Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Skąd nienawiść do policji? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=219301)

Lasooch 11-08-2009 20:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez __HAPPY_SVEN__ (Post 2621681)
To masz szczęście, że wyłączają ten bullshit. Polski pseudo gangsta-rap w dodatku puszczany przez głośnik telefonu (Jakby słuchawek nie było) Jest czymś co super pewne siebie dresiki wyprostowane i bujające się słuchają podczas chodzenia z idelanie wyprostowaną szyją.

:(

Gorzej, jeśli plebsy puszczają to w autobusie, a zdarza się. I 50 osób musi cierpieć.

CytrynowySorbet 11-08-2009 20:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lasooch (Post 2621682)
Gorzej, jeśli plebsy puszczają to w autobusie, a zdarza się. I 50 osób musi cierpieć.

Ba, podejdź do nich, to cię zwyzywają jeszcze!

To co, robimy nowy temat: "Skąd nienawiść do młodzieży?" ?

EDIT: gimnazjalistów*

Albertus 11-08-2009 20:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez CytrynowySorbet (Post 2621676)
Chcąc zaimponować kumplom, znajdzie i stłucze tą osobę na kwaśne jabłko. A potem będzie się żalić, że policja coś do niego ma...

A wiecie co mnie najbardziej bawi? Dzieci na moim osiedlu puszczają na max. głośność muzykę typu HWDP, latają, klną, jadą policje ile wlezie... Mniej więcej do czasu, kiedy rodzice wracają z pracy, wtedy jest tu spokojniutko że hoho. Tacy z nich elo jeb się.

ale nie zapominaj o takich co naprawde nie lubia policji ,mam tez takich kolegow wiec tu 2 strony ma moneta. ale fakt wiekszosc to dzieciaki ktore nie wiedza co to policja i palka policyjna.

CytrynowySorbet 11-08-2009 20:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Albertus (Post 2621692)
ale nie zapominaj o takich co naprawde nie lubia policji ,mam tez takich kolegow wiec tu 2 strony ma moneta. ale fakt wiekszosc to dzieciaki ktore nie wiedza co to policja i palka policyjna.

Ależ ja rozumiem, jeśli ktoś rzeczywiście ma powody. Ale nie że ktoś widzi że nienawiść do policji jest w modzie, to "ja też sobie ponienawidzę HWDP OLE!".

sphinx123 11-08-2009 20:33

Ostatnio miałem z kumplami taką sytuację, że siedzimy nad jeziorkiem i wpieprzamy fast foody a tu podłażą 3 blachary: dwie jakieś jedenastolatki i jakieś piętnastoletnia gruba spasła nyta (oczywiście strój kąpielowy idealnie podkreślający wałki tłuszczu). Darły ryje metr od nas, bez odpowiedzi. Nagle ta obleśna puściła muzę z komórki i było "PAŃSTFO POLYICYJNE, PAUKI POLICYJNE!!111". Nie wiedzieliśmy czy śmiać się czy płakać (szczególnie, że tego typu utwory "yebaci polcyjie" słuchało się u nas w piątej klasie podstawówki).

miszcz78 11-08-2009 20:35

Ja na obozie spotkalem 14 latke, powiedzialem zeby pokazala telefon patrze w mp3 a tam "Popek" "Peja" itp. nie puszczala tego przynajmniej ja nie slyszalem ale scielo mnie to z nog :evul:

Nic nie maja wspolengo, ale chodzi mi o to ze i Popek i Metalika zupelnie do niej nie pasowaly.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez __HAPPY_SVEN__ (Post 2621714)
Masz coś do Metallici ?!

nie, jakze bym mogl... Metal, Metal na 100%. Joł.

PS. Usunalem jeden wiadomo jaki wyraz, gdyz wywolywal niepotrzebne spiecia.

Litawor 11-08-2009 20:38

A co mają ze sobą wspólnego Metallica i Peja? Jak miałem 14 lat, też słuchałem Metalliki.

