![]() |
Ja teraz czekam tylko na dwa godne (jak dla mnie) tytuly, a mianowicie - Final Fantasy XIII i Assassin Creed 2.
Obie gry maja wyjsc pod koniec roku, mam nadzieje ze data premiery sie nie przesunie. ;/ |
FF będzie na PC? :confused:
|
Słyszałem, że będzie ;< Chociaż wolałem system walki ze starszych części FF (do X włącznie)...
|
Co do wyjścia tej części na PC, to daje 5% szans, srsly.
Co do tytułów na które czekam: SC2, diablo 3, no i tyle : d. |
Cytuj:
|
The Last Remnant, Yoh już o tym pisał ;)
|
Ja czekam na Call of Duty: Modern Warfare 2. B) Po filmikach prezentujących multi, już wiem, że muszę mieć tą grę. :)
|
Cytuj:
|
Slyszalem jednak ze Square Enix wycofuje sie i FF XIII wyjdzie tylko i wylacznie na x360 i PS3 (jeszcze na PSP, ale to troche inna wersja).
Zreszta to bylo do przypuszczenia, ze najnowszy FF nie wyjdzie na PC. Ktos wyrzej wspomnial o Diablo 3! Wlasnie, zupelnie o tym zapomnialem... Znana jest juz data premiery gry i czy bedzie mozliwosc zabawy przez siec? ;) @down Glupie? A to czemu? o.O Malo mi wiadomo bylo o tej grze, wiec sie pytam -.-" Ide poczytac wiecej na ten temat... |
Cytuj:
Cytuj:
|
Last remnant to wielka porażka, nie gra. Miałem tą nieprzyjemność w to zagrać. Walki praktycznie odbywają się same, a samo przemierzanie świata gry jest bardzo utrudnione ze względu na denerwującą kamerę.
Teraz czekam głównie na SC2. Jedynka zajmuje miejsce na podium moich ulubionych gier. Mam nadzieję, że dwójka przyjmie się tak jak SC1. |
Ostatnio skończyłem 'Obliviona' IV, tak się wkręciłem w cały świat gry, że ciężko było mi odejść. Szukam teraz czegoś podobnego, wykluczając ME, bo już 'zaliczyłem' :).
Jakieś propozycje? |
Cytuj:
Kamera? Jp, masz ją za plecami z możliwością dowolnego obracania. Czego ty od niej chcesz? Cytuj:
|
Gothic 3? Z dodatkiem.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Fallout oczywiście też skończony :). I dlaczego, według Ciebie, Oblivion to gówno?
|
Cytuj:
|
A w GB 54.99 funtów ^^ Mam nadzieję, że u nas zejdzie poniżej 150 złotych. Jak nie, to nie ma szans że kupię : P A jak będzie po kursie funta to można się załamać...
|
|
Cytuj:
Messiaha to mam nawet oryginała, lol :P Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
To jak to jest, Yoh?! |
Mi jak zaczynało się nudzić to mordowałem cywilów i się kryłem :<
|
Hah, ja tez tych flag nie zbieram. Jedynie co to zabijam templariuszy. >.<
Dobrze ze druga odslona gry bedzie opierala sie na bardziej zroznicowanych misjach. Te ktore sa w pierwszej czesci szybko sie nudza i sa w pozniejszej rozgrywce monotonne. Co do biegania po dachach, to jest o niebo lepsze niz w Mirros Edge. Jakos nie przekonuje mnie "parkur" z pierwszej osoby, a w AC milo popatrzec na Altaira jak wspina sie na wieże jakiegos budynku. ^^ |
Ja też wierzę, że lepsze jest wspinanie na wieżę przez Al-Taira
|
A ja jestem z tych, co wolą pobiegać w Mirrors Edge. Zwłaszcza na większym ekranie. W końcu gier tego typu jest tylko jedna, a typu AC mamy prince of persje i takie tam.
|
Swoja droga to nowy Prince to jakies kalectwo wg mnie :/ A zwlaszcza zmuszanie gracza do zbierania tych "swietlikow" Nie ma to jak Warrior Within.
|
Co do zbierania tych flag i innych dupereli w AC - na xboxie odblokowuja one rozne osiagniecia, dzieki ktorym mozemy zaliczyc gre na 100% i chwalic sie zdobyciem okolo 1000 pkt.
|
Gram właśnie w Mass Effecta - świetna giera. Bardzo łatwo jest się utożsamić z Sheppardem. No i trochę śmierdzi KotORem, głównie ta rasa, która tłumaczy, jak wyraża jakieś zdanie :p
|
Cytuj:
|
|
Chyba specjalnie dla CoD: MW 2 kupie sobie X360 żeby mieć ten noktowizor. :P
Przyda się jak będę mysz gonił po mieszkaniu, jak zwieje z klatki. :P |
Cytuj:
|
Activision to wydaje, więc nie ma mowy że najgorsza, tfu, najdroższa edycja nie będzie na wszystkich platformach.
|
@ 2x up
Wychodzi, ale nie wiem czy będzie z noktowizorem na PC. :/ |
Wydanie noktowizora only na xboxa, a na PC już nie, było by przecież kompletnie kretyńskie ; p
|
Ja juz sie przyzwyczaiłem do takich postanowień ze strony producentów; x
|
Cytuj:
|
A ja przed chwilą zdałem Bionic Commando, gra niczego sobie, polecam =P. Plus za zakończenie.
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:01. |