Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   [Inne] Zrobie Filmik - Zajrzyj!!! Napewno Ci Sie Spodoba!!! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=209047)

Janekbialymurzyn 16-03-2009 22:19

http://www.king play.pl/?r=68521
dobra ja chce żebyś mi zrobił filma moge dac 50k

Kluska_ziom 16-03-2009 22:27

morda plebsy, chuja wiecie ja rox wy sux

piternet 16-03-2009 22:42

Sam robiłem filmiki w Vegasie i znam go b. dobrze, jednak kilkoma efektami mnie zaskoczyłeś, większośc jednak to standart. Nie mniej jednak gdybym dysponował kasą na Candii i nie miał o tym pojęcie to pewnie coś takiego bym zakupił, jednak w niższej cenie! Kilkadziesiąt k do dołu i odrazu więcej klientów będziesz miał.
Btw. Napiszę może jutro do ciebie na PW jak bd miał czas to powiesz mi coś :D

Miszczu 16-03-2009 22:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez jerrry (Post 2496868)
Sorry mały, ja Cie nie znam :< ale może jestem drugi albo pierwszy.

Swoją drogą, widziałem jak zrobiłeś film Wojtka Zdzisława i Adama Jurka. To wystarczy :P

Jak możesz mówic ,że go nie znasz po czym gadasz ,że widziałes jego filmiki?
Sam sobie przeczysz.
Cóż ..nawet antyreklama jest reklamą. Swoją droga ciekawe ile na tym zarobiłeś.

Vasth 16-03-2009 22:58

Btw. Moze i znasz jezyk hiszpanski , cat~ cos tam ( w co i tak watpie bo dzien dobry i dowidzenia to powiem Ci ze potrafie rowniez w 20 jezykach ) Zreszta widac po jakosci Twego polskiego jezyka jak sie uczysz pilnie : )
Twoje filmy nie przekraczaja wartosci 20k~ i sa naprawde na przecietnym poziomie. Jezeli naprawde zeszlo Ci 2 lata na nauke robienia tak przecietnych filmow to zmarnowales sobie czas : ' ( Co do ilosci osob ktore pisza do Ciebie na gadu to do mnie pisze wlasnie 5 osob (w tym 4 dziewczyny !!!!) i ide z nimi w sobote na miasto. ZAZDROSC?!??!?!?!??!?!??! -.-

Sir Raxez 17-03-2009 11:39

ojoj, co z tego, że znasz 20 języków skoro w swoim ojczystym popełniasz takie błędy.
Pozatym twoje filmy nie są "łał", nie ma tam nic szczególnego oprócz w/w synchronizowania video z audio.
Nie mówie, że jestem geniuszem w robieniu filmów, no ale Twoje filmy nie są warte Twojego cennika.
Żeby nie było, to moja praca:
http://www.youtube.com/watch?v=hDFN_lQj8c4

mc200 17-03-2009 11:46

Skoro jesteś taki dobry w robieniu filmów to może zajmij się robieniem filmów weselnych? Uważasz, że jesteś taki super,boski, a robisz filmy o Tibii ... n/c

Rayan_666 17-03-2009 12:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Biohazardd (Post 2497384)
@up
a zrobisz mi dobrze po francusku ??

heuHAUHAuh ERUHA uhAuh uah nie no ***** nie moge
aghAUaAHAUHUAhahHAhhaha dobre xddddddddddddd

Lentron - po kiego ciagniesz te twoje zalosne "zazdrosććććć"?dam se obciac 1% (2 metry) mojego kutasa, ze przynajmniej 99% forumowiczow nie ma najmniejszego powodu by ci zazdroscic

wow, ciekawi mnie czy chociaz polowa tych jezykow moglbys sie dogadac spokojnie. a nawet jesli to znalazles se slaby argument , ze ktos ci moze zazdroscic, w***wia mnie jak ktos robi z siebie nie wiadomo kogo, a wspolczuje ci ze 2 lata uczyles sie czegos, co mozna za pewne ogarnac w kilka tygodni?miesiecy? (biorac pod uwage wypowiedzi wyzej, bo ja sie na tym nei znam)

