Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Fake'i (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=61)
-   -   Basilisk Quest rozwiązany przez Polaka! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=24377)

Morin 27-01-2005 22:13

to Jest Fake Na 100%

Adnik 27-01-2005 22:13

A może Nam pokażesz zawartości tych skrzynek na screenie?? To jest kolejny pomysł na udowodnienie Nam

Afinor 27-01-2005 22:14

1. Widac golden helmet.
2. NAKREC FILMIK
3. Jesli to nie fake to tylko pogratulowac.

Wypas 27-01-2005 22:15

ślepi ludzie golden helmet leży pod ametystami 3 kratki od dołu i 3 kratki z prawej :)

DDoS 27-01-2005 22:15

Tak akurat sądze, że go zrobiłeś.

Tak się nudziłem i kciałem poszperać trochę o twojej postaci w Tibii.
To już świat znamy.
Zdjęcia od Memuzo.
http://www.free.of.pl/m/machropage/1.jpg
A więc jedna z postaci Avdal, no to sprawdzamy dalej.
Avdal lvl 10 na Titani właściciel accounta Polak, inne chary to:
Szweda lvl 7 i Revilitaz lvl 13.

A więc sądze, że taki quest nie byłby możliwy do zrobienia przez taki lvl. Jak dla mnie jest to zwykły fejk albo zdjęcie z OTSa. Jeżeli byłaby to prawda to była by wzmianka jakaś na Tibianews, bo Cipsoft widzi wszystko a Tibianews ma wieści od nich. To all.

Edit: No chyba, że masz jakieś ukryte postacie, master sorcerer na ok. 30 lvl+

Palladni 27-01-2005 22:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Morin
to Jest Fake Na 100%

GDZIE JEST DOWÓD??!! Ludzie litosci... Niema dowodu nato ze to jest prawda lub fake. W dzisiejszych czasach Zdjęcie niejest dowodem stu procentowym... Takie czasy....

@Re Down: No tak niepowiedziałem ze to jest prawda ale niema dowodów... Wiesz jak tak to bieżesz to mozna zrobic fake kazdego zdjęcia. A w tym przypadku potrzebne cos co potwierdzi prawde lub kłamstewko B)

Btw. Ale ludu oglada tego temata...

Morin 27-01-2005 22:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Palladni
GDZIE JEST DOWÓD??!! Ludzie litosci... Niema dowodu nato ze to jest prawda lub fake. W dzisiejszych czasach Zdjęcie niejest dowodem stu procentowym... Takie czasy....

Chcesz to sie zalozymy jutro moge zrobic takich 5 tylko musze miec numery itemkow w OTSie a ty bedziesz myslal ze to prawdziwe :evul:

Dopiska od kolegi B)
Kruchu (22:23)
powinieneś dodać do tibii 7.4 bo w 7.1 wyglądu pacowego niebyło

Master Of Devastation 27-01-2005 22:20

Podobno już ktoś ma DSL ,jego nick to master-kay ,ale ja wiem tylko tyle co pisało na forum tibia.gery:P

Mikae 27-01-2005 22:20

Kolejny teamt do nabijania postów x)

Imho: Nie ma co liczyć na filmik z questu, który został usunięty 2 up~'y temu...

Wypas 27-01-2005 22:21

chłopie podaj nazwe świata na którym grasz to ktoś tam wejdzie i luknie skarbiec bo napewno nowych itemków w nim nie będzie ;)

DDoS 27-01-2005 22:26

Memuzo gra na tytani gdyż na forum jest filmik oraz kilka postów w których widać, że gra na Titani, na account ma 3 widoczne chary, ale prawdopodobnie ma jeszcze sorca i palka na wyższym levelu.

lady arkadia 27-01-2005 22:29

To fake, fake.
kady qest konczy sie skrzyniami a nie skarbcem. Jak wezmiesz all zecy to bedzie pusto, chyba ze sie zrespawnujom. Wtedy bys mial w miesioc 30 dsm, dsl itp.

NIE WIEZCIE, TO FAKE NA 100%

Maksiu 27-01-2005 22:30

*up
moze mozna wykonac ten quest tylko jeden raz na calym servie i jak wykonasz to jestes jedna i jedyna osoba ktora tego dokonala na tym serverze

*down
ja bym sie bal jakbym go wykonal bo by czychalo na niego stado pk ludzacych sie ze cos ma przy sobie i z niego to wypadnie a dlaczego bym sie bal bo w filmiku widac nazwe gracza a jak masz nazwe gracza to wiez gdzie gra a jak gra na pvp to ma przechlapane i nie wierze ze w tibie nie gra jakis koles co potrafi zrobic wlama na kogos komp i zdobyc passy bez wiedzy uzytkownika

