![]() |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up:
Po tej wypowiedzi widzę, że jakakolwiek sensowna dyskusja z tobą nie wchodzi w rachubę. Wracając do tematu: Ktoś jeszcze zamawia 3DSa? Będzie można turnieje w SFIV poklepać :D Oby Ridge miał też multiplacka (powinien). Też będzie ciekawie |
Jak mi pożyczysz 1000zł, to sobie zamówię na premierę, a tak to spróbuję dopiero na urodzinki sobie załatwić. xD
|
Cytuj:
|
DS też był "leszczem", za to zgniótł konkurencję:
Dane z USA: Cytuj:
Cytuj:
Więc ciesz się tymi lepszymi flakami PSPka. Bo liczy się to co konsola potrafi zaoferować, a nie to co ma w środku ;) |
Cytuj:
A tutaj macie jak grać w 3d gry na kompie za pomocą iZ3D drivera, potrzebne okulary - nie próbowałem mówię od razu. klik |
@janek
Wracaj do swojego kolegi albertusa i tematów o szkole przetrwania, liberalizmie i oszustwach międzynarodowych, lol. |
Cytuj:
|
Na 3ds da się grać przez internet? 0.0
|
Już DSi miało dostęp do DLC i różnych pierdół.
Lepszy jest tzw. Spot Pass Cytuj:
|
Zamówiłem sobie 3DSa za 999zł z możliwością zapłaty lub wycofania zamówienia na 7 dni przed premierą. Zobaczymy, co z tego wyniknie :P
|
A ja poczekam do urodzin na zakup 3DS'a. xD Uda mi się do tego czasu kasę uzbierać. xD
|
Cytuj:
|
A po co ci to info Tompior? :D
|
Pewnie nie wie o tym, że w 3DSie przy zakupie będziesz miał wbudowane X gier, a potem sobie kupisz premierowe tytuły które wyjdą po wydaniu 3DSa? :P
|
Damn =/
Myślałem, że rypa kupi konsolkę i będzie sobie pstrykał fotki w 3d, bo nie będzie miał w co grać :D BTW. Drogie trochę te gry :< |
Fotki w 3D też będę pstrykał!!
|
Darmowe gry? Jakie darmowe gry?!
Shouryuuken! |
Cytuj:
A po 2gie darmowe gry były by fajne. :D |
Hah, ja miałem skrzywione dzieciństwo, żadnych konsolek i wszelakie gry to tylko psx/PC :(( W ogóle nie orientuje się w tych konsolach ale tak mnie cholernie kusi żeby kupić xD
Majinken , Akisazame ... Tales of Phantasia pwni all |
Siema, przymierzam sie do 3dsa i mam pare pytan.
Jest gdzies jakis spis gier? Albo czy moglbym prosic o wypisanie kilku hiciorow/klasykow po porcie(lub nie koniecznie po porcie) na 3dsa? ( np. z tego co wiem to jest mario 3ds, ktore jest portem super mario z N64) Czy istnieje piractwo na 3dsa? Z tego co sie orientuje to narazie nie, jesli to prawda, czy cos wiadomo o postepach w tym kierunku? Czy da sie uruchamiac gry na 3dsie, ktore byly przeznaczone na ds?( za pomoca programatora) Czy da sie uruchamiac gry z GBA/GBC przez programator na 3ds? Czy sa jakies oficjalne remaki gier ze SNESa na 3ds/ds? ( np chrono trigger?) Jesli sa remaki, czy da sie je uruchomic przez programator?:D |
Cytuj:
Z must-have'ów to Ocarina of Time 3D, Super Mario 3D Land, Super Street Fighter IV: 3D Edition, Resident Evil: Revelations and so on. Trochę tego już jest. Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
To mi wystarczy:D On jest w jakies dystrybucji cyfrowej czy pudelkowej? Znasz jakies dobra fora o 3ds/ds? Bo z tego co widze to tylko zagraniczne maja jakis ruch na stronach:D |
|
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:52. |