![]() |
jak miną lagi to mozę aj zamieszcze screeny z ghostlandu. Dokłądnie z tej wieży bo wpadne tam z niewidzialnoscią :]
Tylko musza lagi mi minąć Co do screenów- bardzo często w tej wieży ejst DS zlurwoany pod same schody. POza tym to screeny udane. A czemu z lootu nic nie zbierałeś?? tylko kasę :( |
Oj szybko exp leci na ghostlandzie, ale jesli uzywa się runek szybko się zuzywają. Byłem tam kilka razy, i tylko w tej najtrudniejszej wieży :)
|
...no wkoncu ghost land :D
|
spoko foty ta biala dama zabila ego goscia bo ją zdradzal .. ( z mojim kumplem nick Arti )
wogule fajne ss |
z zdjecia fajne ino twoje skile zalosne zainwestuj w trening |
tez tam bylam nie dawno niezlego mialam cykora, ale jakos to przezylam i wrocilam do mojego cieplutkiego dp. Ogolnie ssy fajne gdybym ich nie widziala na zywo bylyby jeszcze fajniejsze ;) ;) ;)
|
Co do odpowiedzi na temat ducha to : nie nie mozna duch jest na wyzszym pietrze i niestety nie da sie :) a poza tym fajne miejsce wybrales do Screenow. Czesto tam chodze expisz. Szkoda tylko ze nie pokazales niektorym co tam nigdy nie byli, potworkow co tam chodza ciekawe miejsce POLECAM 3maj sie
|
He bardzo ladne te miejsce co odkryles albo mysalem ze beda jakies ss'y z walki ale cuz grantz :))
|
TEST 8o
|
Fajne! Będę musiała się kiedyś tam wybrać :P najciekwsze właśnie te znikające itemy. Fajne zdjęcia, najlepsze to z tym stawkiem :D Pozdro
|
lol
Gratz screenów. Może ta biała dama była partnerką jakiegoś tibiomaniaka, a on jej poświęcał malo czasu bo grał, i grał, więc ona... :))
|
potwory!!!
bylem w ghost landzie ale za bardzo mi sie ta wyprawa nie udala, nie wchodzcie do
podziemi z niskim lvl mozna tam znalesc takie potwory jak ghule(czasem cale 10 wyskakuja na ciebie) demon skeletony(malo ale sa silne) giant spidery(malo ale postacie z 30 lvl moga miec problemy nawet) super ss ale mam dla ciebie zadanko zobaczysz jak to tworcy zrobili powiedz swojemu kumplowi zeby podszedl blisko do ducha ty stan dalej zeby ducha widziec wynik: twoj kumpel zniknie w miejscu gdzie duch krazy sobie. przyjrzyj sie a zobaczysz. tak jest z kazdym zludzeniem. |
Litości.........
Jak to są ciekawe miejsca na ghostlandzie, to ja sie Matka Teresa nazywam. Posty w stylu :gdzie to jest?.....też mnie rozbrajają. Plz, bez takich tematow. Ghostland jest na zachod od carlin. A chodzi tu o podziemia,w ktorych sa ghoule i scorpiony. A nizej są Dsy. Tyle na temat ghostlandu. W sumie fajny teren,bo kasa leci jak woda ;-)
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:14. |