![]() |
@TheNatoorat
Denaturat - wynika że pijesz, mi się to nie podoba (lol?) ale dobrze napisane Pomysl 4/10 Wykonanie 8/10 Srednia 6/10 |
K-Ostry
KOjrzy mi sie z jakims playboyem.... 3/10 |
she_devil
z malej litery, przypomina mi żone diabła (lol), a to nie za bardzo sympatayczne (only dla szatanistów) Ocena 3/10 |
Cytuj:
TheNatoorat : 11/10 - pomysl super, i jeszcze jak fajnie sie to przez chlebek "chrzci" :D @Edit & She : Dla zasady powiem, ze nie jestem tak glupi, zeby pic denaturat :D |
Nekruś....
Faza, nie wiem co w tym widze, ale mi sie podoba 8/10 |
nekromanta.... 9/10 troche malo oryginalny ale fajny, kojarzy mi sie z postacia z hexena II :p
edit: she devil tez spoko :) juz za sam nick cie polubilem :p 10/10 :] |
Cytuj:
7/10 ;-) |
Cytuj:
|
Dobo:
Dj. bobo, ptak Dodo... Ogólnie fajne rozwiązania. Nick mi się podoba, zwłaszcza z avatarem :] 9/10 the natoorat - nie bardzo mnie jakoś interesuje... takie... dziwne :P 6/10 Nekromanta - Acchhh. Nacro są luz. Tylko żeby mnie nie dotykali tym szponiastymi łapami... ;) 8/10 Walrock - pociągający i oryginalny... 3/10 hoomik - hamtaro plx plx :D moge dać 4/10 ale jakos nei pasuje takie chomikowate strasznie :P She_Devil - niessamowity nick :P taaaak. Zwłąszcza po moojuej wariacji (v=b) - dam 5/10 k-ostry - jakieś teoretycznie oryginalne, ale dziwne i nie podoba mi się zbytnio 4/10 Ps - kto zgadnie z czego wywodzi sie moja ksywka? Czekam na moje oceny plx plx @She_devil : Zasłyszałas na ircu. dokałdnie to eerie (stąd 2*e na początku) Znaczenie - groźny, pełen grozy (o czym się dowiedziałm z rok po przerzuceniu na eerion XD) :P |
Cytuj:
|
;d
She_Devil 8/10
-Kojarzy mi sie ze złem :) -Wogóle fajnie brzmi :evul: |
Cytuj:
7, no 8/10 To nazwisko? Mi się źle kojaży z taką osiedlową mendą. |
@Cisak
Kojaży się z cieślą, ciastkiem(:D), Czesiem Łatwo wymówić i zapamiętać. 8/10 |
Cytuj:
|
Nom
She_Devil 7/10
Nawet podoba mi sie. |
na c*** oceniacie po 20x ten sam nick?
|
@Dwimenor
7/10 Łatwo zapamiętać i mnie się kojazy to z drzwiami i mendą :D(bez obrazy) Nick spoko |
Kredi: 3/10
(kredi=kreda [a kreda mi sie ze szkołą kojarzy :P ]) ale to chyba od nazwiska |
Cytuj:
|
7/10 she devil moze byc
alboert - 3/10 sklep albert plx dr.unknow 7/10 fajny nick cisak - yyyy dam 4/10 kojazy mi sie z ciskaniem czegos...no nie wiem :P avager tym. 7+/10 + duzy plus ze pasuje do n00ba takiego jak ty podoba mi sie ten nick :D |
Str4t0s-Stratos.....hmm coś mi się kojaży z Himenem(czy jak to tam się pisze)
"Orginalnie" zapisaane-7/10 |
Hmm...
Str4t0s 9/10 fajny nick
ALBERT-5/10 mi sie kojarzy z jakims kujonem,lizusem edit: Mój nick nie jest związany z rzeką Wisłą tylko z klubem piłkarskim. |
Wiślaczek 5/10
+widac ze z polski +widac ze lubi plywac -kojarzy mi sie wisielcem |
@Dwimenor Himen sux! mam nick z sacrifice
Topic : Wiślaczek 5/10 jakis gościu z wisły....nie wiem taki jakis taki...nie llubie takich zdrobnień Dwimenor : 6+/10 nie powiem ze to nie jest slaby nick ale drzwi i men...człowiek drzwi |
@Str4t0s
powietrze, niebo, stratosfera, bog z sacrifice :p 9/10 @CzOpKeRs czopek, odbyt, rozwolnienie, sraczka 4/10 |
Czokpers <czy jakos tak> 4+/10 sraczka , czopek. Idealnie pasuje awatar za co jest plus. Pies srający sraczką :D
|
-Str4t0s. Kojarzy sie z Sacrifice. Dziwny nick...
|
sesaj - 7/10
+ Oryginalny + Fajnie brzmi + Jakoś tak fajnie się komponuje z tym koszykarzem w sygnaturce - Przez swoją oryginalność jest dziwny strasznie - Kojarzy mi się z demonicznym "sesese" - Mam wrażenie, że wymyślony na szybko @down: Ghost to dawne imię. Nieudany to przydomek wzięty z Jaskini Behemota, bo tam moja postać jest nieudanym magiem... |
Ghost:
Duszek Niudany? Kacper? 5/10 |
ghost nieudany - 4/10
nie lubię łączenia polskiego i angielskiego. ...poza tym jak moze się duch nie udać? ... ciekawe czy znowu zostane przyrownany do przywodcy mongołów.. |
Ghost to był mój stary pseudonim. Jak przenoszono konto do Jaskini Behemota, to już nicka zmienić nie mogłem, więc zostało. W JB moją postacią jest nieudany mag, właśnie stąd ten przydomek. I NIE JESTEM DUCHEM!
Khan 6/10 + Jakoś mi się kojarzy z takim wojem, co się wydziera "KAMME KAMME K(H)A(N)" czy siakoś tak + Pasuje do gościa w avatarku + Króciutkie, żadne tam "Xiffsuhdsdajdaisjdisajdiajdisadjsdijadijsdsjadijs dakuki" - Jakoś mi się kojarzy z takim wojem, co się wydziera "KAMME KAMME K(H)A(N)" czy siakoś tak - Mało orginalne - Czytając ten nick można go skojarzyć z "Kanem Galilejskim" - Zdaje mi się, że na szybko wymyślony |
khan - -/10
nie moge zkomentowac bo nick jest z ebona |
Str4t0s
5+/10 Jakieś takie dziwne, trudno odmieniające sie, i Kijowo napisane z tym 4 i 0 Ale pryznajmniej coś sie kojarzy z Jakimś szybkim autem :P |
lord shard 5/10
Jakoś mi się kojarzy z szachami i szaradami, więc chyba mózgowiec... Drybrych 0/10 Wymyślił to głupek i jak miałem 9 lat to mi się spodobało i już tak zostało. |
lord shard = 6/10
Lord chyba wiadomo co znaczy, shard, kojarzy mi się z "sharp", ostrze. Dośc pomysłowy ;) |
Cytuj:
|
she devil
hrhr, mi sie to kojarzy z dziewczyna po prostu - z tego co ja znam na forum i koniec... No ale jesli chodzi o SAM nick a nie uzytkownika to cos z diabelkiem hehe... Orginalne - 9/10 |
kidler - 4/10
Strasznie z małym dzieckiem się kojaży i niepodoba mi się twój avatar, ale to tak już na marginesie. Nick może od jednego z doktorów z pewnego serialu, ale nick i tak kojaży się z dzieckiem. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Czemu z dzieckiem?! :> |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:32. |