![]() |
Wow
WOW spox loocik... CONFRATULATIONS :cup: :cup: :cup: :cup:
Jak chcecie to dajcie mi tego dsma po co wam az dwa ? :P Zrobie szybko postać i dajesz mi jak bede na 8 lvlu n mainie ;) :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :DJESZCZE RAZ GRATZ LOOTU:D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D |
Poprostu zazdroscisz ...
Wiecie jakie to w.****iajace... wypadna ci 2 x dsmy i taki palant w to nie wierzy A moj kolega Poohatek ma e - plate .. -.-
P.S : Lyonis Pałko ;) |
o ****cze xD
BIGGGG GRATZ ! za***isty loot ! po 30 min taki loot big gratz ! A tak przy okazji to ile zabiliscie :P?
|
Lol
Boże CZEGO WY MU GRATULUJECIE wieżycie ze 2 dsmy wyadly mu podczas 30 minutowego hunta. Przeciez poohatek to najwiekszy złodziej na harmonii on ukradl tego dsma a 2 dsm to peno tego kolesia X(
|
Guki moj dobry qumplu porzyc dsm :P:P:P
Gratuluje poraz kolejny fajnego lootu w krotkim czasie :) ------------ LESZCZ tak na mnie mowia :):):) |
Cytuj:
a jakby włożył 2 dsmy do dl albo mpa to uwiezyłbyś że mu wypadło? ;) |
Coś pięknego :) Mieliście naprawde szczęście o ile to prawda (mi się nie wydaje)
|
duzo tych zdjec jak na 30 min ;]
1 screen nnnnnnnnnuuuuuuuuudy jeszcze z loota mogles zrobic z hunta |
??
ja jednej rzeczy nie rozumiem jak cala ta "harmonia" piszczy ze on tam kradnie ( ja nie wiem nie gram na tym świecie) to po co ktos mu cos daje -.- jak wszyscy mowia ze to thief :baby: lolx nie rozumiem was -.-
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:49. |