![]() |
Cytuj:
|
super laska z niej chcialbym miec taka
|
Cytuj:
jest w kategori zdjecia wiec chyba jak sie ma to sie daje zdjecia a poniewaz znalazlem w necie na forum tibi nie pamietam jakiego chyba kgb wiec wdupcylem wiec zastanow sie po co napisales tego posta |
co się tak sracie bubble bubble
Bubble to normalny człowiek taki jak ja czy ty =], może ma największy lvl w tibi ale to nie znaczy, że jest jakąś boginią..... Nie ma w tym nic ekscytującego |
;p
Postacią Bubble gra cała rodzina z Honk-Kongu i mają na nazwisko Janice
Oni poprostu grają na zmiane jak ktoś idzie do szkoły lub do pracy to gra ten co siedzi w domu ;p Bo to niemożliwe żeby jedna dziewczyna grała taką postacią ,że w dwa dni naprzykład 200 level nabija... |
Taak a Setzerem gra Całe Rio de Janeiro :)
CO wy sie tak tą bubble podniecacie ? Normalny człowiek tak jak my =/ |
Tak wiesz a miriam to moja kolezanka z podwórka i ma 52 royal palla -.-
Kit na kicie i kitem pogadania. |
Tu zamieszczam link do prawdziwego (moim zdaniem) zdjęcia Bubble, ktore ukazalo się w temacie krótko po tym jak Bubble zrobiła 200 lvl...
Artykuł |
A oto nowe oblicze bebble (troche przerobiona :P) Oto Bubble 3,0 wow!!!!!!
http://www.tibianews.net/Pictures.asp?Id=43 |
Lol, o ile wiem bubble to Japonka... a jej zjdecie mozna znalesc (albo mozna bylo) na www.tibia.kgb.pl w galerii jej i wade walkera czy jakos tak :P
|
Cytuj:
|
PO:
Pierwsze Bubble( a raczej Janice) nie jest japonką tylko obywatelem hong-kongu, który był do niedawna kolonią brytyjską i około 30% ludnoścoi hong-kongu to Brytyjczycy(swoją drogą tak trudno przeczytac, że nie jest japonką tylko hong -kongką:P) Drugie jak dotąd, nie spotkałem się z żadnym jej prawdziwym zdjęciem, które by było przez nią autoryzowane(dla nizin intelektualnych autoryzować znaczy potwierdzać czyjąś informację). Trzecie niektórzy nie mogąć dostać orgazmu podniecają się Bubble... To proste... Czwarte Proponuje zrobić nową grupę na gorum "święta inkwizycja", która miała by prawo banować debili, gadających "Bubble jest super" i zamieszczających jej zdjęcia... |
ehhh
jakby nagle cale moje osiedle zaczelo grac 1 charem to bym tez mial 200lev.....a Tokyo jest duuuuzo :P
|
Cytuj:
Offtopic Najbardziej prawdopodobne jest to zdjęcie z jedzeniem .Czego wy śię nią tak podniecacie??Ok zobiła 200 lvl przyznaje że jest to wyczyn i brawa się jej należą , ale nobla nie dostała żeby ją wielbić ....Myślę że zaraz wyląduje tu zdjęcie DODY która jest sktomna jak ***i to ona będzie nazwaną bubble . |
Cytuj:
Co ty "piepszysz"! Tokio w hongkongu? Lol xDDD |
Cytuj:
|
Cytuj:
Moze sie myle? Cya in hell |
Cytuj:
To jest dziewczyna Isena (tego gościa po prawej)... A skond to wiem? Bo tak sie składa że gość gra na moim servie Weście troche pomyślcie zanim coś wklejacie... X( @down No ****a nawet jak napisałem czarno na białym to i tak co niektórzy nie rozumieją X( X( X( X( X( |
Look This...
Cytuj:
|
Omg!!!!!
Apel do co poniektórych ....,,,,,,,:::::::,,,,,,....
