![]() |
Cytuj:
|
yeah znowu ludzie z innych swiatow ktorzy wiedza ocb na forum arcanii
Norbi&Verba 4 life _/ |
kto slyszal tedego sport ten na zawsze bedzie szanowal o co on zrobil dla polskiego hip hopu przed 2000 rokiem byl najlepszy
teraz na rynk rzadzi goral i pezet a co do firmy to trzyma nie zmienni swoj wysoki poziom z pozdrowieniem dla ulicy jp100% |
Cytuj:
|
Lol, wracam na chwile z silki przebrac sie na chate, bo zaraz wybywam na dobre balety, wchodze na forum a tu kolejni napinacze... Po co sie wypowiadacie jak nie wiecie co to RAP? rap musi miec przekaz, milosc albo ulica. Mezo i Verba robia swoj syf o milosci i sa w tym kozakami, miazdza kazdego. firma gra przeciwko kurest*u i upadkowi zasad. Z ulicy dla ulicy. kto wychowal sie na ulicy wie o co chodzi, pozdro
wybywam na dobry balet, cze ;dddd |
Dokladnie tak Casp trzeba robic swoj syf i podazac w swoja strone tak mialo byc kosci zostaly rzucone! Casp pamietaj zeby zwiekszyc mase i wypij moje zdrowie imprezowiczu hehe
|
co wy kurwa wiecie o rapie?
PABLO TO JEST RAPER |
Zgadzam się z użytkownikiem "Koszyk" który zamieścił post na pierwszej stronie tematu . Propaganda. Słowem odpowiada się na słowo. Czynem na czyn nigdy nie na odwrót.
|
Cytuj:
o_O??///.. |
szuka pro bo jest hunted na tym forum
|
mam pytanie co to za typ ten Lysol czy jak mu tam ??
i czego m a az takie poparcie od WaS?? |
Cytuj:
|
ale nie placz dobrze?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
heh to ten typ niezle musi mniec mniemanie o sobie jak tyle ludzi go chroni |
Cytuj:
gratuluje ci wartosci WOW! nie musisz nabijac 250 lvl~!~! ale ja to jednak zeby byc fajnym musze miec ten level... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
ziomek^ jak nie masz pojecia o sytuacji nie wypowiadaj sie ok?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
11 latek tibijczyk to ogolnie chuda ciota 11 latek JP wariat to przykokszony wariat ktory mysle ze obil by ci ryja bez problemu JP JP JP JP JP JP JP JP JP JP JP JP JP JP JP JP JP JP JP JP JP JP JP |
Cytuj:
bo jak sam nie moze to pomoze sobie nozem JP JP JP JP JP JP JP JP JP JP JP JP JP JP JP JP JP JP JP JP JP JP JP |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:06. |