Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Nowe światy Astera, Pandoria i Shivera (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=24166)

Nerevareen 25-01-2005 22:30

Święta racja!

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pawelekthedruid
po miesiącu prawie wszystkim z top 25 dać bany za acc sharing :)

23 stycznia minoł dokładnie 1 miesiąc życia Arcanii... KAŻDY K-A-Ż-D-y char z top 25 ba z top 35 jedzie na ACC shear! i jestem tego pewnien na 100%[znam bądź znam ludzi ich znających] a spora część czołówki to polacy :/ Tak jest na KAŻDYM serverze powstałym po Aldorze... nowy serv, jest grupa ludzi zorganizowana zdesperowana i chętna na rządzenie serverem bez ograniczeń i zaczyna się wyścig szczurów, PG i PA bez trzymanki i ograniczeń. ALE ostatnio CIPy otworzyli oczy. Najpierw na Pytcherze teraz na Arcani chary z 1szych miejsc dostają delete [na Arcani ownerami byli polacy i nie pomogły znajomości z GMami] Dzięki 30 paru GMom na 3k ludzi w cholere ludzi [ a przynajmniej spora część a szczególnie PACC i hi lvle] posiada cheaty typu GG i MC i ofkoz trening afk X( Ludzie są pazerni i zachłanni na bycie "kimś" i na władzę...

Prosze o brak wypowiedzi typu "ja nie urzywan Tibi GG" tylko o pogodzenie się z prawdą bo tak TERAZ jest i tak będzie też na tym serverze. Chociaż jeżeli częściej sprwdzać będą top chary to kto wie, the end of GreatGreat PG? oby...

Qrczaq 26-01-2005 08:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jactrans Pacera
Żeby pokazać, że Polak potrafi. :p

yyy, jak nie masz pacca i nie wbijesz teraz to nie masz szans opanować Pandorii, przykro mi ;( smutne, nie?
Nie twórzcie ludzie rodzinki wezmiecie do rodziny jednego nooba z takim samym imieniem np ...de'Lan ( ***owo to brzmi ale to co :P) ten noob bedzie hunted przez jakiegos hlvl zapamieta nazwe i pozniej cała rodzinka przez takiego idiote bedzie huntowana..po***any pomysł z tworzeniem rodzinek jest..

Btw.
08:01 You advanced from Level 4 to Level 5.
na Pandorii Sir Qrczaqq ;p

Edit: niektórzy juz sie niecierpliwią:PPP

08:12 Elak Krigzor: I BUY TICKET TO MAIN!

PiXik 26-01-2005 08:47

Cytuj:

Owszem, może i graja na zmianę ale ja napisałem jak można byc cipsoftem (napisal tak ktoś wcześniej w tym temacie). Można być ewentualnie pracownikiem Cip Softu ale nie cipsoftem. :p
Chodzi mi o to:

Nom ale to był żart ale postaram się nie używać żartów bo nie wszyscy jarzą

$corcerer 26-01-2005 10:05

Ale GMowie bądą czesać też ludzi, którzy na prawdę nie mają co robić i siedzą te 16-18 godzin na tibii i expią (tutaj pozdrowienia dla Ice^Cube :D )

Sir-Palek 26-01-2005 12:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez $corcerer
Ale GMowie bądą czesać też ludzi, którzy na prawdę nie mają co robić i siedzą te 16-18 godzin na tibii i expią (tutaj pozdrowienia dla Ice^Cube :D )

dobra sa tacy ludzie znam kilku takich nawet
ale bez przesady niektorzy sa non stop online przez kilka dni a nawet miesiac mi by sie to juz wydalo podejzane

Arathorn 26-01-2005 13:26

ja gram na asterze, robie sorca, szukam kogos kto jest/będzie knightem (i będzie mi blokował różne rzeczy) ew. jakaś inna profesja zawsze to razem raźniej na nowym świecei :) jesli jest ktoś taki to msg me, Nilen Dragonfang

Dwik 26-01-2005 14:51

Powie mi ktoś kiedy servy będa dla facc otwarte -.-?

Qrczaq 26-01-2005 15:33

@Up:

FACC z tego co pamietam sa wpuszczani po tym jak ci PACC beda mieli około 40-50 lvl

MeFF 26-01-2005 15:49

a kiedy my?

A ja sie zastanawiam kiedy nam polakom zrobia jakiś serwer zlokalizowany w naszym kraju. Prawde muwiąc bylo by zarombiście. Tylko nasuwa sie pytanie kiedy??????

Arathorn 26-01-2005 15:51

Ja *******e meff to ten temat był jush wałkowany TYSIĄCE razy nie zrobią wogule bo jesteśmy za blisko niemiec..

Tavojoxa 26-01-2005 15:55

wszystko fajnie ale...

wszystko fajne ale... patrze na tibia.com i 180 osob na nowym swiecie mysle spokojnie sie wbije... i jestem 198 w kolejce. Az tak to jest ograniczone?