Ludzie co wy sie tak podniecacie tą bubble, to zwykła dziewczyna (moim zdaniem nienajładniejsza :D , i do tego je jakieś mięso z piesków i kotków i krabów FUU!!! 8o ). A co do jej postaci, gra kilka osub, więc co za problem, że ma 201 lvl. U nas w polsce niema takiej poufności więć niegrają ludzie na kilku ownerów max to 2-ch... Np. Ja i kumpel....... Ja niekumam jak ludzie sie podniecają na tym forum co niektóży postacią bubble w rl i w tibi...... |
Omg
Siemka wam co do zdjęć nie jestem do końca przekonany do żadnego , poniewarz żadnego z nich na forum nie dodała Janice(Bubble). Co do oskarżeń że Bubble gra kilka osób nie wydaje mi się że mają rację , a jeżeli ktoś chce wygłaszać tutaj takie plotki niech da wiarygodne dowody. X(
|
Bubble była NIemką - zmieniła obywatelstwo na Japonskkie chyba i mieszka w Hong Kongu
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Nie ! Bubble urodziła się w innej galaktyce czasowej i jest tuterjanką wież! :D Co do oskarżej że się podniecam bubble to nie moge ich poprzeć ponieważ co wy przesto sugerujecie ? Chyba nie robie żeczy nieskromnych patrząc na jej zdjęcie nie ? (lol jak to wyszło ze mnie ksiadz będzie B) ) Mam nadzieje że to przenosnia hyh :) .I jeszcze 1 będzie tak jak z Xohekiem jest ktos leprzy od was i ma wysoki lv. to już musi tym charem grac 1000000 osób ja uważam że bubble gra sama to wszystko :cup: |
Co się ją podniecacie??Chcecie ją mieć jako dziewczyne w tibii albo na rl tylko dla kasy i itemów w tibii . :( Zamknąć temat.
To widać ze w tibii macie słaby EQ ,hunty itp. A dlatego ,że chcecie mieć itemy od bubble bo sami zdobyć nie umiecie(nie mówie o wszystkich). |
Moje zdanie
po:
1) Bubble to Japonka a na zdjęciu na nią nie wygląda 2) Może to jest tak jak z tym programem ,, Wszystko o Milliam " czy jak jej tam... :D 3) tak czy inaczej jest The beściarą 4) zadziwia mnie tylko jedno że w tibi chodzisz i zabijasz potwory (typowo męska gra) a to dziewczyna ma najwyższy lvl omg ... 8o |
Ehh
Szkoda gadac co wy wypisujecie Bubble to normalny człowiek który gra w tibie tak jak ja.Zgadzam sie z toba Sebcio to jest jej prawdzie foto a nie jakies które ma zrobione w kibelu :) Bubble gra sama a nie jak wy se wymyslacie ze gra ta postacia caly honk kong OMG.
I jeszcze jedno nie podniecajcie sie tak Bubble bo ona to normalny człowiek w tibi i na Rl ;) |
ojej podniecili sie jakas tam dziewczyna...
|
Po co piszecie że się wszystcy podniecają ??? Każdy to pisze to miała być galeria (i tak jest na niej prawdziwe zdjęcie ) więc poiszukajcie a nie kurde każdy pisze oj podniecili sie hyh to głupie chyba nie ?
|
Nigdy nie wiesz, kto jest po drugiej stronie~
http://img179.exs.cx/img179/1116/bubble0cm.png This thread is worst, than Avager For a While's fakes(line+dot). |
^upcoś typu "jestem Wojtek i tez mam 12 lat..."
Fajne zdjęcie;)/ |
@up, up
buhahahhahahahahahahaha dobre nigdy sie tak nie usmialem ;) Topic: nie uwazam zeby bubble tak wygladala :P, nie ma zadnych dowodow ze to jest bubble |
Cytuj:
|
W artykule na Tibiagery jest prawdziwe zdjęcie Bubble. Zamieścił je w temacie zresztą Sebcio.
Ogólniedostępne jest jeszcze jedno. http://tibia.gamigo.de/images/galler...ge.php?pic=320 Oba dostępne od ponad dwóch lat w galerii Tibia.de |
Na moje te zdjecie powyzej .. jest najbardziej prawdopodobne ... Pozatym jeśli Bubble gra jedna osoba , to musi ona nosić okulary ( troszke godzin przed monitorkiem )
|
nie musi. Moze ale nie musi.....
|
Nie musi ale na zdjęciu może na soczewki nie ??
A i podojcie mi link do tego zdjęcia to edytne tego 1 posta :cup: |
Eee tak w sumie to ja w ogóle jej nie podziwiam ;/ . Pozatym bardziej podziwiam ludzi którzy umią połaczyć tibie z normalnym życiem . A taka Bubble ? Hmmm jeśli to jedna osoba .... to normalna ona nie jest ;p cool
|
Cytuj:
Bubble jest z hong-kongu ,a wurzel jest niemcem ,ale dosyć o nich ja mam pytanie do lorda sharda ,czemu już nie prowadzisz faQ??:P |
Cytuj:
może i ma wysoki lvl ale skille jak na lvl słabe 101/89 ,a ona pracuje w dzień a gra najczęściej w nocy...:) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:40. |