a i skad ty te ceny wytrzasnales? co myslales, jak pisales cennik? uwazales sie za tak zaje**stego, ze ktos zaplaci za jakis nudnawy polminutowy film z irytujacymi 'dodatkami' oczoje**ymi jak zyd za matke?
czlowieku, mam dla ciebie jedna rade: jak widzisz, ze ci nie wyszlo, to po co daaaalej i daaaaaaaaaaalej i daaaaaaaaaaaaaalej sie bronisz atakujac pozostalych? w ten sposob sobie nikogo nie zjednasz ze soba.

a zreszta po kiego ja to wogle pisze, skoro i tak masz w dupie co mysle, przeciez ja ci tylko moge zazdroscic i obj.e.b.*wac twą z.a*.e.bistosc
pozdro i pokory troche chlopie bo cie spala na stosie

Koszyk 17-03-2009 13:21

Na moje ceny troche za wysokie.

Pozwolilem sobie obejrzec wiekszosc Twoich filmow na YT. Wcale nie są takie wspaniale jak je zachwalasz. Wiekszosc Twoich filmikow z CS ogranicza sie do pojedynczych akcji gdzie zabijasz (AZ!) jedną osobe... to jest naprawde super skill!

Co do filmikow z Tibią zwiazanych, mowisz o 'profesjonalizmie' ktorego ja nie dostrzegam, byc moze jestem slepy. Filmiki o niektorych osobach ktore Ci zaplacily nie swieca niewiadomo czym, 1 minutowy film z czego 26 sekund to Twoje przedstawienie sie i usmieszczenie 3-4 screenow.

Zanim zaczniesz odpowiadac na moj post wejdz
http://www.youtube.com/user/meysher1

Obczaj 3 ostatnie filmy, są one mojego autorstwa i są 'profesjonalne'...

A tak serio to czysta amatorka.
Szkoda tez, ze 2 moje filmy (uwazam ze lepsze od tych co mam aktualnie na YT) zostaly z YT usuniete :S

PS: Jak juz robisz filmik z Tibii rob to jakos tak zeby nie bylo widac Twojego irytujacego kursora...

Mastermune 17-03-2009 13:27

@up

Twoje?

YouTube:

meysher1
Ostatnie logowanie: 9 min. temu
Obejrzane filmy: 7655
Widzowie: 6
Wyświetlenia kanału: 1787
Nazwa: Kamil

Forum Tibia.pl:

Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
Kraj: Polska

ciekawe...

@EDIT

nie no spoko...

i Tibii a nie Tibi

Koszyk 17-03-2009 13:32

Tak moje, konto na YT specjalnie ma inny wiek, co bym mogl przegladac filmy +18 ;)
Zresztą, nie musisz mi wierzyc...

@edit

Co juz nie masz sie czego czepiac to czepiasz sie ortografii? ; )

Askaral 17-03-2009 16:31

Up
Ortografii !

Mastermune 17-03-2009 16:53

No chyba bycie w "Tibia.pl support" do czegoś zobowiązuje... no chyba, że analfabetów też przyjmują.

StagG 17-03-2009 17:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mastermune (Post 2498344)
No chyba bycie w "Tibia.pl support" do czegoś zobowiązuje... no chyba, że analfabetów też przyjmują.

Kod:

Anafalbetyzm - brak umiejętności pisania i czytania oraz wykonywania czterech podstawowych działań matematycznych u osób dorosłych(...)
to, że ktoś nie stosuje polskich znaków to chyba nie jest nic strasznego, po prostu tak się szybciej i wygodniej pisze :P

Btw. co za różnica czy ma 17 czy 22 lata?

jerrry 17-03-2009 17:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez StagG (Post 2498371)
Kod:

Anafalbetyzm - brak umiejętności pisania i czytania oraz wykonywania czterech podstawowych działań matematycznych u osób dorosłych(...)
to, że ktoś nie stosuje polskich znaków to chyba nie jest nic strasznego, po prostu tak się szybciej i wygodniej pisze :P

Btw. co za różnica czy ma 17 czy 22 lata?