__HAPPY_SVEN__ 11-08-2009 20:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez miszcz78 (Post 2621706)
Ja na obozie spotkalem 14 latke, powiedzialem zeby pokazala telefon patrze w mp3 a tam "Popek" "Peja" "Metallica" itp. nie puszczala tego przynajmniej ja nie slyszalem ale scielo mnie to z nog :evul:

Masz coś do Metallici ?! X(
Ale fakt, łączenie tak świętego zespołu z Peją i Popkiem to grzech ciężki!!! Naprawdę bym chętnie podpalił jej truchło!

@Edit - Do szybszego Litawora:
Wiek nie ma nic wspólnego do słuchania Metallici.

BTW
Wqrfia was fakt, że jedyny metalowy zespół jaki znają gimnazjaliści to Metallica >.> ? I mimo, że nie słyszeli nawet jednego ich utworu, są święcie przekonani, iż jest to gówno. (Ale to pewnie zasługa ich wysoko rozwiniętych mózgów)...

Czarna_Mamba 11-08-2009 20:47

A ja chcę tam pracować. o.0

A skąd nienawiść? moda/poniekąd wina samych <niektórych!> policjantów.
Sama w rodzinie mam policjanta, rzecz w tym, że Amerykanina, który nie może rozstać się z donuts. ^^

Litawor 11-08-2009 20:53

Cytuj:

Wiek nie ma nic wspólnego do słuchania Metallici.

Z osobistego doświadczenia i obserwacji znajomych mogę powiedzieć, że większość osób z Metalliki wyrasta. Ale nie chcę nikogo urazić, można jej oczywiście słuchać w każdym wieku.

__HAPPY_SVEN__ 11-08-2009 20:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Litawor (Post 2621724)
Z osobistego doświadczenia i obserwacji znajomych mogę powiedzieć, że większość osób z Metalliki wyrasta. Ale nie chcę nikogo urazić, można jej oczywiście słuchać w każdym wieku.

Manowara też można słuchać w każdym wieku X( True metalowcy pozostają nimi aż do 70 (wtedy tchawica im wysiada i nie mogą grołować :/ przypał)
Bez gadania o metalu w wątku o plebsie kto słucha rege ten rusza kolege - Dark Suen

@Down
A mi się już nie chce patrzeć na twój pseudoegipski nick. Idź spać.

sphinx123 11-08-2009 20:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez __HAPPY_SVEN__ (Post 2621729)
Manowara też można słuchać w każdym wieku X( True metalowcy pozostają nimi aż do 70 (wtedy tchawica im wysiada i nie mogą grołować :/ przypał)
Bez gadania o metalu w wątku o plebsie kto słucha rege ten rusza kolege - Dark Suen

Iiidź. Nie chce mi się już patrzeć na Twoje posty. Psujesz to forum, serio. Każdy Ci to powie :/

LoluU$ 11-08-2009 21:06

@Gimnazjalisci

Nie kazdy jest JP 100%

Chyba ze ja jestem inny. To wybaczcie ;|

__HAPPY_SVEN__ 11-08-2009 21:08

To oczywiste, że wśród brudnych jperów w kapturach i dżinsach (taki mundurek szkolny) Są normalni ludzie, ale nie wiem czy zaliczałbym do nich fanów Bobba Buddowniczego.

DarkCieniuZiom 11-08-2009 21:08

Dobra jak zobaczyłem co piszecie to łapy mi opadły ;DD . mam 15 lat i psa w rodzinie (ofc. siostry mąż ) . Jego kolega dosyc wporzadku , on najwiekszy frajer jakiego spotkalem , też słucham muzyki typu HG , Firma itd . nie latam i nie mowie ale psów się brzydze ,na meczach też jest to samo kolega za bycie w tramwaju dostał dwa razy pałą w noge ?! czemu ?! Powiedzcie mi pro elo broniący policji ; )) . miałem duzo z nią wspolnego i ich nienawidze ;) !!! ELO !!!

