![]() |
Mój to 30 w skelca B)
|
My Best~
Pewnie to nic specjalnego, ale 41 w Rotworma ze speara....reasumując Rocik poszedł na 2 hity. Cóż miałem chyba niezłego farta ^_^'
|
ja raz mialem..
raz mialem na rooku 15 lvl i dista 17 to walnalem 35 w trola.....cwiczylem dluuuugo :cup:
|
32 z carlina w trolla
Poza tym nie rozumiem celu tego topica ;f |
Nie pamietam ile hp ma troll ale jednym spearem go załatwiłem bodajże 50 hp?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Moje besty na rooku:
26 w skele z katany 39 w rotka ze spira |
Katana cienizna :/
Z katany udało mi się tylko 22 na bugu (11lvl - 19/20 :) )
Ze speara z 17 dist. w orka za 40 :] |
moim best hitem bylo 40 z luka w minosa ze skilami 21/16
|
Cytuj:
o lol gościu o nicku Durin a nie Durina OMG!! @topic 21 z speara z 11 skilem dista, a z broni 22 chciałem dodać ze to nie był rookstayer :) |
Ja w minosa z luku walnolem 39! Przy skillach 15/20! Niezly fart!!!
_______________ Name: Sentex Lvl: 13 MLvl: 3 Skills: 45/40 World: Astera Best hit: 70 for Slime |
Ja mam 7 lvl ( prawie 8) i ze speary hit : 31 w orcA!! :D a z katany 19 w deera :)
Jasan Darah, Rookslayer, 7 lvl, Skills : 13 dist, 15 sword, 17 shielding |
ja zaś miałem 37 w orca ze speara. :]
Skills: 17 dista, 18 sworda, 21 shielda, 15 lvl wszystko na rooku |
66 z katany :P skills: ?? 24/29
|
Cytuj:
|
dzisiaj wszedl nowy hit!!!! przy 15 dista ;P 35 w mino ze speary!! i 20 w skele :) z katany
Jasan Darah, lvl:10, skills: 15 dist, 17 sword, 19 shield, Rookgard ^,,- Harmonia :D |
Moj best hit z Katany to 29 w minotaura wiem ze ciezko w to uwierzyc ale to prawda ,gdzyz minotaur ma dobra defe a ze spera 39 B)
|
43 W orka ze Speary ^^
|
Na rocie z katany 25. :) :)
|
32 hp z katany w misia przy skillach 20/24
|
Cytuj:
moj max hit to 25 w wolfa przy skillach 21/25 uzywam macy |
A ja pierdnałem w misia za 1800 choć nie wiem ile ma hp....tak pózniej się obudziłem...tak...i co???
@poisoner Ty się zdeczka ośmieszyłeś nie oni...durina???A może mu wszedł taki hit??Ska ty możesz wiedzieć??Widzisz tą cyfre na u góry??Ja za tyle wy***ałem ***anemu niedzwiedziowi bo mnie w****ił, o ! ***nałem mu za tyle ile chcialem...tak dla "funny"...żenada. |
44 w trola z Łuku Dist 17 \ 28 z macy w buga :P club 20
|
Mój besthit (nie best hit ze wszystkich)
22 (katana skille chyba 20/21) w cave rata (on ma nieco ponad 20hp). Mam rookstayera 11lvl (Leader Rook Guard) na celescie :) |
Mój best to 34 ze speary na 2 lvlu w trolla i na 3 lvlu 29 w orca przy skillu chyba 13 B)
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
muj best hit to 21 w szkieleta z katany
THUNDER ZYMON 12 lvl |
Let's hit the dictionary, then!
|
Cytuj:
Jak bys nie byl taki najmadrzejszy to bys wiedzial ze jest takie cos jak Biernik Durin , Widzialem ( kogo? co? ) Durina pomysl i nie wymadrzaj sie |
Mój best kit na roocku to 55 w mino walnolem se speara i mam 20 dista :D
|
Muj to 42 w trola z spira :D ze skilami 17 i jakies drobne :P
|
ja nieweim
ja niewiem ale brat mowil ze 50 ze speara w rota ;)
|
Ten poisoner ma jakies kompleksy, mysli ze jak wszystkich pojedzie to bedzie godem jakims. Moze probuje sobie zrekompensowac inne rozmiary ;)
@topic: moj hit to 34 bodajze ze speara, wiem ze slabo ale rookstayerem nie jestem :) |
Cytuj:
Cytuj:
|
Max hit
25 lvl [NOVA]- Max hit: Skeleton (50 Hitpoints: Katana i Spear)
Skills: 20 fist 20 club 20 sword 19 dist 26 shield |
The best hit !
Walnelem w trolla ze speara 40 skille 25\20 ale tej postaci jush nie mam bo muj pierwszy rookslayer byl on !!:(:(:(:(:(
|
Moj Best Hit
Ja mialem best hita w szkieleta 27 z katany (moje skile 20/20) :)
|
Cytuj:
|
za 341 zadupculem ratowy z SD
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:44. |