![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
i znow sie zaczelo .... xD
|
i juz skonczylo nie? po tym co widze, co jest pisane na tibia com to juz koniec zadymy;d i koniec wojny
|
Cytuj:
|
Ja to bardziej interpretuje jako zawieszenie broni i uzgadnianie czy jada w jedna czy w druga strone. Sa tylko dwa pytania,czy nie uplynelo za duzo krwi by sie dogadac i kto jest w stanie isc na wiecej ustepstw by uniknac wojny. Odpowiedzi zapewne poznamy na dniach.
|
mi sie wydaje ze wroca do starego teamu czli do int i znowu na Arcani zawieje nuda;d
|
Cytuj:
|
Dobrze było : )
|
tak jak mowilem gowno bedzie a nie pokój, dzis w nocy 15-6 dla interu
|
bo fayter jest specjalista ds. terroryzmu na Arcania xD jeśli macie jakieś pytania to pisać listy : Fayter Ankrahmun...
|
Pokoju napewno nie będzie już ;D zaczeli to więc widać ze mieli na to wielka chęć od dawna ( nie mówię o wszystkich ) , szczególnie gali kombinator i istna aka nie chcę już znać turka na rl bo poszedł za medem i go zdradził ( Żal ) , a co do wczorajszego , owszem mieliśmy około 35 ludzi na was 20+ ale nie porównuj naszej ekipy do waszej , chodzi o zgranie , strach przed deska itp ( sami wiecie jak to było na początku wojny z lr ) , ale ogólnie dłuuuuuuuuugi battle był xD
A co do wczorajszego masa pierwszego , ogólnie to istna miał trochę farta że nie było na tyle ludzi aby zrobić masa wcześniej ;P ale przynajmniej jackor spadł xD |
nie padlbym na yalahar bo byscie mnei nie znalezli ehehueue :D
Co do nocnego battle ...powiem krótko zajebiste nakoooorwiańsko :D |
bob wiem ze nie masz urodzin ale co se posta nabilem to nikt mi nie zabierze. co do zgody to byla nie możliwa juz wczoraj.dlaczego? bo po pierwsze patrząc z sytuacji echo to po co by sie mieli godzić skoro dorwali sie do władzy? po co mieliby sie nia dzielić skoro wygrali 2 akcje do 0 i byli pewni siebie. a teraz patrząc od strony lukiego to nawet jeśli by sie pogodzili to nie na dlugo bo mowie postawcie sie w jego sytuacji. grupa ludzi odeszła dala lanie i wróciła. nie jest debilem, wiedziałby ze mogą znow tak zrobic w każdej chwili. no okz sa razem i co dalej? przychodzi czas poi, tamta ekipa znow chce zebrać kase, luki wie ze raz juz odeszli i mogą to zrobic znow i tym razem beda mieli kase. nie pozwoliłby im zebrać kasy dzieki czemu znow by sie pokłócili. to na tyle. wczoraj 2 wh i 3k w gold z tym ze jakis rusek nie wziął jednego bo myślał ze ja wziąłem
|
ale w Grudziadzu gorąco to przegiecie poprostu. chyba tyle samo stopni ile pudzian bierze na klate jak ma dobry dzien. czyli milion
|
@up
nie smieszne |
Cytuj:
felix* jestes trollem i gardze toba,ale dzieki za zadzwoniles top* Kosci zostaly rzucone. |
Cytuj:
|
no bo luki nie dawal kasy ;p tera cham dostal , noz w plecy ;]
|
Znowu wieczorne oro, wygrane przez IT nie znam wyniku.
|
z echo prawie kazdy ;p i widzicie chłopaki jak to fajnie jest jak walczysz w małym teamie na pol serwera
|
czyzby nie bylo it ale stare DPFT?
|
jaki wynik? widze ze stare dpft powraca ;>
|
nienawidze walki w yalahar z 7648683476 noobow
|
Wczoraj szlo nam zajebiscie , po kazdym rushu wy cofaliscie sie w tyl chociaz bylo was weicej byliscie strasznie zesrani ,caly czas kontrolowalismy sytuacje .. do czasu przejscia na lewa strone miasta , przyznam ze ladnie zamkneliscie nas przy stacku ale kto by sie spodizewal ze przyjdzie tyle tego hiszpanskiego bydla ... zreszta nvm zycze powodzenia w ich ogarnieciu .. napewno sie przyda :DD
|
wlasnie za takie gadanie na forum chyba sie wkurzyli :D
|
powstanie brutalnie stłumione...
|
Cytuj:
ps http://pl.wikipedia.org/wiki/Orka_(rolnictwo) ja tam widze niezle plany na akcje :D |
ma ktos film z tej ackji o 12~ z dzis?
|
oby nie xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddd
|
chyba nikt
|
bede gdzies przed 18, z tego ze arab padl wnioskuje ze w koncu ktos pomyślał
|
Cytuj:
Pozdrawiam. |
Cytuj:
|
widze dobra impreza dzis u was byla po yalahar ...
http://sendables.jibjab.com/view/AU7ucU1UnrZU6tBu |
Cytuj:
|
kto tam na filmie jest oprocz kajka i belki, bo nie ogarniam wszystkich twarzy :P
|
@ap Bodajze jest tam Medivh i Vesiga o ile sie nie myle.
A filmik good B) |
Uhahahahha XD owned ;D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:01. |