![]() |
Cytuj:
Rpg Wannabe... Czy w tibi masz fabułę? Masz , expić i tyle. Po prostu dodali minosa i tyle, bez zbędnych pierdzieleń że napisał na forum pw. do Minotaura żeby mu "pomuk" w "kuescie" na "czainatałnski armór". Cipy dodały tego minosa dla utrudnienia, ja robiłem tego "kuesta" solo na 3 lvl. 3 Lvl i prawie full eq na rooku. Trochę trzeb się potrudzić, proste. |
Też tak sądzę...
Jedni grają tylko dla EXP'a, gonią do next lvl'a pusty byt... :( Ja żyje chwilą i fabułą, poziom mam tylko i wyłącznie do szybszego chodzenia i cap'a... Sprawy typu śmierć nie są dla mnie niczym trudnym ^^ 4x wychodziłem z rooka i wracałem... :D Siedzę na tej wyspie bo jest tam coś czego brakuje mainowi i innym miejscom, one już dawno umarły, bez imienia bez historii... Rookgaard jest pod względem historycznym doskonale dopracowany... Tibia jest grą MMORGP jak byś tego nie dostrzegł... ;/ Dla mnie Rookstayer jest osobą żyjącą by odkrywać, i odkrywającą by żyć... A nie aby rąbać 5lat lvl! Sortuje ludzi pod względem wiedzy nie poziomu... >,> |
Cytuj:
A i jakby co spike sword to wątek poboczny (prawdopodobnie jesli istnieje bo nic nie wskazuje iz ma to jakis zwiazek ze geneza tibii) , a zagadki na mainie maja dosyc duzo powiazan z glowna fabula . |
Cytuj:
|
Nie mam zamiaru się tutaj wykłócać na temat RPG, jeśli ktoś chce rozmawiać bliżej to zapraszam na PW. ;)
Beh0lder - Ty wymieniasz ogólne Questy. Nie mówię tutaj o fabule całego Maina ale zobacz że na rooku każde miejsce ma coś w sobie, z każdym jest coś związane a na mainie bardzo często są różne miejsca o których nic a nic nie wiadomo są bo są i tyle... Na rooku spotykamy wiele miejsca i o każdym coś znajdziemy... :) Heatvich - Tutaj nie powinienem się nawet wypowiadać bo to co napisałeś to takie brednie że głowa mała 8o Ok. Wybacz jest różnica między MMORPG i RPG jaka? MMORPG - Massively-Multiplayer Online Role Playing Game RPG - Role Playing Game A różnica pomiędzy NFS a Gothic jest taka że Gothic to gra RPG a NFS to symulator ;( I błagam już o koniec OT bo z 2 Minotaurów zeszliśmy na RPG... :( |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Beh0lder - Ująłeś to doskonale! :D
Askaral - Wiesz zobaczą Człowieka i wolą jego od siebie ^^ Rzeczywiście klimat jeszcze kuuuleeejee... :) |
Cytuj:
|
@Heatvich
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Btw. link nie działa. @Maxpixel Cytuj:
Cytuj:
@Topic Sza...! Dość offtopu, komentarze4pw. |
Cytuj:
Cytuj:
@topic sorry topica nie bedzie bo nawet nie wiem jaki temat (dzial rooka ma to do siebie ze sie wchodzi w temat widzi xxx posty na ktore trzeba odpisac , pisze sie posta a potem sie nie wie o czym ten temat wlasciwie jest ... @down bo jasnie panujacy nam modek (w tym dziale) nie raczy wejsc tu wiecej niz 1x na tydzien ;d |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:54. |