)
Zatem witaj w klubie emo :*

Hmm...muzyka, której słucham, styl ubierania się (na zwykłe, szary dzień preferuje zwykłe sztruksy i koszulkę z fajnym napisem), wystrój pokoju (pomarańczowy kolor) "trochę" gryzie się z subkulturą emo, więc...

Żeby nie było, że offtopuje (a tak nie jest (hehe ironia :p)) to spUEntuję: (uwaga! występuje we wcześniejszym słowie ledwo co, przed chwilą znaleziony podtext!)
Tego typu testy zaczynają mnie coraz bardziej przerażać i coraz bardziej sceptycznie i z przymrużeniem oka (chyba za dużo jest, bo nic nie widzę...) je traktuję, a wyniki...wychodzą ciekawe :p.

Thero 07-03-2009 22:14

Tak jak i rok temu, kiedy robiłem ten test z tematu Oerciaka, 4w5. Tylko rzeczy jakby się więcej zgadza Tia... idę się zając moją "bardzo chorą duszą". :D

sazqq 07-03-2009 22:46

7w8, ale wydaje mi się, że bardziej 'chora ósemka' ;].

Xr3 07-03-2009 23:47

Jestem osobą o bardzo zróżnicowanej osobowości, więc biorąc pod uwagę mój skrajny przypadek, nie podchodzę do tego testu z przekonaniem, iż jest on miarodajny.

(7w8)

Piotrek Marycha 08-03-2009 00:05

moze pytania wydaja sie dziwne ale jednak odgaduje w jakimś stopniu osobowość, wiec nie jest tak zle, w moim przypadku sprawdziło sie aż nazbyt....

FlisApola 08-03-2009 21:52

6w7. Po części się zgadza, jednak w tak krótkim poście nie mogłoby nie być spamu!!! ;psrkjhgossuoyhgoixkdjdcsherkgrshdfbvkjawsgksdjrhg v,kxcgheyird. sdtg.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:15.