Sam zauważyłem że w supporcie Tibia.pl pracują amatorzy a większość niema nawet pojęcia o podstawowych rzeczach.

Woojt14 17-03-2009 18:42

@Lentron: Słuchaj, nie będę Cię pojeżdżał jak reszta frajerów z tego forum, powiem tyle: twoje filmiki naprawdę są przeciętne, użyłeś w nich parę podstawowych trików, nic nadzwyczajnego. Co do pobierania opłat za film to uważam, że twoje filmiki powinny być naprawdę pro żebyś mógł na nich zarabiać, więc nikt Ci raczej za nie nie zapłaci (ofc nie licząc kilku dzieci nie wiedzących co zrobić z hajsem). Moja rada ? Uczyć się, uczyć się i jeszcze raz czytać sporo tutoriali.

Filmy za które można płacić:
http://www.youtube.com/watch?v=VgM6vk3-rEs

http://www.youtube.com/watch?v=SIT2VznIZ-s

@all nooby spierające się o wiek, ortografię & datę założenia konta:

Woojt14
Użytkownik Forum

Woojt14's Avatar

Data dołączenia: 05 07 2006
Lokacja: Zielona Góra

Wyrzyjcie się trohę. :<

Rayan_666 17-03-2009 19:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lentron (Post 2498530)
Dlaczego mi dajesz filmy o csie? W Csie dzieje sie durzo rzeczy.. mozna je z animowac badz zwolnic tempo... a w Tibii? Co Ci zrobie? To sa 4 podstawowe ruchy - lewa, prawa, gora, dol i skaczacy obraz...

Znajdz mi filmik o Tibii ktory zasluguje na honor bo ja jeszcze takiego nie widzialem

p.s zarobilem juz na moich filmach ok. 1kk :) Takze nie radzcie mi co mam robic

close temat plx.

jestes na prawde baaaaardzo żalosny....
baaaardzo...

Skullgetter 17-03-2009 23:28

up

ciekawe co ty bys zrobil,pewnie filmik bez glosu w pr0 hypercamie "dfujce" ;)

wlasnie przez takich ludzi jak "pjona" ten swiat niedlugo nie bedzie istnial...

Bykunn 18-03-2009 00:11

Nie wnikam w temat, chcesz to rób filmy, nie znam się na tym, może są dobre.
Jest taki film, który jest dla mnie majstersztykiem. Szkoda, że z Youtube została usunięta jego oryginalna wersja, a w tej obecnej dźwięk jest zastrzeżony ... ;/
Niemniej jeśli komukolwiek uda się zrobić lepszy film od tego jest dla mnie wielkim moviemakerem.
http://www.youtube.com/watch?v=YbOb6MZ0Up4

Prośba
Jeśli ktoś wie o jaki film mi chodzi i ma jego pełną, starą wersję proszę o kontakt na PM albo w tym temacie

Sir Raxez 18-03-2009 08:42

@Up.
Marna prowokacja.
http://www.youtube.com/watch?v=SBIakVm8BdQ
oraz
http://www.youtube.com/watch?v=8bSDQAKXgL0
tylko, że głos mendy ucieły :(

Bykunn 18-03-2009 08:48

Żadna prowokacja. Nie wiem czemu tak uważasz. Jeśli widziałeś ten filmik w oryginale z dźwiękiem to albo masz bardzo dziwny gust albo jesteś nieobiektywny. Ten film był doskonały, a głos niestety stanowił w nim nie mniej niż połowę sukcesu.
A filmiki o Cydrosie, które wrzuciłeś są bardzo dobre i przyznam, że o nich zapomniałem. Ale w nich największą część pracy stanowi świetnie wymyślona historia.

Mafi24 19-03-2009 08:49

Nie rozmawiajcie z tym letnarem bo chyba żeby z kimś rozmawiać trzeba być na takim samym poziomie, a wątpię żeby ktoś lubił się turlać po ziemi -.-.

