![]() |
mi sie podoba 10/10
niebieski smok jest fajowski:cup::cup::cup: ale najlepszy jest ten zarcik poszedl smok do lekarza, a tam schody ehehhheheheheeheheh:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D |
ZarĄbicha !! Cool !! Oldschool!! 1/10 !!
Fight ! |
Cytuj:
@autor Puste lokacje, beznadziejny nick, beznadziejna fabuła, sklejka "domku" fail. 3/10 |
Do miszcza swatla11!!
Co do zniknięcia: Kto to ci karze oglądać? Powiedz mi. Bo ja napisałem KOMCIĆ a nie OGLĄDAĆ.... Robię fake "Nervimia Gang" dzisiaj 1 odcinek. |
@up
A żeby cokolwiek skomcić to chyba trzeba to pierw obejrzeć no nie? |
Cytuj:
Z tego wywnioskowałem, że zależy Ci bardziej na komentarzach, niż na tym, aby ludzie to oglądali. Tak więc "komcę", bez oglądania. tinipic posysa ( przynajmniej na tym forum ). Więcej błędów nie widzę. A teraz z oglądaniem: Nick'i głupie, humor negatywnie głupi. Ukryty tekst:
|
Cytuj:
Btw. Sądząc z postów masz jakiś problem z kompleksami. Znajdź kolegów w rl i możecie siać oborę razem! Przy okazji zróbcie wizytówkę Polsce! WELCOME TO POLAND! ŁORIDI & VODKA CZEKA! |
Nie jedzicie tak po nim;( on też czuje i nie wtykajcie sie do jego życia bo to naprawde nie miłe ok?;). Co do fabuły, to jakoś haotyczna zrub tak jak ja, najpierw rozpisz sobie wszystko na kartce. Jakie lokalizacje potrzebujesz etc. TO NIE JEST TRUDNE:D. Polecam ci wklejać przez imageshack.com czy jakoś tak wtedy tylko dajesz linki (ten w ramce w której pisze forum1)
PS. Dawaj i sie nie poddawaj(czekam za next partem) |
Cytuj:
Btw.Poćwicz z ortografią |
Nie będę usuwał konta dopóki mnie nie zbanują na zawsze...
|
:(
Cytuj:
Ps:I skoro robisz kolejnego fake Daj Go do Działu nasze pierwsze Fake.. Nawet jak nie jest to twój pierwszy fake To zaliczasz się do początkujących. |
Dobra,już nie będę bluzgał,jeździł po innych,wyzywał,będę wstawiał fake'i do przyklejonego tematu i używał gimpa.
|
Człowieku, naucz ty że się zdjęcia wstawiać...
|
Cytuj:
|
@up
Google Chrome też poprawia błędy ; > |
Cytuj:
Koffam ciem :*** |
Jestem "miszczem swiatla", yeah!
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Fajerball
fake o fireballu ;>
|
Naj fake jaki widziałem w życiu :> hie
|
Po co wyrzucasz na górę taki złom?
|
O_o
n0 comment. - ZERO Humoru - ZERO Fabuły - Wykonanie na ZEROwym poziomie To tera bedzie rap: Ssiesz, i twoje fake'i też. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:05. |