![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
btw Otrzymałeś ostrzeżenie na Forum Tibia.pl Cytuj:
SPisek trwa ale ja się nie dam ! ;D |
Cytuj:
Wg regulaminu nie wolno: Cytuj:
Nie widziałem jeszcze dresa w okularach ;<, widziałem dresa bez dresa! Wat a rare! |
Up ja widziałem dresa w okularach!
A co do kobiet w okularach, to preferuje bez. ale tam są zwei o, zresztą nie o to chodzi. Prawie wszyscy na forum wrzucają wulgaryzmy do zdań, ale nikt nie wyłapuje pkt. Zresztą ja dobrze wiem, że to taka mała zemsta ;p normalnie spisek! :D |
ja noszę okulary, ale od jakiegoś czasu chętniej 'przywdziewam' soczewki kontaktowe. i może mi wierzyć lub nie, ale panny kleją się jeszcze mocniej!
|
Cytuj:
|
stary, naprawdę nie wiem, jak to działa.
|
Ogólnie to na prawe oko ledwo co widze >.>
Na badaniu lekarskim potrzebnym na prawojazdy kłamałem! Mam okulary! lecz nie podobam się wnich sam sobie i ich nie nosze:(! i czasem ciężko trafić do łóżka jak jeszcze podłoga wiruje :/ |
weźcie coś dla mnie ;]
ja będę mieć pojutrze okulary (dziś all badania skończyłem około 18 a o 18 zamykają a jutro zamknięte więc w sobotę) wady nie mam takiej straszliwej (lewe 1 a prawe 0,75) ale i tak już ze mnie się śmieją w klasie :/ ale ja fan harrego pottera i ich ignoruje xD I am wizard! xd |
A ja to dziewczyna. I mam hmm .. -4...-4.5
XD Bez okularów to ja dlugo bym nie wytrzymała. W przedszkolu mialam -9/-9 XD |
Ludzie... Gdzie wy żyjecie, że się z okularów śmieją ; l?
|
Cytuj:
|
Propo regulaminu, widzialem ze go ktos zacytowal mam takie pytanie odnosnie.
Cytuj:
Zeby nikt nie pisal o jakis offtopicu to dodam, jak sadzicie czy to ze tak duzo osob nosi okulary ma jakis zwiazek z promieniowaniem np po katastrofie w czarnobylu? |
Cytuj:
Co do autocenzury, to kiedyś była, teraz nawet nie wiem. Ale można sprawdzić: UWAGA! na dole niecenzuralne słowo, jeśli nie masz ukończonych 18 lat i/lub zgody rodzica, bądź prawnego opiekuna nie zaglądaj tu: Ukryty tekst:
|
edit, jednak nie ma zadnego cenzora"" ktory gwiazdkuje slowa
|
e tam, ja sam nie nosze, ale jakos tam mi nie przeszkadza jak ktos nosi... co to mnie w sumie obchodzi?...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Jak jest się lechem to się śmieją... ja wybrałem takie które do mnie pasują i nikt słowa niw mówił. xd |
Ja mam astygmatyzm to i muszę bryle nosić. Już od czternastu lat ale jakoś nie zauważyłem, żeby mnie za to jakoś szczególnie tyrali (już bardziej za ryj mnie jadą). A co do Harry'ego, to śmiesznie to wygląda jak machne długopisem i wydre more "Ekspeljarmus!" a kolesiowi na drugim końcu sali ołówek wylatuje w powietrze. Pani poszła po dyrektora jak zaklęcia zaczęły latać po sali :(
|
A co mi przeszkadza to, że ktoś nosi okulary? Skoro musi, to nosi. A mało tego, wg. mnie okulary dodają dziewczynom urody.
|
Ja żadnej wady wzroku nie mam i nigdy nie miałem. Z ludzi którzy noszą okulary nie wyśmiewam się, bo z reguły im pasują ( no może czasem, ale to po chichu, jak ktoś ogromne bryle nosi ; P).
|
Okulary noszę od roku. Szczerze powiedziawszy lepiej wyglądam w nich niż bez xD
Ale do czytania zawsze zdejmuję, bo mi przeszkadzają. |
Niektórym pasują, ale jak widzę 5 letnie dziecko w okularach grubości spodu kufla od piwa, a za nim matkę w jeszcze większych, to mi się płakać chce.
|
Cytuj:
|
Imo okulary są sexi i dodają męskości każdemu nerdowi. Gdy zakładam okulary czuję sie strasznie męski, a każda napotkana przezemnie laska sie mnie pyta:
Ema madafaka moge Ci possac ptaka? Teraz cos na serio czyli rzecz jasna wypadało by przytoczyć jakieś cytaty i kogoś zjechać za głoszenie herezji tak więc: Cytuj:
Dzieci te które mają noszą przysłowiowe bryle są do tego zmuszone gdyż nie potrafiły by one w pełni cieszyć się życiem. To nie ich wina ze takie już są. Twój płacz w tej sprawie już nic nie pomoże, co więcej odłóż żyletkę i przestań wmawiać samemu sobie ze świat jest zły oprócz tego Tibijskiego* (bo tam każdy dobrze widzi bez okularów ale tylko na 7 metrow) *nie wiem jak się odmienia Tibie :( |
Ja noszę okulary od kiedy miałem 5 lat i wali mnie, co ludzie o mnie myślą (zresztą, już się chyba przyzwyczaili ;)). Ważne, że sam się sobie podobam, z moimi okularami i włosami do końca karku. Kiedyś w szkole jakiś gimnazjalista chyba, przechodzę koło niego, a on (nie do mnie): "Ty, to jest, kurwa, hipis!" Osobiście olewam takich ciepłym moczem.
|
Cytuj:
|
przez waz można kompleksów się nabawić :S
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:40. |