![]() |
Nie muszę próbować bo jestem fajny. Wszyscy mnie lubią i kochają ;D a ciebie? co najwyżej w pupe.
Mi też. Ale założyłem się przed chwilą z kumplem, ze wam tak pojadę, że bd mnie przepraszać ;< |
nie Karmić Tego Trolla
|
Cytuj:
|
ludzie ogarnijcie sie... po co te wyzywanie i udawadnianie kto jest lepszy.. dajemu filmiki z pk>pk robimy dla zabawy>dajemy filmiki z czegos co robimy dla zabawy..
czy te klotnie sa cos warte? ludzie ... jakis pacholek ewidentnie prowokuje a Wy sie dajecie.. Po to jest ten temat, zeby powiedziec co sie o tym mysli. Nie podoba mu sie? OK. nie musi ogladac. Wyzywa Was? to to olejcie, widocznie jest niedowartosciowany i sprawia mu przyjemnosc jak komus dojedzie.. Ignoracja to najwieksza bron na takie osoby.. tyle. |
up
zgodzę się z tobą ale co nie zmienia faktu,że to wy zaczęliście ;/ |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Lol. Chyba masz małego ;< to forum jest moje! tak napisane jest w piśmie!
|
Wyjdź już, litości. Zmarnowałem 5 minut czytając ten cały denny spam, którego byłeś inicjatorem.
|
Teraz bd 5 min i 10sec ;O
|
@ser
Bueheueheu... to forum nie jest niczyje cipk*. Śmiać mi się chce jak czytam wypociny jakiegoś dzieciaka, który jest na forum miesiąc i myśli, że będzie pro, już wielu takich było i ich wszyscy wyśmiewają :< Więc wróć na tego swojego bota 20lvla, którym niczego nie osiągniesz bo jesteś tylko frajerem, który siedzi 24/7 przy kompie przy tibii i na forum bo w rl niema ziomków. Odpisuj, odpisuj te swoje bezwartościowe głupoty ;) @mihau Może i prowokuję, ale w końcu zrozumie, że jest idiotą :o |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
zamknij ryj
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@down ps. mam cie w dupie :* |
Cytuj:
|
Ja pierdole , jesteście zalosni i robicie z siebie idiotow ( a jak wiadomo tylko ja moge robic z siebie idiote na tym forum).Skonczcie wreszcie bo to chyba nie temat na to.
@top blablabla fajne fragi :< |
Cytuj:
pozdrawiam |
Cytuj:
Top wowowowowow noob pvp xD ;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p nauczcie się pk 1!!! --- Seereek dodał 7 minut i 3 sekund później --- Cytuj:
A zrobiłem spam bo w nie potrafiliście przyjąć krytykę i tak naprawdę to wy zaczęliście. |
@serek
Heloł, założyć nas nikt nie mógł bo sami się zebraliśmy. Heloł, on nas okradł gdy już nie był liderem. Heloł, okradł nas za 100k co jest równe 10zł. Heloł, jakbyś był na vt to byś wiedział, że nie jesteśmy blokersami. Heloł, krytyka musi być argumentowana i to trafnie. Heloł, zauważ jakimi testami nas obrażasz i zastanów się kto udaje blokersa. Heloł, więc wyłącz to forum bo marnujesz tylko swój i nasz czas. Heloł, uprzedzając twoją odpowiedź heloł napisałem dla zartów, rzepka założycielem (jeśli już przyjmiemy wersję założenia) nigdy nie był bo go nikt nie szanował bo prawdziwym liderem jest i był jery :< Jeśli chcesz by cię tu szanowano zasłuż na szacunek innych, bo robiąc marne prowokacje, będą cię wszyscy wyzywać. Pośmialiśmy się z siebie nawzajem, ale już skończ ok? Będę mądrzejszy i kończę, ty też się nad tym zastanów. |
a ja nie głupi i będę komentował.
składanie 45 sorca gromadą 30,40 i pare 50 nie jest wyczynem. tak samo jak zabicie 30 lvl 15. Walka jest z góry przesądzona. tak samo z 50. Jedynie przy 100+ można to nazywać akcją. bo 40,50 to idzie się na nie solo. A co do subkultury blokersów należą również słowa typu: ziomuś itp. :) |
elo zią co tam u ciee? $upcio akcja <33 pozdruuufka
|
Cytuj:
|
ja nje profokóje zią ;/
|
Cytuj:
maszyada roaprtaata 1111 |
Cytuj:
CZY MY SIĘ KUR.WA JARAMY, ŻE ZABILIŚMY 45 MSA? NAPISAŁEM TO BO BYŁE INVADERS Z NAMI TOCZYŁO WOJNE A, ŻE ON JEST OD NICH WKLEIŁEM JEGO DOBRANOCKI MAMY NAWET PRAWO WOBEC CIEBIE JARAĆ SIĘ TYM 45 MSEM, HAAHAH SOLO TAKICH? CHYBA KUR.WA MINOTAURY W MINTWALLIN, NIGDY NIE DOJDZIESZ DO TAKIEGO ETAPU W TWOICH PIKSELACH, ŻEBY ZABIJAĆ SOLO 45 MSÓW CHYBA NA AFKU POD DOMKIEM http://img263.imageshack.us/img263/6...95byebye2g.jpg |
@Zero~
przetłumacz mu obrazek, bo może nie zrozumiał ;/ |
Użytkowników czytających ten temat: 4 (zarejestrowanych: 3, gości: 1)
Pepeszka.., Seereek, zero_skillu_szczylu I zaraz wam coś pierdolnie,wy mu pierdolniecie i tak dalej. To co do północy wyrobicie 6 stron?:D |
Ale nooby. Ja byłem takich miejscach w Tibii i takic ludzi biłem, że wam to się nie śniło ;< 45 ms ? lol. gdybym rał jeszcze na poważnie to takic bym codzienie solo składał nawet 30 lvl ;<
|
@up
jakie ip? chętnie pogram |
Rzepki , miszczowie "cientej" riposty. Serio , jesteście idiotami , że w ogóle z tym debilem gadacie.
|
jak tu slythia wpadnie to rozpi.erdol
|
Cytuj:
--- Seereek dodał 1 minut i 15 sekund później --- Cytuj:
po 2. Oni zaczęli ;< |
@ Up : Dobra już skończ, zaczęło się od twojego płakusiania, jacy to my ciency jesteśmy.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Tak :)
frajerua :baby::baby::baby: |
Cytuj:
--- Seereek dodał 2 minut i 8 sekund później --- Cytuj:
|
Uahahahahaha xD!! Ej a wbijesz mi 100 lvl w 3 dni ?
Btw. Może ktoś sprawdzić czy to nie jest multi konto hakuje_palte_sety ? |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:14. |