JanMaria Rakieta 26-01-2005 16:08

150 limit na rooku jest, jak ktoś wyjdzie z niego to sie powiększa

Nerevareen 26-01-2005 16:30

Teraz dzięki systemowi kolejkowemu X( wbic się na rooka na nowy serv nie można "normalnie" [tak do 30min czekania] przez pierwsze 3 tygodzni X( zawsze w cholere ludzi w kolejce X( jedyna szansa dokładnie zaraz po SSie a ineczej 3-5h czekania....Wszystkiego najlepszego czekającym w kolejce [ja zostaje na Arcanii]

Melius makumus 27-01-2005 06:32

A Kiedy uzytkownic FACC

Jedno krutkie pytanko ? kiedy my uzytkownicy facc bedziemy mogli grac na nowych serverach ?? a pozatym to jest dziwne ze na poczatek tylk PACC moga gras :p

Ariaziel 27-01-2005 13:43

Cytuj:

Szkoda że dopiero teraz te serwy bo niedanwo skonczyl mi sie pacc :/ Ale i tak dobrze ze je zrobili bo jak mowil Pawelek moze to rozlozy graczy rownomiernie na serwach. A polakow zachecam do robienia postaci na Pandorii i moze wreszcie My opanujemy jakis serwer :D

Może opanujemy serwer ale narazie nie ma o czym marzyć. NIedalej niż wczoraj zabil mnie PK. A PK był Polakiem. I co tu mówić o Narodowej więźi?
Polacy wybijają siebie nawzajem a kiedy samii zginą i spanie im kilka skilli i dużo exp , stracą powiedzmy bohy to u kogo szukają pomocy? Być może nawet u tych których sam zabił.

Rixon 27-01-2005 19:48

Jak cos to msg :) Gram na Pandorii - Elydin Dreamweaver.

Dwik 28-01-2005 17:01

A ja ponownie grzecznie się pytam:
Kiedy te serwery będą do c***a pana otwarte dla FACC.

Za odpowiedź z góry dziękuje ;]

xemmoe 29-01-2005 14:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dwik
A ja ponownie grzecznie się pytam:
Kiedy te serwery będą do c***a pana otwarte dla FACC.

Za odpowiedź z góry dziękuje ;]

OMG
Nikt oprócz Cipsoftu nie wie kiedy.
Można przypuszczać, że wtedy, kiedy PACCowie będą mieli odpowiedni lwl.
Druga sprawa to znaczenie słowa "odpowiedni"

bartias 29-01-2005 18:10

gildia

sorki, ale gildia nieaktualna...

Nahalad 30-01-2005 14:05

Szukam..

Witam jakby co gram na Pandorii moj nick to Ragen Dragloth >> dopiero zalozylem postac :> szukam kumpli , gildii :> mam PACC :>

Pozdrawiam :C :>

Jogurt 01-02-2005 19:22

Btw.chyba zboczyles z tematu..........:P

Chessterr 01-02-2005 19:25

A ja sie ciesze;P. Sam troche gram na Pandori jest tam duzo polaków i nawet szybko sie wbija.
JA nie moge sie doczekac POLSKIEGO SERWERA.

Kodi 01-02-2005 19:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Chessterr

Może niedługo owy powstanie... Cipy zauważyli polskich graczy (przynajmniej niektórych) oraz tibie.pl ... Tak samo jak br polacy staja sie plagą wiec polski serwer bedzie może już niedługo...

@topic
Facce mogą już wchodzic ^^

Chessterr 01-02-2005 19:51

Podniosles mnie na duchu.kodi:P

xemmoe 01-02-2005 21:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Chessterr

Kolejny łudzący że powstanie polki serwer...
Ludzie on prawdopodobnie NIGDY nie powstanie, więc nie mówcie że już nie długo.
I to nie dlatego że Polacy mało PACC wykupują ;)
Po prostu jsteśmy zbyt blisko Niemiec...

@Chesterr
Przykro mi, jeśli Cię rozczarowałem, ale takiej już jest życie.

Makawita 01-02-2005 21:40

No cóż... Chyba jeszcze nikt nie zauważył że Pandoria jest już dostępna dla FACC 8o

Kammillo 06-02-2005 15:13

Pandoria

Ej ja gram na pandori od wczoraj mam 5 lvl co prawda expowiska pelne ale jakos sie zrobi maina a tak a propo jest juz moze jakas polska gildia na pandori????

Soratches 06-02-2005 15:51

Tak zostaje na Elysi:P

Dremik 06-02-2005 16:11

Ja gram na Pandori od 3 dni i mam 7 lev i 53 fishinga :p

michalius 22-02-2005 15:31

nigdy

nigdy nie bedzie serwera polskiego ale poco ona mial by wogule powstawac skoro polaków gra bardzo malo

Browar 22-02-2005 20:15

Taaak... Pandoria, to tam gram nową postacią... Polaków widać, słychać i czuć... Mimo że jestem na rooku (7lvl) to już tu, a może tu głównie, lootują, kradną potwory i wogóle aż mnie sciska ;] zobaczymy niedługo co tam na mainie ;]
PS. I'm back, mam nadzieje że ktoś mnie jeszcze pamięta :)

Dryb 24-02-2005 17:26

Gram na Pandorii. Zawsze można się dostać. Postać ma 2 dni (a właściwie 5 godzin) i się troche bawię. Polecam.
OK. Wchodze w podbijanie Pandorii. Informujcie Dryba na msg.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:13.