![]() |
juz tak wiesiu nie liz mu dupy bo on i tak Cie nie pokocha
|
nie wiem czy zabicie kogos na kicku mozna nazwac fragiem a krzyczenie z tego powodu hail dashers jest jeszcze bardziej zalosne
Cytuj:
fajnie ze znasz kogos kto sie w szkole tlumaczy ze padl bo go spingowali |
#up
fajnie ze w kazdym temacie pieprzysz bezsensowne posty, ktore i tak malo kogo obchodza |
http://uploadhyper.com/file/2938/GMciota.cam.html
And also 21:27 GM Heartlistener on Guardia [2]: Trunkillo, if you ever insult me again, you WILL be banished 21:27 GM Heartlistener on Guardia [2]: I won't let go of an offense twice |
szkoda ze mimo 'przyjdz na niewidzce' przyszedl widzialny, czuje ze pare banow by wpadlo xd
|
bo te gmy to sa takie cioty pierdolone one kurwa nie potrafia zbanowac nieuczciwych graczy, jakimi niewatpliwie sa ludzie z tego teamu, banowali kurwa tylko botterow dajacych zarobic ich wielkim Panom, a teraz to lache kotu, do whatever you want to
AVE SZATAN |
"rzal i bul"
|
masz darasku racje rzal i bul, ale przeciez to wam tylko dalo wiecej klientow czyz kurwa nie
|
nosz kurwa tak! ale nie obchodzi mnie to ;d
|
Cytuj:
|
oooj mam :>
dlatego banować, ale tych co grają teraz, bo ja np nie gram ;/ |
Pare ludzi na guardi mozna by faktycznie zbanowac ;']
|
patrząc na -co niektórych- to przechodzą bardzo burzliwy okres dojrzewania :baby:
|
Cytuj:
|
8 zasada icmp i już by ich nie spingowali ; >
|
Wiecie co wam powiem ;p? Picki (ta, kilofy, bo łom to byłby komplenent) z was... Ale z was "pro elo super mega hiper skilled gracze" -ironia dobra rzecz. Nudzi wam sie normalna gra, wypatrujecie we fragowaniu mega orgazmów? JESTEŚCIE BEZNADZIEJNI
Jak juz pisałem - zapraszam na pvp(-enforced) - najlepiej na amere, ewentualnie inferne, podajcie nicki na pw a ja powklejam kilka fotek na forum z fragow na noobach ;p |
#up
no1 cares. yo |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
rshsrtahbataq
|
Cytuj:
@topic Gratz fraga, według mnie poziom dobrego pvp jest porównywalny z zabijaniem na non. Nie mowie to o tych miszczach pvp którzy tylko lecą i wciskają hotkej ;) |
Cytuj:
|
Do wszystkich ciuli z non pvp nie macie pvp bo nie wiecie co to jak nie gracie na pvp swiatach... Kurwa granie na non pvp i blokowanie innych to nie pvp ... ZAL MI WAS NOBY
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ale jest to bardzo podobne, tu lurujemy potwory a tam zabijamy na*******ając hotkejem. Grałem na non jak również na pvp i według mnie zabicie kogoś na non-pvp jest większą frajdą. Lecz jest to tylko moje zdanie, tak jak mówiłem i tu i tu trzeba umieć grać ;) @down Odpowiadamy tak jak wy odpowiadacie na posty które obrażają pvp ^^ |
Jezzzu ludzie ale wy jesteście żałośni.Dla mnie ludzie zabijający na no-pvp chcą tylko pokazac ,że są pseudo pro mastah i to ,że mają wysoki lvl od razu oznacza ,że mogą sie innym wbijac na resp i są kozakami. Naprawdę macie spore kompleksy na no-pvp skoro odpowiadacie na każdy post ,który obraża wasz kochany serwer.Wiem ,że jest to wałkowane we wszystkich prawie takich tematach ale jeżeli naprawdę chcecie kogoś pozabijac to won na pvp , a nie psujecie zabawę innym graczom.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Maly debilku to na kolege z klasy to po pierwsze Zapewne czesciej jestem w 3D od Ciebie to po drugie Idz i zabij kogos na n-pvp to po trzecie |
Cytuj:
Ofc ,zapomniałem przecież ty cały czas nawet teraz jesteś w świecie 3d. Nie mam ochoty bawic się w durne podchody na no-pvp. |
Cytuj:
|
Cytuj:
traktuje to ,że się powiesisz jako obietnice. aa i jak jeszcze coś chcesz to pisz na priv nie będę już zaśmiecał tego tematu. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:43. |