![]() |
@Up
A może kisiel ? Po klopsikach mam niestrawnosci |
"@kiperr
Te klopsik nie obrazaj moich kolegow" Wyrazy wspolczucia za takich kolegow..... Ty moich close friends rowniez nie obrazaj... pyzo jedna |
Wy się przestańcie od potrwa wigilijnych wyzywać tylko podziwiajcie moje sski xD
A może crem o'le ? :S |
Ty lepiej o sskach nie przypomniaj:P Bo dalej nie dostales autoryzacji na pokazywanie mnie :PP
|
Aż taki ładny to Ty nie jesteś żeby na twój wygląd potrzebna była autoryzacja , chyba że na tarcze do lotek xD
|
Lepiej zeby to do Kiperr'a bylo:P Bo ... ty dobrze wiesz co:P
|
Atmosfera swiateczna :p
i nic wiecej nie trzeba mowic :p |
Cytuj:
|
Ten temat jest o ssach?chyba zabladzilem ;)
|
@up
Ten temat jest o wpływie fal mózgowych geja na życie seksualne truskawek afrykańskich Nie wiedziałeś :P |
@up
A może wpływ zorzy polarnej na miesiączkowanie pingwinów? :D @topic SS spoko. A z tego tematu zrobił się za***isty offtop, 5 bitych stron gadania o gejach, pedałach itp. Dzwońcie do Radia Maryja tam was pomogą nawócić z tej zbereźnej drogi :D |
@up
Ja niebęde dzwonił po żadnych DJach Rydzykach tylko z tego powodu że na forum spotkałem dwóch gejów - zaznaczam że ja jestem normalny :D Jednocześnie chce zawiadomić że jak komuś niepomoże telefon może właczyć telewizję Trwam i sprubować metodą szoku audiowizualnego:) |
"@up
Ja niebęde dzwonił po żadnych DJach Rydzykach tylko z tego powodu że na forum spotkałem dwóch gejów - zaznaczam że ja jestem normalny Jednocześnie chce zawiadomić że jak komuś niepomoże telefon może właczyć telewizję Trwam i sprubować metodą szoku audiowizualnego" Jak to dwoch... jeden to wiem... Kiperr;P Ale... Airena to ja tutaj nie widze... chyba, ze o osibe mowisz;p a ta twoja normalnosc to na swoj sposob?:D |
Moja normalność polega na tym że wole dziewczynki :P
Zapomniałęm o Airenie, w takim razie znam 3 gejów w tym 2 z rl <fuj> :D |
Jak to cudownie czytać sobie takie posty... ujmę to tak:
@JVS Nice ss we want more ;p and gratz for good hit at monsters. @Kiperr Dzięki za filmik wiesz o czym :D nie miałem okazji Ci podziękować to wreszcie taka się znalazła @Paladyneczek(Hiberna) Shut up.... Edit: Ja też wolę dziewczynki :D |
Taki mały skromny SS
http://img.photobucket.com/albums/v429/jvc/52.bmp |
Łooooołłłłł jesteś świetny .. zotaniemy koległami? Proszem .. potszebuje pomocnej duoni w mojej smaotności !
Daj więcej screenów ! :] |
Ludzieeeeeeeeee!!!
To jest dział "ZDJĘCIA" ,a nie prywatne forum. Jak chcecie się powyzywać to na GG!!! |
@up up
Ok ale bedziesz moim prokektorem :D @up wyskoczyles jak filip z konopi indyjskiej :S |
fajne fotki, gratz tych hitów co na dragah robiłeś. jak dla mnie miodzio :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:09. |