![]() |
Cytuj:
a czy wszyscy hobici byli w Morri? |
Ekhem sory ze sie wetne,nie wiem czy to bylo Tolkiena czy kogos innego
"Gobliny to cos w rodzaju kultu-sa rasy orkow" |
Cytuj:
Czytałem tą książke chyba z 10 razy, film oglądałem też coś koło tego. Miałem kilka wydań Władcy i raz byli orkowie raz gobliny. Wszystko jest wytłumaczone na samamym początku książki i śmiem twierdzić, że Tolkiena znasz tylko z plakatów. |
Ja się akurat nie wypowiem w tej kwestii , bo nie czytałem Władcy, jedynie filmy oglądałem, nie jestem znawcą. Orkowie jakoś bardziej mi pasowali, dlatego zrobiłem fake'a z nimi jezeli to były gobliny to sorx. Ale mały offtopic sie zrobił nie uważacie? :P
Btw: skomentujcie ostatniego fake'a (tego niezwiązanego z lotrem :P), proszę @down: Nie ma to jak szczery do bólu komentarz dobrego qmpla :evul: |
Skomentuję tego napalonego (ogiera :P) fake'a... to pewnie spelnienie twoich marzeń egzotycznych (każdy wie o co chodzi)... fajne, fajne... dobrze zrobione... i wogóle :p, co roll-mopsie... sorki hot-dogu :P (tylko niektórzy będą znali głęboki sens tego posta... reszta - mówi się troodno :D)
|
fake fajny.....
orki sa wieksze, głupsze i bardziej zielone niz gobosy! |
@up
Stray nie dobijaj mnie...Widac że jesteś fanem Anime, a nie, Tolkiena. W większości dzieł fantasy tak jest, ale nie w literaturze Tolkiena. PS. I nie orki (takie ssaki wodne) tylko orkowie... |
Nawet spoko Ci to wyszło
Poważniejszych usterek nie zauważyłem... ;) |
hmm
Hmmm ten fake'y jush gdzies widzialem tylk nie wiem skond :confused:
|
Heh, ja tylko widzialem 2 czesci Władcy, nic nie pamietam ale good fake 7/10
|
Shizka
Wszystkie fejki sa zajefane :] !! Moglbys zrobic ta scene jak Eowina zabija Krola Nazguli z tekstem:
Ja nie jestem mezem! A potem jak na jej ramion umiera Theoden (nie wiem czy to ten gostek) Albo jak Aragorn z Gimlim i Legolasem przybywaja statkiem z armia umarlych :D |
Cytuj:
Aha mogłeś zamiast cyca wstawić Behemotha. |
nic nie widac
|
co to jest do [cenzura] jakas moda na odswiezanie starych tematow? :/
|
Troche oczy mnie rozbolały żeby to ocenić :( no ale w porzo gdyby nie to że zrobiłeś goblinów jako orki :(
EDIT:Eeee...Pomyliłeś się,to Minas Tirith |
Nawet nawet
Ale juz orki mi sie nudzo ;/ |
:):):):):):):):)
Wykonanie 7/10 pomysl 8/10 :):):):):):):):) |
Nice fake'i wszystkie
@orki/gobliny W niektórych książkach ("Hobbit") w Morii były gobliny, a w innych ("Drużyna Pierścienia") byli orkowie, ale to nie może być to samo, bo uruków w końcu stworzyli ze skrzyżowania orków z goblinami, więc nie miało by sensu twierdzenie ork=goblin |
Ladne ,ale to nie były orci tylko gobliny. I nie cyklop tylko troll :) Pozatym całkiem fajne.
|
no dajmy na to 7/10
|
Ocena
ocena: troche lepsze niz srednie
pomysl: 8/10 wykonanie: 5/10 ogolnie to nawet spox |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:22. |