![]() |
na moje bylo dobrze czabylo tego nie ruszac jak ktos wyzej napisal dodac tylko noobom servery no-pvp z 3 i by byl spokuj to nie poco naprawiac palec jak nie mamy doswiadczenia?wezmy odrazu cala reke!!!!
co do tego systemu jak ja to rozumiem maja byc punkty to mi sie podoba nie bd czabylo prowadzic statystyk fragow?aalbo zle zrozumialem a cipsoft powienien sie zastanawic bo juz miesiac minol pieniazkow mniej graczy mniej wiec chyba sprzydalo by sie szybciej to wprowadzic niz czekac do jesiennej latki? ktos napisal wyzej ze zje... mu system run uhania itp.. coto by ci dalo jak bys mial recznie teraz?idz na wojne kazdy na bocie i tylko ty recznie i zgryt zebami ze nie ogarniasz zastanow sie tez nie bylem za tym ale jak boty wyszly to tylko daje legalna gre ludziom ktory nie uzywaja botow choc znam takie osoby co musza sobie leczenie ustawiac bo nie ogarniaja.... poprawilem se bledy |
cipsoft dalej bedzie troszczyl sie tylko o hajs.
a glupi ludzie beda dalej grac i im ten hajs dawac. zrozumcie ze oni pierdola to czy wam sie podoba czy nie, skoro gra wiecej ludzi a $ plynie to znaczy ze zmiany ida w dobra strone. smutne. |
Cytuj:
A tobie radzę nie kupować żadnych produktów, w żadnym sklepie i gdziekolwiek, bo okażesz się głupkiem, który daje zarabiać jakimś firmom. Sporo zmian w grze to propozycje, które wyszły od samych graczy. Sam jesteś smutny. Odnośnie wprowadzenia war systemu na światach n-pvp to narzekają tylko gracze z pvp, jakby to im w czymś przeszkadzało. Zazdrość? |
Ciekawe teraz co będzie się na n-pvp działo :P I tak dobrze, że ten system dotyczy tylko i wyłącznie ochotników. Jak najbardziej za.
|
czyli tak :
Tworze sobie druida na 30 poziomie co stawiam monki daje go do innej gildii niz moja wypowiadam "niby " wojne na rok zastawiam innym charem dojscie do treningu i moge trenowac przez caly czas bez ryzyka deada czy bana (no moze po 30 dniach xd) Jak dobrze ze w to cos nie grom xd |
Cytuj:
|
Cytuj:
ze wyszly od graczy to nie znaczy ze innym graczom maja sie podobac. i nie jest ich sporo. Cytuj:
|
Cytuj:
Top: takie rozwiazanie jest juz w wielu grach online, nareszcie bedzie rowniez w tipjii chyba ze ludzie z elfbotpvp sie zjednocza i beda plakac cipom na forum. |
Skoro wybrałeś n-pvp to oznacza, iż nie chcesz konfrontacji. W jakiej postaci by nie była. To jest niesprawiedliwe w stosunku do gracz z pvp.
|
Akurat ja wybralem ze wzgledu na brak unjusta za zabijanie i ciekawsze metody zabijania wiec nie jestem dobrym przykladem. Ale powiedzmy ze wiekszosc ludzi wybiera ten typ swiata, bo nie lubia obrywac. Pewnego dnia jednak taki ktos ma ochote sie pobic, a robienie chara na pvp od poczatku rownoznaczne jest z nuda expienia. Teraz bedzie mogl pojsc sie "wyzyc" i z tego zrezygnowac jak sie nabawi.
Czy to niesprawiedliwe dla ludzi z pvp? Moze i tak, ale wy wybierajac ten swiat wiedzieliscie na co sie decydujecie. |
Cytuj:
|
Bardzo się cieszę, iż macie o wiele lepsze możliwości do wbicia większego lvla, co za tym idzie zdobywanie pieniędzy które możecie wydawać na przeróżne questy, addony, outfity, pacc za gp. Dzięki temu możecie polować na inne potwory. W dodatku moje serce wręcz pęka z radości iż dostaniecie możliwość prowadzenia wojen, gdy już zdobędziecie wysoki poziom oraz zbierzecie dużo pieniędzy.
Wiem po co wybrałem pvp i tego nie żałuję. Nie żałuję bo dzięki temu mogę zaatakować gracza który mi przeszkadza lub wziąć udział w wojnie. Non-pvp tego by mi nie dało. |
Cytuj:
Jeśli chodzi o Tibie, to wcale nie jest wysokiej jakości produkt, ale też cena nie jest wcale wygórowana (dla takiego Niemca, Szweda czy Japończyka to są grosze).A jeżeli ktoś to chce kupić to jego prywatna sprawa i ty mu tego nie zabronisz. Cytuj:
|
Cytuj:
Przemawia tu zazdrość, bo nasze serwy staną się lepsze. Cóż, to jak z updatem profesji. Raz jedna miała dobrze, raz druga. Życie Gelt. |
Cytuj:
ale nie dla polaka. niech kupuje to jest jego problem. a moja prywatna sprawa jest to ze uwazam go za glupka. narzekajacych 10 latkow ktorzy nie wiedziec czemu wybrali tibie, ktora wydawala sie gra prosta, jaka jest (a raczej byla) naprawde dowiedzieli sie pozniej padajac od 10 osob bedac Bogu ducha winnym spokojnym tibijczykiem. / co do npvp to im nie zazdroszcze bo i tak grac nie potrafia. ich pvp bedzie na poziomie kupionych z allegro charow. |
Cytuj:
Tu troche przykład z profesjami nie pasuje. Teraz serwery są mozna powiedzieć.. Równe. Na non-pvp lepszy exp, na pvp.. No samo pvp. Jakie by nie było. A teraz? Ps. Może non-pvp przemianują na OTS? |
Cytuj:
A tak poza tym, moze czas zeby ludzie z pvp przenosili sie na npvp zeby sie pobawic, a nie na odwrot jak to zawsze do tej pory bylo? |
to nie do końca prawda że pvp jest pokrzywdzone... Musimy patrzeć w przeszłość. W niedawnym update'cie pvp dostało black skule oraz Ulepszyli pz [to u wszystkich ale na non-pvp mniej przydatne] mówmy co chcemy ale nie można powiedzieć że o pvp i e-pvp zapomniano.
