![]() |
Hmm, pierwsze dwa posty po Folarim zje...y temacik :P , btw. gdzie ten ss z mlvlem? ^^
|
Cytuj:
|
Heh, "gratki"
OMG. Nie chce mi sie sprawdzać tego chara na tibia.com, ale NIE WIERZE, że to ty wszystko zrobiłeś. Na pewno ktoś z 100 lvl nie pisał by "screanki". Zapewne wziąłeś to z czyjegos fotologa -.-
PS. Wiem, ze głupio napisałem "gratki", ale tak pisze się lolkom |
Cytuj:
LooL :) Najlepszy post w calym tym temacie :) Gratz :D Btw. Sorry ale cos sie z***al ss z m lvlem.... Adv jset na 19 m lvl :] |
Cytuj:
Gratz 19 mlvla :cup: Jedziesz chłopaku dalej :D l Licze że w końcu ktoś na Aurea nabije 200 lvl xD |
GratZ Folari nie ma jak ziom z 3miasta bije 100 lvl to juz cos.
Ale dlugo poczekasz na dobrą ekipe na dwa wymażone questy przez chyba każdego gracza ;] Made by Ma$elko --solerka-- |
Wcale nie bedzie dlugo czekal, bo wrocilo kilka osob z top10 (w tym ja).
Na Anihilatora Folari bedzie musial prawdopodobnie jeszcze chwile poczekac, bo juz sie zmontowal szwedzko-polski team (Joixazi, Lecther Tirado, Misima, Rusikow). Ale na Demon Helmet chetnie z Toba pojde Folari, mimo tego, ze to ja prawdopodobnie zdechne... zrobie lv 101 tylko po to zeby miec kolejny wpis na liscie smierci, ale dla tego helmiku jest to warte :)))))))))))) Joixazi is watching you.... |
@ Ice~
No to nic tylko zyczyc powodzenia ... Na solerce czekamy na 1 polski anhi ... Plany już są ... termin jest bliski ... Made by Ma$elko |
Gratz
Vezuzu Far'Cry B) |
Hail _/ (lol)
8 osób? Ty, Ania, Buti, Joix, Rasel, Deesan, (chyba) Norly... kogoś mi brakuje :) ~Cast~ edit: Aa, już wiem, Gruzin ;) |
.:: Niedlugo na 99% na swiecie pacera pewnie Sabulus...::.
Cytuj:
Gram na swiecie pacera...moim zdaniem niedlugo pojawi sie nowy polak na podjum...pewien gracz na swiecie pacera bardzo szybko expi (gra ok 4 miesiecy) ma juz 98 lvl ... Jest za***isty - sorc :P nara |
Gz, opoznione... ale mnie nie bylo :P
Hail Trojmiasto! Hail Gdansk! Hail Jasien! |
Gratz
Byle tak dalej a będziesz pierwszy
|
Gratz !!!!
Btw... Aurea Rlz!!!! |
ja niewiem czy mu wierzyc
mozna takie zdjecia znalesc na zagranicznym forum :( JA przynajmniej nie jestem tego pewien |
To jest Folari, jego wypaczona wyobraźnia, ss z lootow z p-legow to jego styl :**** Jest Polakiem z 3miasta, idzie ladnie z lv (czasami w dol po kickach) i pojdzie w sobote ze mna na Liche zebym mogl sobie wyciagnac jeden fajny item :P
|
no bravo bravo :) dla kolegi z 3 miasta :) a teraz male pytanko odnoscnie OF : jak sie tam z kasa wychodzi ? duzo zlomu leci ? bo chętnie bym zmienił spota ... GSy juz mi sie nudza :P 85 lvl Rooyal 88 dista :>
|
Pierwszym polakiem ktory był na 1 miejscu na liscie expa byl Raistlin Mejere II z Danubii, co nie znaczy ze pierwszy zdobyl 100lvl na tym serverze, bo pierwsze miejsce osiagnal dopiero pozniej.
@topic Gratz, teraz zaloz gildie najlepszych polakow i zawladnijcie serverem. Ew. zaloz gildie polakow kumpli kup GH gdzies na uboczu i miej caly server w dupie, a gildia niech sie rozwija i robi coraz to nowsze questy, wyprawy czy cotamkolwiek. |
Cytuj:
hail gdanks-jasien |
no wqcu jakis ss dales, ale drugiego screena widze 2x2cm :P
no nic biegaj z Joix, potem ja do was dolacze i... :P GJ! |
jestem troszke wstawiony :P i nie chce mi sie szukac posta, ale był tu taki, w ktorym koles pisal, ze te screeny nie sa folariego...
do wszystkich, ktorzy twierdza, ze to nie sa jego ssy: WYPIE.RDALAC OD MOJEGO ZIOMA Z RLA TO JEGO SSY!!!!!! btw nice szkriny, czekamy na wiecej i zrob wreszcie demon helm solo :D hail gdansk lechia gdansk holligans :P |
bump ( jak to robia na tibi.com :P )
Odnawiam teamt :P ss niema nowych :( :P |
Brawo Avanti ~ :P
|
No jak juz sie Folari pochwalil to ja tez to zrobie :)
Wczoraj zrobilem 100 lv, teraz jest juz 101 :P A kilka godzin po 100lv uwienczylem swoj sukces zlootowaniem Ring of the Sky :))))))))))))))))))) (pierwszy na Aurea) Yours Joixazi |
GZ pierscionka :) Moze wyjdziesz zamnie ? :P Albo ja za ciebie jak wolisz :P
No to jak sie chwalimy ... przedwczoraj 2x boh + 1 ss - 3 godizny hunty poszly 3 bp uh bp hmm :) |
joix joix joix co ten joix zrobil ;( byl przez dlugi czas pierwszy potem drugi potem trzeci a tu nagle 5 ;( ;( ;(
|
Folari?
gratz lvlu i wogule ;)
|
Wielkie gratzzzz Folari !!!! Ale pierwszy nie jesteś:(
|
Gratz ... Nie ma to jak 100 lvl :> heh
|
Legenda
Cytuj:
Niestety mevar juz niebedzie lepszy , jego postać została Skasowana prawdopodobnie przez GOD Guido ... Mevar pozostał żywą legendą Aldory :) Ale puki żyja polacy to nikt niezapomni Mevara :) |
Gratz dobry jestes :D:D
|
Niedlugo wyjdzie kto jest na prawde dobrym graczem, bo na wojnie wychodzi wszystko -.-
Ja przestaje expic, bo musze zajac sie szkola. Zobaczymy jak bedzie szlo reszcie Polakow, a przede wszystkim moim 2 rl kolesiom (Fast'Molt i Gex Darkblade) no i Nexoriu, ktory jest niezly kozakiem, pojdzie ze mna ze mna zawsze i wszedzie :P btw. Obecnie najlepszym Polakiem jest Seromontis z Hiberny, dobry ziom ale noobek :> Jak chcialem z nim isc na demony to powiedzial, ze jak padnie to straci skille :) @Folari Na wakcje wale 150, szukuj sie :) Yours Joixazi |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:48. |