![]() |
Spoko komiks! Dawaj więcej
|
graatz
zajefajne ss ;)
|
Wy**bane w kosmos to jest chcemy wiecej :D :D :D :D :D :D :D :D
|
Cytuj:
|
Ekhm.. thx tak dokładnie to zrobić tak że w czasie misji noobolaka np. gdy noobolak idzie se sciezka dobre Gmy zastawiaja pulapke lapia go i usypiaja,noobolak budzi sie odmieniony w bazie dobrych Gmow,i sa tam Gmy prokuratory i wyjasniaja mu sytuacje tibi np. ze tibi grozi mega niebezpieczenstwo i np. bck zostaje jakims generalem i dostaje oswojone stworki wyszkolone na zolnierzy i idzie na mega bitwe
comment plx :) |
to jest zaje...fajne szczegulnie 2 odcinek
|
Fajny fake. Dobre wykonanie, swietny pomysl. Nie zostaje mi nic innego jak tylko pogratulowac i czekac na kolejne czesci.
Gratz |
bardzo fajne fotostory...
...nigdy lepszego nie widziałam jest cool , bomba , supcio
pisz dalej :cup: |
Nice ;)
od czasu INK nic mnie z krzesła nie zrzucio, do teraz :p Czekam na następną część ;) |
BARDZO DOBRY FAKE dawno takiego na forum nie było :p Heh...gdyby było więcej takich jak ty... Ten Fake może konkurować z noob killerem ale noob killer był troche lepszy :( . 9/10 czekam na następne odcinki....
|
GENIALNE!!!!!!!!!!! :cup: :cup: :cup:
CZEKAM NA NASTĘPNĄ CZĘŚĆ :cup: :cup: :cup: |
More!!! more!!! more!!!
Bardzo mi sie podobały ----------- LESZCZ tak mnie zwą B) B) B) |
Bardzo mi sie podoba i prosze o wiecej:P
|
Exxxxxxxxxxtra!!! :cup: Prawie mnie z cafe wywalili, bo "przeszkadzałam innym śmiechem na pół sali"! Tylko tak dalej!!! Ale najlepsze to było "BIERZ ICHY I SPIER..." ! MORE MORE MORE!!!!!!!!!!!!!! :x:
|
:d
spoko hehe dawac tą nastepna czesc..:D
|
Cytuj:
@Topic Fajne fake'i, ja bym proponował zrboić wątek "Gm Logain w kacji" czyli: Nasza dzielna i nieustraszona czarna masa sostaje rozkaz zn00bienia kogokolwiek, a, że ciemna jest jak jest to poszła na gm'a, na szczęście zastała Logaina afk i zadziałała. Tu koniec części drugiej plus extra dodatek czyli co porabia Gm Logain po północy ;p... |
Temat w górę tym postem wynoszę i więcej chcę :)
|
heheh
fajne fs całkiem spoko;] Niech w najbliżej części będzie tak że Black Knajt:P Odczaruje sie z n00bostwa i będzie chciał zniszcyć n00bków i co dalej będziesz sam wymyślisz :P
|
chlip
same xxxxxxxx w czensci 3 chlip o juz dobrze |
BOSKIE !!!!!!!Najlepsze bylo zostaw mnie zboczencu :p wypas fake story i chyba jak wszyscy czekam na nastepne czesci . Strasznie mnie wciagnelo
|
Uwaga
Wkurza mnie jedna rzecz ze nie dales odrazu kolejnej czesci
Rób dalej !!! |
heheh... niezłe :D Tak beznadziejnego i śmiesznego fake nie widziałem...(to był komplement z tym beznadziejnym :P nie czepiać się). A teraz standard: Wykonanie 7/10 Pomysł 8/10.
I jeśli ktoś teraz powie czemu tak dlugo nic nie ma to go wyśmieje... :baby: |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:18. |