A co do filmików z tibi to Banah~ robi fajne filmiki, nie są może jakieś super wypasione ale na pewno są lepsze od "filmów" letnara.

1) http://www.youtube.com/watch?v=P4NJo...eature=channel
2) http://www.youtube.com/watch?v=GEC9CqLHjLk

PAMIĘTAJCIE NIE KARMIC TROLLA (CZYT. LETNARA)

Etal 19-03-2009 09:21

@autor tematu.
mowisz ze zarobiles 1kk na filmach. powiedz jaki kretyn da za sklejenie filmu w moviemakerze?? to w podstawowce na informatyce robilem. Zadna w tym filozofia. A ty jeszcze chcesz za to 0,5kk? to tak liczac na zlotowki jest to 100 zeta. Pomysl co za kretyn da 100 zeta za film? i to jakis film (moze byc najlepszy nawet) ktory raz ktos obejrzy i sie znudzi? ja osobiscie uwazam to za glupote.

Ale rob co uwazasz :)

i tak a propos na 1 stronie mowiles o slowniku z kims. to kup sobie slownik ortograficzny :) bo cos duzo bledow widze robic

StagG 19-03-2009 09:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Etal (Post 2499695)
@autor tematu.
mowisz ze zarobiles 1kk na filmach. powiedz jaki kretyn da za sklejenie filmu w moviemakerze?? to w podstawowce na informatyce robilem. Zadna w tym filozofia. A ty jeszcze chcesz za to 0,5kk? to tak liczac na zlotowki jest to 100 zeta. Pomysl co za kretyn da 100 zeta za film? i to jakis film (moze byc najlepszy nawet) ktory raz ktos obejrzy i sie znudzi? ja osobiscie uwazam to za glupote.

Ale rob co uwazasz :)

i tak a propos na 1 stronie mowiles o slowniku z kims. to kup sobie slownik ortograficzny :) bo cos duzo bledow widze robic

Wystarczyłby mu ff :P

tak btw. to sony vegas nie wmm ;)

Biohazardd 19-03-2009 17:18

Ja szybciej zarobie na 1kk z allegro na wózkach pod lidlem niż ty sprzedając te filmy.

Woojt14 19-03-2009 18:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Etal (Post 2499695)
@autor tematu.
Pomysl co za kretyn da 100 zeta za film? i to jakis film (moze byc najlepszy nawet) ktory raz ktos obejrzy i sie znudzi? ja osobiscie uwazam to za glupote.

Uwierz mi, że są tacy ludzie, jeśli film jest naprawdę dobrze zrobiony może być dobrą reklamą lub niezłą pamiątką. Ale tak jak mówię, film musi być PRO*.

*Lentron, oczywiście pozdro & poćwicz. :<

edit: Lentronku, pokaż te filmy na których "zarobiłeś". :<

piramjida 19-03-2009 18:24

http://www.youtube.com/watch?v=OSUzi0XGUZc

To jest jeden z filmow jezeli chodzi o pure realizacje.

Sir Raxez 19-03-2009 21:36

Bykunn, jeżeli dla Ciebie muzyka pełniła główną role w owym filmiku, to ja Ci współczuje, bo muzyka z tego filmu używana była już 10000x, i przejadła się chyba nie tylko mi.

Bykunn 19-03-2009 23:53

Pokaż mi jedną produkcję o tibii, dobrze zrobiony w którym właśnie ta muzyka pasowała by tak idealnie do filmu.

Sir Raxez 20-03-2009 09:22

Słuchaj, ja Ci nic nie musze pokazywać. Wystarczy mi, że odwiedzając swego czasu co 2 filmik na YT natykałem się na motyw "Requiem for a dream" zarówno w oryginale, jak i w "remixach". Może i jest ładnie dopasowane, ale nie zmienia to faktu, że motyw ten jest wyświechtany jak skrawek papieru toaletowego.

