![]() |
To i ja sie dołącze ;)
The character Ziomek rzepka has been created. See you in Tibia! |
Venrilo zbyt mi muli dupe;s... Ale można by było dołączyć bez vt? jak cosś mam nick Usbek i mam pacca \o/
|
Cytuj:
Zapraszamy Pacców nawet na roku bo potrzebny vicek, bo jeden kolo z paccem pojechal na weekend :D |
#Donie Rzepko
Dołączyć do was chce, vt mam Name - :evul: Pekej Szmato :evul: |
Olej Rzepakowy - Pacc :P
Zaraz wbije 8 lvl xD |
To ja się też dołącze, dzisiaj bedzie main.
Nick - Evissu. |
Ela Orzeszek/Jadowity Kobyr here
ale była rzeźnia na foldzie loot około 5 k Orzeszkiem mam Blacka Ola Rzodkiewka też :< btw dajcie jeszcze raz ip venta |
Cytuj:
3792 |
Pograłbym z wami, ale nie jestem hardkorem i dopiero w następny weekend mogę grać. :(
|
Dzisiaj o 18:00 jescze coś ogarniamy ! WBIJAĆ O 18:00 NA TIBIĘ !!!
|
@up
O 18 NA BROADCASTA! CHCE TO ZOBACZYĆ! |
To i ja sie dołącze :D
The character Andrzej Roman has been created. See you in Tibia! Narazie nie mam mika, bo mi sie gniazda zjebały, mogę wbić na VT żeby chociaż słuchać, od poniedziałku - wtorku będe miał już normalnie mikrofon, proszę o inva do gildi ;d |
The character Rysiekk Rabarbar has been created.
See you in Tibia! mam vt, wbije jak "wyexpie" |
Rzepka's gonna WILD!
|
Przed meczem robimy akcje. Wszyscy na vt. O inva pytajcie karciolka albo guźca xD
|
Swinia Roozkuurwiaacz black skull, ale mam jeszcze Morda Tam Zero 12 palka ;D
To kiedy ogarniamy? |
Dołączył bym do was ;d
na berylii bede gral pierwszy raz to zaczne od 1 lvl i.. jak bede w media to se mikrofon kupie bo teraz nie mam ;D |
Można się dołączyć? Mam jako takie doświadczenie w PvP, brałem nawet udział w wojnie :cup: Mogę być na ventrilo i słuchać, gadać nie bo brak mikrofonu, nie będę też miał pacca.
Założyłem postać na Berylii... Będzie sorc. The character Muhammad Kanu has been created. See you in Tibia! @EDIT Wbiłem już 9, można prosić o invita do gildii? :) Nick Muhammad Kanu |
Witam
krótka statystyka: Paladin: 12 Sorcerer: 8 Druid: 6 Knight: 3 od teraz proszę o tworzenie mniejszej ilości palków, chyba że chce wam się skilować dobry shield, ponieważ knighci nie zawsze są online pozdrawiam |
@ up
dwóch knightów juz ma rs w tym ja :< (btw. wczoraj na orański tylko 2 osoby nie wbiły na 7 albo 8 osób xD) |
12:34 Dlugi Jak Chuuj [16]: ja nie wbilem :d i dobrze bo bot smigal cala noc i z 9 na prawie 17 ^^
:d Ale wczoraj jednak oro było niezłe, 44kina usnął a ja mam film ^^ |
To wrzuć do wszystkich filmów albo mi na prv;p Dzisiaj znowu zbieram ludzi na akcje tylko będzie dla prawdziwych hardkorów xD Wiecej info w grze
|
Ja mam jeszcze w zapasie skillchara (skille cos okolo 35/35)
|
no to zajebiście ja już więcej na tibie nie logne <33 starzy ... pierdolą że w tym roku mam się wziąć za nauke...
|
robie chara,nick Przooko, dajcie itemki;(;(
|
zrobilem tutaj chara aby pomoc zawladnac wam tym swiatem
The character Wacuaw Kalarepka has been created. See you in Tibia! dajcie jakies eku na roku |
*up
Inv poleciał, pytaj na guild chat o eq. @2up Character Przooko does not exist. @Down Leawe Rzepek has been invited. O eq pytaj na guild chat. Ktoś coś pożyczy. O inva pytajcie karciolek/ dojna krowa xd |
Character Created
The character Leawe Rzepek has been created.' : DDD Jak narazie zbieram kase na eq na rooku możecie mi dać inva do gildii |
Po ostatniej akcji zyskaliśmy ponad 20k a tu "02:13 Eva: Your account balance is 0 gold." WTF?! 3k na karciolka na manasy ;s
|
chętnie dołacze do was nick Olunia Rzodkiewka
|
moge sie do was dolaczyc ?
mam nick Prajs, mam pacc i jestem chetny do pk xD |
znajdzie sie jeszcze miejsce dla mnie?? narazie jestem bez pacc.
Radenix lvl 9 - oczywiscie chetny na pk, szkoda tylko ze sie totalnie nie nadaje ;) |
czytac guild board. jutro 12 pk
|
nie piszcie na forum.pl gdzie i kiedy sie spotykamy X(
@edit logowac sie na www.tibia.com i wchodzic na guild board ! |
siema moge do was dolaczyc?
The character Janusz Kartofel has been created. See you in Tibia! Bede drutem ?????? @edit @down to ja bd ostatni :D |
myślę żeby nikogo wiecej nie brać do teama, sami zobaczcie ile osób w gildi, a ile chodzi na akcje
|
moge dojsc?
mam czas, i chetnie pekuje xd
jak byc co : The character Rzepakowska Rzepunia Rzepki has been created z rooka wyjde dzis w nocy pewnie xd |
Mam nick Rzepka Pepeszka.Miło jak znajdzie sie dla mnie miejsce :)
|
Cytuj:
|
Elo ja też chetnie dolącze :) moj nick jak cos "Codo" (Pall)
Mam dla was milą wiadomośc otóż tak , wczoraj w nocy nudzilo mi się i posklejałem te wasze "camy" Lecz niestety chujowe !! youtube jest tak s*****ałe ze wysłało mi 90% filmiku i cos sie zjebalo -.- wiec pierdole nigdzie tego nie wrzucę ............. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:38. |