![]() |
@Gelt
kurde człowieku na klawie "wypuchłej" lekko nacisłem i było tutaj musze mocniej wciskać ;/ i nie mogę się przystosować. Dobra koniec bo offtopa lekkiego robię (apropo literówek max 3 były) |
Cytuj:
Ty jedna kserokopiarko >.< // Ten ten co ma Itachiego w avatarze Cytuj:
|
Cytuj:
Ooo..W końcu jakieś ciekawe podanie..; > |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Zastanawiam się czy napisać to podanie czy nie napisać. Angielski znam, doświadczenie z gry mam no ale w sprawach HTML, PHP itp jestem ciemny... Muszę się jeszcze zastanowić ;)
|
Zawsze się dziwie czemu ludzie piszą o php i htmlu przy podaniach... Jakby to miało jakiś związek.
|
*Gelt
To Ty nie wiedziałeś, że potrzeba znać wszystkie języki programowania? Ostatnio pisałem opis do szczura w Delphi, ciężko szło, bo ponad tydzień, ale jakoś się udało! *Down Skromność to podstawa, dlatego jestem najlepszy, najpiękniejszy, najmądrzejszy, najfajniejszy, najzabawniejszy! |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@up Mentalnie pasuje do zespołu:P |
No jak dla mnie póki co Rapek to najlepszy kandydat :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ale, że niby co?:D Chyba czegoś nie rozumiem... :confused: |
Cytuj:
|
Będzie ciekawie , mam nadzieje że zostaną wybrani najlepsi z najlepszych
Powodzenia życzę każdemu a także Sobie ponieważ mam zamiar kandydować :) |
Cytuj:
Cytuj:
|
mam takie pytanie , po co mój cytat tutaj zamieściłeś bo jakoś nie rozumię
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Na supportera stronki to raczej nie ale na moderatora forum to dalbym rade.
|
Cytuj:
|
Ktoś właściwie wie kiedy zakończy się rekrutacja albo ściślej mówiąc kiedy ci co się nadają zostaną przyjęci a ci co nie nie będą? :P
|
Do 10 maja można składać. Kiedy wybiorą - nie wiadomo.
|
Szczerze mówiąc to był dobry pomysł z tym newsem. Co prawda jest ogromna ilość spamu, ale tego się nawet nie czyta. IMO na 4 stronach znalazłem aż 6 podania których autorów bym przyjął. Z paroma bym się wahał. Więc imo nie jest tak źle.
|
Cytuj:
|
Myślę ze wygraną mam w kieszeni. Jakieś pytania? B)
|
Jestes moim faworytem ;D Ejj... Dasz mi bana na google? Plx ;/
|
Cytuj:
Cytuj:
@ down transwestyta! |
Cytuj:
@edit Racja, jeszcze trans (moi). |
Jako moderator mam doswiadczenie bo prowadzilem pare forow ale na supportera musialbym ogarniac od nowa wszystko;p
|
Cytuj:
@ludzie Pisanie o tym, że ktoś inny jest gorszy od Was raczej nie poprawi waszego podania. Osoby rekrutujące za pewne wiedzą co robią : P. |
Zresztą, szanse, że dana osoba się dostanie są prawie jak:
_ilość osób, która ma się dostać_ ilość złożonych podań Prosta matma. Oczywiście chcąc mieć dokładny wynik powinniście odjąć: - 0,5 za p0k3m0ni45t3 litery i emoty - 1 za podanie z błędami ortograficznymi - 10 za podanie napisane na moda |
Cytuj:
|
*Snag
Też się nad tym zastanawiałem. *Gelt Zabrakło jednej grupy - metro (to ta dla mnie!). |
Cytuj:
|
Ja mam nadzieję, że nie zostanie wybrana jedna czy dwie osoby, tylko z dziesięć i zostaną tylko wybrańcy ;) Konkurencja jest naprawdę duża, sam się zgłosiłem, zobaczymy co z tego wyjdzie :)
|
*Up
Wolałbym 2 osoby, które będą pracowały, niż 10, które napiszą coś krótkiego i będą leżały. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:22. |