Jak na mój gust to powinni zrobić na tibia.com 1 wielkie głosowanie obowiązkowe [nie da sie zalogować bez oddania głosu] i wyszło by co naprawdę ludzie o tym myślą. Zresztą nie zależnie jak się w tym temacie obrzucimy błotem... Jak będziemy wołać o pomstę do nieba... Zwyzywamy Chip soft to i tak to nic nie pomorze, nic nie zmieni :confused: taka jest była i będzie prawda... to jest na prawdę smutne... [a może po prostu straciłem wiarę :confused:] |
hah juz widze te kolejki na swiaty non pvp :d a na pvp po 150 osob bedzie gralo hahah ten cipsoft oszalal zebyscie sie nie zdziwili ze za nie dlugo zrobia ze wszystkich swiatow non pvp :d hahahah
up@ haha takie glosowanie na 1000% bylo by za tym zeby zrobic te wary na non pvp popatrz ile ludzi gra na non pvp a ile na pvp~~ |
Światów pvp jest znacznie więcej niż non-pvp. Na pvp gra znacznie więcej ludzi, tak trudno to policzyć?
|
Ja sie modle zeby war ssystem wprowadzili na non-pvp . Chce zobaczyc filmiki z wojen ;)
|
w Tibii nigdy nie bylo pvp, najwyzej gvp.
|
Cytuj:
|
Ja uważam że to dobry pomysł. Sam nie gram już w tibię a to przynajmniej nada sens istnieniu gildii na non-pvp. Ogólnie tam nie ma co robić , tylko expić.
|
To juz problem ludzi, którzy wybrali non-pvp.
|
Cytuj:
http://i499.photobucket.com/albums/r.../114mssolo.jpg No i do tego nie potrzeba 200 lvla i sdka na hotkeyu. |
@up
no,popieram @pare osób nie padlo http://img38.imageshack.us/img38/5764/faildd.jpg abc http://img17.imageshack.us/img17/6583/fhujfjhfghg.jpg abc http://img31.imageshack.us/img31/4302/jhhkujhk.jpg na non pvp zawsze jest co robic... |
Mysle ze to pierwszy swietny pomysl CIPow od tibi 7.4 albo 7.6 ktory zostal wprowadzony, jesli chodzi o wary na non pvp to bardzo dobrze zrobili, gracze ktorzy chca grac aby nie zostac zabitymi dalej beda sobie tak grac, a gracze ktorym nudzi sie skillowanie i expienie w koncu beda mogli miec rozrywke i wydac w koncu te wszystkie KK zarobione na non pvp na porzadne wojny. Innym graczom te wojny nie powinny przeszkadzac bo nie ucierpią na tym. Ba moze i nawer NOOBOM rozrywke to przyniesie blokujac ludzi na wojnach w miastach :)
--- Bajtunio dodał 6 minut i 36 sekund później --- edtyka: mam nadzieje ze nie bedzie mozna dodawac czlonkow do gildi w czasie wojny bo to by było niesprawiedliwe :) |
Cytuj:
|
Nie doczytałem albo nie ma napisane ale jak się zginie na tym war mode to traci się exp itd czy po prostu jest tak samo jak w przypadku Azerusa czy potworka od firewalker boots ze zamiast śmierci jest naliczany frag a osoba co zginela jest teleportowana poza obszar na którym się znajduje war mode
down@ po prostu po zabiciu potwora zamiast jego ciała pojawia się tp jednak mi chodziło o takie zobrazowanie sytuacji ;p |
Cytuj:
|
Blocking with characters and summons is not possible anymore.
O kur*a, nie mogę.. Pośród wszystkich dziesiątek debilnych pomysłów cipów ten jest chyba szczytem wszystkiego. |
Widzę już ob na non-pvp wszyscy anty paral, dash i biegają z ue :).
|
U nas na calmerze może się dziać ;) No justive vs Perły Lotry + Majestik Lords:D Ciekawe kto wygra tą wojnę, chodź wątpię aby ona się kiedykolwiek zakończyła, jedni są pewni zwycięstwa, drudzy to samo ;) Zobaczymy:D
W sumie dobrze że to zrobili... w końcu "ludzie" sie doprosili :P tylko szkoda że sojusze gildi zostaną wprowadzone w późniejszym czasie |
Jak dla mnie to dobry pomysł. Wreszcie żaden 20 lvl nie będzie mówił, że jest lepszy, bo takie sytuacje się zdarzały.
|
ale czy to nie jest niesprawiedliwe plx? ktos gra na pvp i ma mozliwosc bicia innych w zamian za mozliwosc wpadniecia pe ka na hunta i padniecia wszedzie, a na non pvp teraz noobki beda mialy to samo bez zaplaty
|
Help
Ej jak myslicie bedzie sie dalo zrobic cos takiego na no pvp zeby dac z monkerem ta cala wojne co o niej czytalem i skilowac na monku????? Warto robic hara na no pvp??:baby:
|
Nie ogarniam tego, będzie można być zabitym na non?.
|
Cytuj:
|
wierz mi, te nooby ktore tak sie teraz jarają padną raz, drugi i im sie odechce fajtowania raz na zawsze ; d
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:35. |