![]() |
6w7 ;)
50% |
5w4, W zasadzie dość zgodne, poza jednym faktem: pytany, na pewno nie odpowiadam szeptem. Zwykle akurat jesli juz mowie, to o wiele za glosno :D
|
Cytuj:
w połowie z tych pytań powinienem zostawić puste, bo żadna opcja nie pasuje. @Edit Gówniany tescik zrobiony. przeanalizujmy: Zdecydowanie Prawda, Gó*no prawda Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Ryba
Toż ty zwykłe emo jesteś :P |
Cytuj:
|
O_o Rybie wyszło to samo co mnie? Zrobię ten test jeszcze raz, wychodzi na to, że to jedna wielka bujda...
@EDIT A jednak...zgadza się... |
Nie rozumiem tych wszystkich "O kurczę, 90-100% zgadza się!". Jakim kurwa cudem ma się nie zgadzać, jeżeli SAMI odpowiadacie na te pytania i na podstawie waszych odpowiedzi można określić dane zachowania?
|
Cytuj:
|
5w4 - hmmm? : >
|
@Drunk
Może dla tego, ze większość tych pytań jest durna, a odpowiedzi albo nie zaprzeczają sobie nawzajem, albo są prawie równoznaczne. W co drugim pytaniu odpowiedź może być zupełnie inna niż podane, a w co trzecim powinno się dać zaznaczyć obie. Ja byłbym w wielkim szoku jakby wyszedł mój prawdziwy charakter. @Down Nie, sądzę że takie testy są głupie i nie dają wyników. @Edit Nie, przepraszam. Tak, sadze że jestem unikalny. Każdy jest unikalny. Dla tego tym bardziej taki test nie ma prawa dobrze opisać czyjegoś charakteru. |
@up: sądzisz, że aż taki unikalny jesteś?
|
7w6 - "Komik".
Większość tak jakby się zgadza, ale są nieścisłości. Np Nie mam problemów z okazywaniem złości. Ale za to z uczuciami i związkami trafione w 10. |
7w6. Trochę prawdy tam jest.
|
Cytuj:
Żeby nie było, że offtopuje (a tak nie jest (hehe ironia :p)) to spUEntuję: (uwaga! występuje we wcześniejszym słowie ledwo co, przed chwilą znaleziony podtext!) Tego typu testy zaczynają mnie coraz bardziej przerażać i coraz bardziej sceptycznie i z przymrużeniem oka (chyba za dużo jest, bo nic nie widzę...) je traktuję, a wyniki...wychodzą ciekawe :p. |
Tak jak i rok temu, kiedy robiłem ten test z tematu Oerciaka, 4w5. Tylko rzeczy jakby się więcej zgadza Tia... idę się zając moją "bardzo chorą duszą". :D
|
7w8, ale wydaje mi się, że bardziej 'chora ósemka' ;].
|
Jestem osobą o bardzo zróżnicowanej osobowości, więc biorąc pod uwagę mój skrajny przypadek, nie podchodzę do tego testu z przekonaniem, iż jest on miarodajny.
(7w8) |
moze pytania wydaja sie dziwne ale jednak odgaduje w jakimś stopniu osobowość, wiec nie jest tak zle, w moim przypadku sprawdziło sie aż nazbyt....
|
6w7. Po części się zgadza, jednak w tak krótkim poście nie mogłoby nie być spamu!!! ;psrkjhgossuoyhgoixkdjdcsherkgrshdfbvkjawsgksdjrhg v,kxcgheyird. sdtg.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:15. |