Bykunn 20-03-2009 09:56

Omg człowieku Requiem for a dream trwa w tym filmie przez może 3 minuty, a całość w oryginale miała ponad 9. Ale dobra koniec kłótni. Dla mnie film był genialny.

szkapamujwruk 21-03-2009 09:00

co do dobrych filmow-na pewno nigdy nie zapomne toxic fire,bo byl to zdecydowanie jeden z najlepszych jakie widzialem i pare tygodni temu ogladalem wyjatkowo kozacki filmik,mimo ze przez wiekszosc filmu lecialo HH czyli nie moj klimat-film dostal ode mnie 5 gwiazdek :) poszukam go potem ;)

hardok123 21-03-2009 21:21

@up
"MWALL, BACK, MWALL, BACK, BACK!" xD

te filmy z cs'a które podal woojt mi sie podobaja, lentron chciałbym zobaczyć film na którym zarobiłeś te 1kk

Uzik3000 21-03-2009 23:34

To sie nazywa "CHójowy Temat"

Swiety 22-03-2009 01:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lentron (Post 2497371)
Oh nie wcale :) Gdybys sie znal i gdybys nie byl na mnie obrazony to by Ci sie spodobal i uwierz mi ze nie jest to latwo zrobic i zsynchronizowac z muzyka...

Co do bledow, niestety nie jestem Polakiem :) Mieszkam w Hiszpanii i zapewne znam wiecej jezykow niz ty i nie musze pisac bezblednie to jest niemozliwe w moim przypadku... jak bys pytal jakie jezyki znam to: br, esp, pl, cat i eng :) Pozdro!

@edit
Filmiki "robie po angielsku" tzn. chodzi o to ze pisze w nich po Angielsku :)!

Czytajac twoje posty to ty widze masta blasta we wszystkim jesteś, we filmikach, w jezykach, mieszkasz w Hiszpanii nie no jesteś wzorem dla każdego.

Tak na serio, to marna prowokacja, lepsze filmiki robi mój ziom który robi to dla jaj, ty dodajesz skaczące badziewia i napisy to wszystko i możesz gadać, że się nie znam. Za to są ludzie, którzy nie sa takimi frajerami jak ty, że biorą kase za filmik, a robią to o wiele razy lepiej od Ciebie.

Wyjdź

krajaaa 22-03-2009 22:43

@ thread starter
Wracaj na bambus czarnuchu

Jucha Furora 22-03-2009 23:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bykunn (Post 2500259)
Pokaż mi jedną produkcję o tibii, dobrze zrobiony w którym właśnie ta muzyka pasowała by tak idealnie do filmu.

Proszę:
http://www.youtube.com/watch?v=w3gZ16LdO7Y

caveki 22-03-2009 23:27

@up
Gz takim oto sposobem doszliście do 100 posta bez sensownej kłótni, która do niczego nie prowadzi.

@topic
Po co odpisujesz. Nie odpisuj. Nie wygrasz z całym forum o0

Ozumi 23-03-2009 00:47

@up
signed

Ucieszylem sie jak zobaczylem ten temat ciagle na poczatku dzialu. Odczepcie sie od niego ; o. A Ty swoja droga tez sie uspokoj. Jest jakis sens na odpisywanie 10x tego samego? Myslisz ze skonczy im sie limit transferu na necie i sie wypisza? ; o

Jesli ktos zechce taki filmik to go kupi, nie to nie. IMHO filmiki sa bardzo przecietne ale i tak sporo pracy trzeba w to wlozyc, wiec jesli ktos cierpi na nadmiar gotowki a nie umie robic filmikow to jest to rozwiazanie dla niego.

Wszystkie_nicki_zajete 23-03-2009 01:39

Wszyscy jesteście noobami, autor chce zarobić i to legalnie, jeśli ktoś nie potrafi sobie filmu zrobić, chce zapłacić albo jest debilem i mu zapłaci to jego szczęście i jego zarobek, a ten temat jest w złym dziale bo jest to również reklama więc moderator powinien usunąć ten temat, a tu już tyle postów narobiliście.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:33.