![]() |
Zawsze myslalem, ze ginekolog zajmuje sie żenskimi genitaliami. Z wiekiem czlowiek sie uczy coraz to nowszych rzeczy.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
no jak czytam to czytam jaki wyraz na sens a nie jak jest napisany , |
Nie wiem czy sobie koleś jaja robi czy nie, mnie to wygląda na prowokacje...
|
paranoja... idź do psychiatry, co za człowiek pyta się o radę na taki temat na forum.tibia.pl ? ...
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
@topic: na tym forum? Cóż... Szatan cię opętał, albo za dużo grałeś w Gothica. |
Cytuj:
prawie zawsze mowie madre rzeczy tylko jezeli jest to temat o rasizmie , nacjonalizmie i itp. to wy macie na to swoj poglad i nie dopuszczacie mysli ze moge miec racje. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
snick to nie dowartosciowany bachor ktory chwyta sie rodzicow aby pojezdzic po innych !!
brawo !! i to jest mlodziez ..... MOD usun TEMAT! |
Nie "MOD usun TEMAT" tylko "powinienem POMYSLEC zanim zaloze DEBILNY temat" <3
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Swoją drogą, pozrywałem dzisiaj na mieście parę plakatów niejakiej 'Ligi Ochrony Suwerenności' z wielkim hasłem 'Polska dla Polaków'. Skocz mi. |
Cytuj:
@dałn aj ak na pisz e t ak to te z mni e pop r awi sz ? //fail ziomus,fail |
Cytuj:
@down: co do profesora: mało jest też rzeczy wk*rwiających mnie bardziej, niż poprawność polityczna ; ) Co do reszty posta - to niech nacjonaliści rozwieszają sobie plakaty, a ja je sobie będę zrywać. /me czeka na dyskusję o lasach Amazonii i marnowaniu papieru. @up: nie, bo mi się nie chce. Tylko musiałem się przyczepić. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ej, to już nie jest temat o 17-latku, którego straszą duchy?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Polacy wyjeżdżają za granicę edukować się, a następnie tam pracować.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
@edit Nie doczytałem, że mówiłeś konkretnie o biotechnologii. Ale i tak nie masz racji. |
Cytuj:
nie mowie ze nie warto sie uczyc , warto ale powinni to robic ludzie utalentowani i w takich dziedzinach ktore sa potrzebne i w ktorych bedzie praca. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
A praca jest - tylko za granicą. Technologiczne widać jesteśmy jeszcze zbyt zacofani, ale dobre fundamenty nie są złe - jak wejdziemy w ten etap to nie będzie niedoboru pracowników. |
Ehe. A co to ma do nastolatka bojącego się duchów :S?
|
Ale was wrobił w bambuko buehehhehe
|
Cytuj:
@down Wyprowadził mnie z równowagi zajebistym stwierdzeniem "po liceum nie ma pracy, a po technikum raj na ziemi". Już 150 razy było to przerabiane, więc przypomnę że na znalezienie dobrej pracy wpływa więcej czynników niż tylko wykształcenie. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:23. |