__HAPPY_SVEN__ 11-08-2009 21:10

Otóż, drogi DarkCienuZiąąąąąąąąąąąąąąąąąąą
Taki policjant, jak wróci do domu i zdejmie mundur, a nawet jak jest na służbie to też ma dom, rodzine i dzieci. Zazwyczaj jest tak, że te psy osiłki" jakoś się prześlizgują z bijatyk, a dostaje się tym uczciwym. To jest niesprawiedliwe.

sphinx123 11-08-2009 21:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DarkCieniuZiom (Post 2621741)
kolega za bycie w tramwaju dostał dwa razy pałą w noge ?! czemu ?! Powiedzcie mi pro elo broniący policji ; ))!

Bo policjant był chujem? Prosta odpowiedź. Są ludzie dobrzy i źli.
Natomiast gdybym napisał, że nienawidzę dresów, to zrobilibyście flame'a że nie mam prawa tak mówić, bo macie kumpli dresów którzy są wporządku.

Seeleesee1992 11-08-2009 21:14

Cytuj:

i ich nienawidze ;) !!! ELO !!!

Qrwica mnie bierze jak coś takiego słyszę. Jak można powiedzieć że się nienawidzi jakiejś grupy ludzi, mimo że ma się styczność z 1/1000000 tej grupy? To samo tyczy się Żydów, Murzynów oraz różnych subkultur.

miszcz78 11-08-2009 21:15

Cytuj:

Dobra jak zobaczyłem co piszecie to łapy mi opadły ;DD . mam 15 lat i psa w rodzinie (ofc. siostry mąż ) . Jego kolega dosyc wporzadku , on najwiekszy frajer jakiego spotkalem , też słucham muzyki typu HG , Firma itd . nie latam i nie mowie ale psów się brzydze ,na meczach też jest to samo kolega za bycie w tramwaju dostał dwa razy pałą w noge ?! czemu ?! Powiedzcie mi pro elo broniący policji ; )) . miałem duzo z nią wspolnego i ich nienawidze ;) !!! ELO !!!

!!!1Elo elo 320 ziąąąą!!!1
Jestes typowym JPowcem i brzydze sie takimi jak ty. Wybacz. I nie mniej żalu że ludzie tak was, słuchaczy hip hopu postrzegają skoro sami zachwycacie się tekstami, nakłaniającymi do nienawiści do policji , obnośicie się tą nienawiścią na każdym kroku a autorzy tekstów bardzo chętnie podejmują tę tematykę.

Gierubesoen 11-08-2009 21:19

Dla mnie dzieci CHWDP JP 100% to takie same głąby jak "ministranci" którzy na siłę chcą pokazać jacy to oni nie są mądrzy i wszechwiedzący, najczęściej mając gówniane pojęcie o życiu i jego mniej przyjemnych stronach

Lasooch 11-08-2009 21:21

Cytuj:

Wqrfia was fakt, że jedyny metalowy zespół jaki znają gimnazjaliści to Metallica >.> ? I mimo, że nie słyszeli nawet jednego ich utworu, są święcie przekonani, iż jest to gówno. (Ale to pewnie zasługa ich wysoko rozwiniętych mózgów)...

Co Ty, znają jeszcze Linkin Park, Nirvanę i Happysad. Błąd w klasyfikacji gatunków zamierzony, ofc.

@DarkCieniuZiom: czekaj, dostał pałą, bo stał w tramwaju? Jak to jest, że ja, od 10 roku życia codziennie jeżdżący autobusami (bo wcześniej miałem bliżej do szkoły i popylałem z buta) - będzie tego już z 9 lat - nigdy nie widziałem policjanta w autobusie? W tramwajach też dość często bywam a bywałem jeszcze częściej - to samo, policjanta nie uświadczyłem.

A tWÓJ "hip-hop" nie jest o życiu, tylko o fikcyjnym pseudożyciu lansowanym przez pseudo-wiggerów. I jeśli tY rozróżniasz tylko JP rap, rap i murzyński rap i na tym kończy się tWOJE pojęcie o muzyce, to nie mamy chyba o czym gadać.

