![]() |
ale blackd przed tam jakims 'detektorem' miala wpizdu chajsu, jak ja jeszcze gralem ; p
baj de łej - jak sprzedacie te 111000018 gp to bede mial do was niesamowity szacunek : O |
Cytuj:
|
On ma wszystkie addony. Ed/Ms tez ma ...
|
skad wiesz? jestes jego kolega, mowil ci czy przeprowadzales z nim wywiad?
|
Ja jestem jego kolegą.
|
Cytuj:
|
Gadacie ze inni maja wiecej, to moze pokazcie screeny chociaz? Samo gadanie jest prozne troche, nie ma sie o co klocic. Najwiecej kasy i tak elf ma teraz, kiedys blackd pewnie. Jesli chodzi o graczy, ktorzy dorobili sie, powiedzmy sami, to nie wiem ;d
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Przy sprzedawaniu 110kk giepki zyskują zerową wartość |
hmm 111kk to jest dużo ale myśle że ludzie mogą mieć więcej oglądając dzis tibiacasta koleś jest zajerstrowany jako awaka przeważnie gra na charze Nerd Din 322 ek z danery pokazywał swój dorobek : 22:27 awake: 58kk + 21 bps of boh + 18 bps rh .. cc pokazywał ale to nie wszystko pokazał jeszcze jakie ma chary 152 druid, 140 ed, 219 ms, 176 ms, 257 ek ;)
|
18 bp rh i 21 bp boh to ile z 25kk max + te 58kk co daje okolo 80 wiec cos ci to przebicie 111kk nie wyszlo :confused:
|
219 ms, 176 ms, 257 ek te 3 chary sa warte wiecej niz 111kk :)
|
A ile jest warty 460 ek? ;] Kolejne 100kk, i to minimum.
|
460 ek jest bezcenny, w przeliczeniu na gpki (powiedzmy z cenami z furory, nie znam tych z elery)
hmm nawet niepotrafie okreslic kwoty, na furorze 150 ek chodzi po 7-8kk (150 ek to gowno a nie ek, malo suppliesow nosi) z drugiej strony o wartosci postaci swiadczy rowniez serwer na jakim sie znajduje, historia no i oczywiscie gildia :P |
Cytuj:
jak na allegro "postać ma wielu przyjaciół" , hahahah |
Cytuj:
|
Cytuj:
edit: Fan_Dzidzi2 - ile tak w ogole smerfu moze miec kasy? 300kk? Chociaz codziennie stan jego konta zwieksza sie o kilkanascie badz kilkaset k. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@topic Napewno to nie tylko jego kasa. |
Kurcze mam problem; gdy próbuje włączyć film po chwili "myślenia" wyskakuje
"Video Surface Allocation failed. (Error Code 13) Please choose another video graphics mode" Czytałem troche o tym, i z tego co znalazłem to najczęściej występuje to przy włączniu tibi a nie filmu, lecz i tak dodałem tą linijke "engine1" i nic nie pomogło. Z góry dzięki za pomoc. |
to chyba fake, dlaczego npc pisza na defaulcie?
|
Antybot = antymózg? Bo po twojej wypowiedzi zaczynam tak uwazać...
P.S. chodzi o nick nie o samo niebotowanie... |
na chuj to odświeżasz chodzi o pana @2up
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:46. |