Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   Ghostland - Fotki (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=2431)

eerion 11-07-2004 10:01

jak miną lagi to mozę aj zamieszcze screeny z ghostlandu. Dokłądnie z tej wieży bo wpadne tam z niewidzialnoscią :]
Tylko musza lagi mi minąć
Co do screenów- bardzo często w tej wieży ejst DS zlurwoany pod same schody.
POza tym to screeny udane.
A czemu z lootu nic nie zbierałeś?? tylko kasę :(

Makrela 11-07-2004 13:46

Oj szybko exp leci na ghostlandzie, ale jesli uzywa się runek szybko się zuzywają. Byłem tam kilka razy, i tylko w tej najtrudniejszej wieży :)

Weezee 11-07-2004 14:38

...no wkoncu ghost land :D

idZi Master Of Dizaster 12-07-2004 00:16

spoko foty ta biala dama zabila ego goscia bo ją zdradzal .. ( z mojim kumplem nick Arti )
wogule fajne ss

Kraus 12-07-2004 00:32

z zdjecia fajne ino twoje skile zalosne zainwestuj w trening

iva-knight 13-07-2004 09:26

tez tam bylam nie dawno niezlego mialam cykora, ale jakos to przezylam i wrocilam do mojego cieplutkiego dp. Ogolnie ssy fajne gdybym ich nie widziala na zywo bylyby jeszcze fajniejsze ;) ;) ;)

lord_yankess 13-07-2004 21:01

Co do odpowiedzi na temat ducha to : nie nie mozna duch jest na wyzszym pietrze i niestety nie da sie :) a poza tym fajne miejsce wybrales do Screenow. Czesto tam chodze expisz. Szkoda tylko ze nie pokazales niektorym co tam nigdy nie byli, potworkow co tam chodza ciekawe miejsce POLECAM 3maj sie

mati9 14-07-2004 09:57

He bardzo ladne te miejsce co odkryles albo mysalem ze beda jakies ss'y z walki ale cuz grantz :))

Masakronikus 14-07-2004 10:40

TEST 8o

majq 14-07-2004 10:45

Fajne! Będę musiała się kiedyś tam wybrać :P najciekwsze właśnie te znikające itemy. Fajne zdjęcia, najlepsze to z tym stawkiem :D Pozdro

Dr.Unknown 16-07-2004 10:30

lol

Gratz screenów. Może ta biała dama była partnerką jakiegoś tibiomaniaka, a on jej poświęcał malo czasu bo grał, i grał, więc ona... :))

zwiastun ciemnosci 14-08-2004 09:18

potwory!!!

bylem w ghost landzie ale za bardzo mi sie ta wyprawa nie udala, nie wchodzcie do
podziemi z niskim lvl mozna tam znalesc takie potwory jak ghule(czasem cale 10 wyskakuja na ciebie) demon skeletony(malo ale sa silne) giant spidery(malo ale postacie z 30 lvl moga miec problemy nawet)
super ss ale mam dla ciebie zadanko zobaczysz jak to tworcy zrobili
powiedz swojemu kumplowi zeby podszedl blisko do ducha ty stan dalej
zeby ducha widziec wynik: twoj kumpel zniknie w miejscu gdzie duch krazy
sobie. przyjrzyj sie a zobaczysz. tak jest z kazdym zludzeniem.

raptus 14-08-2004 13:53

Litości.........

Jak to są ciekawe miejsca na ghostlandzie, to ja sie Matka Teresa nazywam. Posty w stylu :gdzie to jest?.....też mnie rozbrajają. Plz, bez takich tematow. Ghostland jest na zachod od carlin. A chodzi tu o podziemia,w ktorych sa ghoule i scorpiony. A nizej są Dsy. Tyle na temat ghostlandu. W sumie fajny teren,bo kasa leci jak woda ;-)

MaSteR SorC 14-08-2004 13:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Matik
Fajne ss czy istniała by możliwość wklejenia mapki tibi gdzie to dokładniej jest ....

TO JEST W CARLIN, jak sie stoi przed depo to caly czas w lewo do dziury, przechodzisz na lewo i jestes

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:14.