Swoją drogą, nie oceniaj innych swoją miarą. Niektórzy znają angielski i teksty nie są dla nich niezrozumiałe ; o

DarkCieniuZiom 11-08-2009 21:22

Drogi Lasoochu ; )) . już ci mówie wracał on z LECHI z meczu i dostał kurwa pałą za stanie w tramwaju pro elo fajni policjanci neee? ;x

Nie znasz mnie nie wiesz jakie mam pojęcie o muzyce więc s*******aj oby daleko :D

Litawor 11-08-2009 21:24

Lasooh, ja też nie widziałem, ale od kolegi (!) słyszałem, że raz autobus zatrzymali i do niego wsiedli. Nie wiem, z jakiego powodu. Historię mi opowiedział, bo akurat miał przy sobie marihuanę, więc można się domyślić, jak się czuł :) Także ta część historii (że policja była w tramwaju) może być prawdziwa.

Gierubesoen 11-08-2009 21:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lasooch (Post 2621756)
nigdy nie widziałem policjanta w autobusie?

A ja widziałem, prawie za każdym razem gdy wracam z meczu. I naprawdę nie trzeba prowokować, wystarczy mieć szalik na szyi żeby usłyszeć chłodne "wszyscy w szalikach wy*******ać z autobusu", a wracanie przez pół miasta z buta nie jest fajne.

Seeleesee1992 11-08-2009 21:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lasooch (Post 2621756)
nigdy nie widziałem policjanta w autobusie? W tramwajach też dość często bywam a bywałem jeszcze częściej - to samo, policjanta nie uświadczyłem.

Ojjj no, chłopak chciał mieć jakiś pro-elo powód żeby poprzeć swoją tezę, że policja jest „be”, a Ty się od razu szczegółów czepiasz ;D

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gierubesoen (Post 2621764)
A ja widziałem, prawie za każdym razem gdy wracam z meczu. I naprawdę nie trzeba prowokować, wystarczy mieć szalik na szyi żeby usłyszeć chłodne "wszyscy w szalikach wy*******ać z autobusu", a wracanie przez pół miasta z buta nie jest fajne.

Kurde, parę razy byłem na meczach WKS’u (i wracałem z nich), i jakoś nigdy żaden policjant nie szukał zaczepki :/ Nie żebym ja teraz szukał zaczepki, ale po prostu mówię jak powrót z meczu wygląda w moim przypadku ;D

DarkCieniuZiom 11-08-2009 21:28

Myślicie że ja słucham tylko JP na 100% ? pro gejmery :D . Wzr,Wwo,Nagły atak spawacza,paktofonika,pokahontaz,tes,piec dwa debiec,kaliber 44 ,pezet,peja i duzo duzo innych koxy ;)

miszcz78 11-08-2009 21:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DarkCieniuZiom (Post 2621755)
łooo kurwaaa! :D ile odpowiedzi :D haha d; jestem ciekaw czego wy słuchacie? :D pro elo dzieci ;)) . hip-hop jest o zyciu a co kurwa polowa z was słucha murzynskiego rapu słuchajac piosenke nie rozumiesz słów i napewno wyciągniesz jakieś wnioski , słucham hip hopu bo mnie rozluźnia ; )) nie tylko JP na 100% ale też inne , ogarnijcie bo żaaaal! ;x

A ty co jestes pro elo joł dziecko reprezentujace biede? Tylko zauważ mistrzu, że hip hop jako kultura a jaku nurt muzyczny to 2 różne sprawy. Polska młodzież bardzo rzadko zwraca uwagę na kulturę hip hop, na tapecie jest raczej muzyka. Po 2 w hip hopie jak w żadnym gatunku muzycznym tak brutalnie, żenadnie, dziecinnie i nie na*******a się na policję. Powiem więcej - co 4 tekst ma tylko jedno przesłanie, wiesz jakie.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DarkCieniuZiom (Post 2621774)
Evil dobrze mówisz , nie , nie reprezentuje biedy , niestety ;<
Jest tyle powodów żeby nie nawidzić , więc ;> o co chodzi. ;>

