![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
nie wydaję mi się żeby dużo obrywał podstawowy axe i do dzieła dasz rade ! :)
|
...
kup small stones dobre eq z k set powinien starczyc i skilluj na slimach...
|
idzi na folde bij ze spearów i bedzie exp i skill :)
|
Kup eq i na slimy albo na monku (summon) carrior wormy
|
Jesli to jest swiat pvp to polecam jakiegos kolege w party i zeby Ci monka postawil ;) a ty do tego na siebie 2 wolfy zeby shielding szedl ;)
|
Ja też mam pala i skiluje na slimach
|
gdzie mam skillowac 13 palkiem bez pacc??
|
Jak masz kase to se kup spellwandy i siluj na mad sheepach
|
|
Profesja: Knight
Poziom: 16 Umiejętności: 53/52 Axe Ekwipunek: Soldier Helmet, Plate Armor, Plate Legs, Steel Shield, Steel Axe, Leather Boots Konto: Darmowe Aktualnie skilluje na rotach. Gdzie indziej można jeszcze skillować? I czy na skillach 55/55 dam radę na slime (oczywiście ze zmianą EQ)? |
skile
profesja:paladyn
lvl:16 skille:47/32 gdzie, czym i na jakich levelach skillować? proszę o pomoc, bo aż tak bardzo się nie znam :/ |
Cytuj:
Eq na twoj lvl . ~Paladin Armor ~Demon Shield ~Royal Helmet ~Blue Legs ~Bohy :) i smigasz --- Quimerback dodał 1 minut i 33 sekund później --- Cytuj:
|
Paladyn:
19 lvl skille 55/38 7 mlvl eq: soldier helmet (chcę kupić crown) rangers cloak dragon shield plate legs leather boots Mieszkam w Carlin, co podszkolić, gdzie i na jakich potworach (mam 1,5k), skillowałem kamieniami, ale czy nie ma lepszego sposobu na nabijanie skilla bo nikt mi ich nie sprzedawał, a rzadko wypadały z goblinów :/ proszę o pomoc |
Witam.
Troszkę odkopuje temat ale sam nie wiem gdzie skilać ;p knight na pacc z eq: Demon helmet Knight armor Blue legs Demon shield Boh skile następujące 60/59 Slimy szybko padaja ;p jeśli można to proszę o podanie miejscówki na pacc :) |
Widzę że temat obumarł jakiś czas temu.
A szkoda bo mogł by być bardzo pomocny |
Gdzie mam skillować?
Palek 21lv. Skille 55/35 Mieszkam w venore Eq Crusander helmet, paladin armor, plate legs, buty zwykłe. Slime odpodają bo mi dużo Hp biorą :/ Swiat non pvp |
Cytuj:
A wiec tak : Podejdz sobie do Kazoo, tam w dp kup sobie small stone. Nastepnie lecisz sobie na dwarfy kieruj sie od dp w lewo pozniej do gory(hodowla grzybow) wchodzisz tam kilka pieter up i masz cala gromadke dwarfow)(2 pietra) oczywiscie walisz je small stonami , wydawac Ci sie bedzie ,ze szybko beda padac ale doskiluj sobie tam tak do 60. Nastepnie wroc do Venore i tam skilaj na slimach do 70. Jest to jedyna opcja dla non pvp. |
A ten sposób ile czasowo zajmie?
|
Można nadal skilować na summonach? Bo kolega stawia mi monka ale w żaden sposób nie mogę go zaatakować? Coś się zmieniło?
|
cyklopy już za słabe
Siema
Liczę na radę w sprawie skillowania. Do niedawna cyklopy były spoko ale już za szybko padają. Slimów niby nie trzeba szukać ale padają jeszcze szybciej więc trzeba by murem siedzieć przy grze. Jakieś propozycje? paladin lvl 52 82/68 FACC non-pvp |
Newton dobre masz skile ;P poprostu lvluj :P
--- segasik dodał 1 minut i 39 sekund później --- Cytuj:
Wystarczy dostosowac odpowiednio fighting settings |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:36. |