![]() |
Ja nie moge...
OMG:p
Jak byscie chcieli wiedziec to takie zeczy dostaje sie za wykrycie buga w tibii(robaka, wirusa)... np ziomek na lunarze ma thunder hammera i hornet helmet :/ Moze ktos wykryl buga i dostal od cipsoftow takiego stafa... :p :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Gdy giniesz, nie tracisz doświadczenia, skilli ani żadnego przedmiotu oprócz tego amuletu. Amulet już nie istnieje, można go było niegdyś kupić u Eremo za 50 000- broken amulet (amulet of life)papapa Gdy wycofano z gry Amulet of Life, wszystkie one zostały zamienione w Broken Amulety. Broken Amulet można sprzedać do Eremo, za co płaci on 50 000gp.- PATRZCIE ! |
Ehhh....Niewiem czemu ludzie sie boją pokazywac nickow.Boją sie ze będą huntowani?Znalazles jakis ss i teraz go pokazujesz ,a pozatym mozna sie przyjzec ,ze masz 10 many w polowie paska.Jesli jestes paladynem to masz 7 lvl i sie nazywasz Loord Attila i probojesz wrobic kolesia z tirikiem ctrl+q -.- .
To są tylko moje przypuszeczenia ,ale moze byc inaczej. |
HHEHEH JAK TO BY NIE BYŁO FAKIE TO BYS shift+ przedmiot dał aby uwiarygodnić a tak to.....
|
Fake
Mi nuub pliz ?
|
Maly kit
Po pierwsze kiedy robiles ten ss bo jak nie dawno to raczej fake bo dwarven shield inaczej juz wyglada i masz zle wstawioneogo GS-a.
Niezly fake ile nad nim pracowales?? :D |
Fake :]
Moim zdaniem to jest fake ( nie chce nikogo ciagnac do takiej decyzji:)) , poniewaz , jak widzicie to chlopak/dziewczyna ma dwarven shielda z starej wersji , a gdybyscie sie przypatrzyli to co widzicie pod tym zoltym backpackiem?? Reszte sie sami domyslcie o co chodzi...:]
Jakby polaczyl dwie rozne wersje Tibi , znaczy ze dwarven jest z starego update , a Daramanian Mace z nowego Update :) Jesli Jakas Pomylka to sorx!! :] |
co do AOL jestem pewnienze istnieje bo jest w pewnym domku na aldorze B)
ta zielona tarcza :P nie chce mi sie sprawdzac jak sie to pisze :D tez istnieje bo jakis koles sie nia na Aldorze chwalil :D |
Chlopie Popraw Golden Legi Bo *******a Ci Caly Fake
|
Jak dla mnie to to jest OTS albo fake !
Jaki koles z takim eqiem mialby taki rypniety domek? bezgoscie / 4 latek ?? ( chodzi o wystroj ) @Paw~~ Nowy wystroj dwarvena wproewadzili dopiero w tym updacie?? |
Cytuj:
Owszem. Gs jest krzywo wklejony, ale napewno nie koperta ponieważ część płytki zasłonięta jest przez blat. Co do itemów. KAŻDY Z ITEMÓW W TYM DOMKU ISTNIEJE ! Było już pełno tematów poruszanych na temat każdego z nich. Golden Helmy są....Great Shieldy też...g-bootsy też...TH też i ten zasrany MLS też !!!!! Wszystko to jest za reportowanie poważnych bugów w grze. Przeszukajcie całe forum...znajdziecie dowody na istnienie tych itemów....a co do AOL - Amulet of Life...bo kiedyś nie było "of lost"....też na 100% ma go kilka osób...wiecie jak to możliwe?...Po Prostu Sobie Go Ktoś Zostawił Sprzed Update z 7.1....tyle mam do gadania bo śmieszni jesteście. Śmiem wątpić iż to jest prawdziwy screen ponieważ GS jakiś nie taki...no i jeszcze to png. Photoshop się kłania...czy tam fireworks... Jeszcze ktoś tam powiedział że nie da się kłaś rzeczy na stolki....wiesz jak to skomentuje?...tak --> BUHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA....-.^ Nie da się na to kłaść stołów, beczek , skrzydni i iinnych mebli. Tyle miałem do powiedzenia ^.- |
Cytuj:
O ile pamietam Antica jest dosc starym serverkiem choćby look na bubble Created: 21.07.2001 02:23:56 CET <---- 4 lata temu na poczatku z tego co wiem mozna bylo takie zeczy zdobyc ale cipowie wraz z updatami wycofali te zeczy ciekawe co by byla za frajda jak by wszyscy latali mpa , dsl , golden helmetami blessed shieldami itp..... a wiec jak tibia powstawala byly te itemy i sie zachowaly do dzis ja np. na antice widzialem w jakims domku 30 power arrows Bym zapomnial takie itemki pozna dostac jako "Dar od bogów" daje przyklad podobno gdzies czytalem tu na tibi.pl to za wykrycie buga w kupowaniu pacc za free ziomek dostal (golden bootsy??) ktore opylil za 200 000 000 a pozniej zostaly opylone za 400 000 000 |
This is a fake.. Zobaczcie na Scale Armor... jakies takie krzywe (??)
@edit Opssss. Odświezylem... Sorki ale chyba cos wyszukiwalem i kliknalem w to i zapomnialem ze to stare jest :/ |
OMG ,co za newbie ,to nie jest fake , szary amulet to broken amulet ,zamieniły się w nie amulet of life po update i wprowadzono amulet of loss ....-.-' @up : krzywy to masz ryj!! btw. a ogóle cały domek jest prawdziwy ,przejdzcie się do veno na antice to się przekonacie...
|
Czy great shield nie wyglada inaczej przypadkiem???
Ale ja nic niemówie... Widać że faKe |
Widać ze cos kreci GS jest krzywy !!!
|
Cytuj:
ps: lvl tu nie gra roli, bo mogli otrzymac itemki za zaslugi dla tibi... |
HAHAHAHHAHA A ZES TO ZROBIL !!!!!! :D troche ci gs'a ucielo ahahahahah
|
Cytuj:
boże co za kretyn!! ten screen jest z przed update~!!!!!!!!!!!!!! X( @up : tobie za to muzg ucięło ,screen dupnej jakości ale prawdziwy!! @down : przeczytaj to co napisałem i nie dawaj nie potrzebnych postów... |
1) FAKE
2) Jesli to nie fake to jest to stary SS bo teraz DSM i G Shield wygladaja inaczej |
Nie dość że do zrobienia w 2 minuty to jeszcze GS'a zle wkleiles(wkleilas)
|
Ja już się nie wypowiadam bo ta tym forum dużo idiotów jest widze..-.-'
|
|
To zdjęcie jest w 100% prawdiwe. Domek ten należy(ał) do chara o iminieniu Karr Chaos niegdyś Game Mastera. Niestety po tym gdy Karr został shackowany wszystkie ittemy zostały skradzione a donek wystawiony do licytacji
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:56. |