Tak tak ;> jedynym powodem ;< jest czesto pozyskanie ;> akceptacji rowieśników ;<

Evil_Aragami 11-08-2009 21:29

Niektórzy policjanci są nawet spoko, ale więcej jest tych napiniaczy co się rządzą

Policjanci hmm w Chorzowie z kumplami około 5-7 osób wyskoczyłem do Chorzowa.. Podjechał radiowóz i zgarneli nas za "Wszczynanie bójek" Mój starszy ich wyśmiał

DarkCieniuZiom 11-08-2009 21:31

Evil dobrze mówisz , nie , nie reprezentuje biedy , niestety ;<
Jest tyle powodów żeby nie nawidzić , więc ;> o co chodzi. ;>

Seeleesee1992 11-08-2009 21:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Evil_Aragami (Post 2621771)
Niektórzy policjanci są nawet spoko, ale więcej jest tych napiniaczy co się rządzą

Policjanci hmm w Chorzowie z kumplami około 5-7 osób wyskoczyłem do Chorzowa.. Podjechał radiowóz i zgarneli nas za "Wszczynanie bójek" Mój starszy ich wyśmiał

Aha. U mnie na „dzielni” dresy się „rządzą” i witają wszystkich tekstami „łooo kurwa co się tak grzejesz pedale?! Wpyerdol byś kurwa chciał?”. Rozumiem że to usprawiedliwia mnie do bazgrania krzywymi kulfonami na murze tekstów „chuj w dupę dresom!”? :P

LoluU$ 11-08-2009 21:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez __HAPPY_SVEN__ (Post 2621740)
To oczywiste, że wśród brudnych jperów w kapturach i dżinsach (taki mundurek szkolny) Są normalni ludzie, ale nie wiem czy zaliczałbym do nich fanów Bobba Buddowniczego.

Wiem iz to ironia aczkolwiek Ci to wytlumacze : Moj znajomy nosi ksywe "Bob". To na jego "czesc" :D

@top

Dobrze ze ja nie musze z meczy wracac busami. Aczkolwiek w szkole/osiedlu znam poprostu takie osoby ktore biegaja wszedzie z koszulką JP (glupota wydawac 120 zl za czarna koszulke z prawie duzym napisem) Na naszej klasie maja jakies obrazki JP, sluchaja tylko HIP-HOPU. Jak zobaczyli iz mam wlosy "dluzsze niz ponad norme" to kazali wy*******ac, nie zgoliłem sie przed meczem na zero, wypier!#@! kazali rowniez. Osobiscie za policja nie przepadam jak wiekszosc z was. Mam "psa" w rodzinie aczkolwiek jest on w miare normalnym czlowiekiem, jest to mój wujek. Wszystko ok dopóki nie ma takich akcji jak jechalismy na wyjazd do Piotrkowa Tryb. z Rzeszowa :

Przed wejsciem do autokarow kazdy z dowodem/legitymacja/paszportem do kamerki podaje personalia, zostaje przeszukany. Po dojechaniu na stadion znow kamerka i przeszukanie. Po wygranym meczu chcieli do nas podejsc pilkarze podziekowac za doping i ogólem mowiac byc z nami po wywalczeniu awansu do II ligi. Skonczylo sie na tym ze supermeni w "bialych kaskach" staneli murem. Jezeli ktos stanąl ledwo na ogrodzenie odgradzajace "klatke" od murawy ryknol jeden "wy*******aj z ogrodzenia". I jak tu szanowac takowych?

DarkCieniuZiom 11-08-2009 21:36

myslisz ze ja lubie dresów ; >>> . mam pare kolegów co grzeją się w dresie w wakacje <głupota w chuj> ;DD . jeszcze nie kiedyś pograli w pilke coś porobili .Teraz lofelasy ; > ja mam style sportowy słucham hip-hopu i mam zajebiscie ; D
pJona!!!!!!

Gierubesoen 11-08-2009 21:37

Cytuj:

kolega za bycie w tramwaju dostał dwa razy pałą w noge

Cytuj:

miałem duzo z nią wspolnego

No, bardzo dużo. Przestań się ku*wa ośmieszać, bo w wieku 15 lat jedyny twój kontakt z policją ogranicza się pewnie do spisania danych za jedzenie słonecznika

Gordorczyk 11-08-2009 21:40

tylko brakowalu tu wszechwiedzących "fanuf metaliki"
zalozcie se temat o zelazie yyy metalu i se dyskutujcie o tej "muzyce" - ze tak zażartuje
co kogo obchodza murzyny w usa? jestem z Polski wiec slucham polskiego rapu

sphinx123 11-08-2009 21:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DarkCieniuZiom (Post 2621787)
Dobra pizde trzym bo niewiesz a pierdolisz . ;)

Ale z Ciebie ziom, mogę dotknąć? Odpowiedz na moje pytanie... Pragnę Cię dotknąć i przejąć ułamek Twej fajności :/

Seeleesee1992 11-08-2009 21:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gordorczyk (Post 2621790)
zalozcie se temat o zelazie - tzn metalu i se dyskutujcie o tej "muzyce" - ze tak zażartuje

Ahahahahaha, a się uśmiałem ;D . A teraz powiedz, co ma temat z muzyką metalową wspólnego z policją? :/

LoluU$ 11-08-2009 21:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gordorczyk (Post 2621790)
tylko brakowalu tu wszechwiedzących "fanuf metaliki"
zalozcie se temat o zelazie yyy metalu i se dyskutujcie o tej "muzyce" - ze tak zażartuje
co kogo obchodza murzyny w usa? jestem z Polski wiec slucham polskiego rapu

Gordorczyku. Jezeli chodze na mecze kibicuje swojej druzynie ALE slucham moze i nie metalu ale Rocka ... I NIE LUBIE policji to znaczy ze muzyka musi byc hiphopowa?

DarkCieniuZiom 11-08-2009 21:45

Bo te psełdo` metale zaczeły się wypowiadać :D

Pjona 11-08-2009 21:46

Ja mam do nich wielki szacunek,moze dlatego ze mam tam Ojca
a co do jp no coz kazdy robi to co lubi przeciez nie beda jebac policji do konca zycia

miszcz78 11-08-2009 21:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DarkCieniuZiom (Post 2621794)
omg ; d dobre tu łby mają konta :D Ojoj ; d POLSKA! ?! POLSKI RAP I CHUJ :)

Dla mnie te wszystkie "CHWDP" "JP" i inne rzeczy to jest po prostu jakis absurd, gdyby nie było policji to wszyscy kozaki co myślą że jak powiedzą "JP na 100%" to już by z nożem w plecach leżeli. Ja do policji nic nie mam.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DarkCieniuZiom (Post 2621755)
łooo kurwaaa! :D ile odpowiedzi :D haha d; jestem ciekaw czego wy słuchacie? :D pro elo dzieci ;)) . hip-hop jest o zyciu a co kurwa polowa z was słucha murzynskiego rapu słuchajac piosenke nie rozumiesz słów i napewno wyciągniesz jakieś wnioski , słucham hip hopu bo mnie rozluźnia ; )) nie tylko JP na 100% ale też inne , ogarnijcie bo żaaaal! ;x

Małe dzieci nasłuchały się hip hopu, który nie jest dla nich przeznaczony.
Ci którzy mówią, że policja nie jest im potrzebna pierdolą takie głupoty, że głowa mała. Możecie tak myśleć tylko dlatego, że policja istnieje. Gdyby ich nie było nie można by było wyjść na ulice bez porządnej bandy.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:36.