Raistlinek 27-01-2005 22:34

a ty sie naucz ORTOGRAFII. No chyba że masz dysleksje jak 90% polaków -_-

A możliwe że to nie jest fake, nie ma dowodów ani w jedną ani w drugą stronę. ale wydaje mi się że gdyby naprawde zrobił tego uesta to zrobiłby też film...wątpie żeby aż tak bardzo bał się fanów :p

Palladni 27-01-2005 22:36

A może wez słownik i poczytaj... Moze to jest tak jak z np. Honey Flowerem Trza "otworzyc" i wziąść a tylko niektóre itemki biezesz reszta niedostepna. Albo all dostepne, wejsc mozesz raz respawnuja sie dla kazdego osobno... Tak gdybac mozna do usranej smierci... Dowody plx...

Xelede 27-01-2005 22:40

WG mnie FAKE !!
1.) Jakbyscie tam weszli robilibyscie ssa w biegu czy staneli i powiedzieli
~SMILE~ ?
2.) Bazilisk qst jest dla PICU ? Room z bazyliskiem ktorego skora/glowa jest warta kluz do skarbca zagrodzona jest pomnikiem ryceza niedoprzesuniecia, zeby potwor nieuciekl a na dziuze lezy broken sword czyli w dizure niedarady wejsc ( jest odkopana )
A i napewno mozna tam wejsc TYLKO RAZ ! wyobrazcie sobie pokazdym restarcie serva se wchodzisz i wynosisz ALL :P

Wypas 27-01-2005 22:40

niech ktoś z tytani przejdzie się do skarbca zobaczyć czy znikneły itemki i napisze na forum

Master Gutek 27-01-2005 22:40

fake

To fake na 100%

1)pasek z energia
2)postac w ruchu
3)mogles zrobic ss jak cos wyjmujesz ze skrzyni
4)zrob filmik
5)wtedy bedzie :cup:

Mlody Kojot 27-01-2005 22:41

Tiaa, podobno nie bral itemkow, bo czekal na kumpla z RL. :D

Wypas 27-01-2005 22:42

w jednym quescie żeby zdobyć klucz wystarczy wziąć use na dziure

Scream 27-01-2005 22:46

fake...... jesli to byla by prawda, juz bylo by o tym glosno na tibianews, forach tibia.com, itp.

PitBull 27-01-2005 22:50

Lol

B) Wykonanie FAKA 10/10 ja tylko lukłem i widialem że to fake. Jakby to była prawda to by film dał !! :D

Sharkii 27-01-2005 22:54

:confused: Ja siem tak zabardzo na tym nieznam ale na moje oko to chyba Fejk. Ten pierścien w górnym lewym rogu tak dźiwnie wygląda, ta postać jakoś dziwnie stoi. Może jak więcej ss zobacze to może uwierze albo filma nakręć. :confused:

dziadek1989 27-01-2005 22:54

o BOŻE !!
a nie łatwiej to sprawdzic czy to fake czy nie??
@ do autora tego zdjecia :
nagraj filmik jak tam chodzisz to wtedy ci uwierze !!
zdjecia mozna dowoli podrabiac a filmiku nie :p jak nagrasz filmik ( wątpie ) to daj go na forum i sie wszystko wyjasni
pozdro Salwek

Asazello II 27-01-2005 22:55

Ciekawe jak tam wlazłeś cfaniaczku -.-.
Pokasz filmik to przyznam ci racje

Mlody Kojot 27-01-2005 22:57

Uzyl MECM 2005, czyli Mega eVul CheatMakera 2005. :]

Maksiu 27-01-2005 23:04

tak wogule to jestem ciekaw jak to koles wyniesie bo nie udzwignie raczej wszystkiego naraz chyba ze ma jakis wysoki poziom

DDoS 27-01-2005 23:04

Za jakiś czas może na tibianews.net ukaże się zdjęcie owego pana i artykół. "True or a lie", ciekawe czy go przyjmą. Tak nudzi mi się więc napisałem artykół dla tibianews na ten temat, zobaczymy co oni na to powiedzą.

Wypas 27-01-2005 23:06

chłopie powiedz w jaki sposób na ssie zamieszczonym w temacie Inne przez twojego kolege stoisz w tym samym miejscu i nadal w ruchu (jak to mówisz) ?

http://ufool.webpark.pl/stuff.GIF

Racon 27-01-2005 23:09

To juz wszystko jasne zrobila sie tylko z tego wielka afera!
Dla nie kapującychFAKE

Mlody Kojot 27-01-2005 23:12

Wedlug mnie temat do zamkniecia, jeszcze tylko poczekajmy na wyjasnienia ze strony autora. ;)

kudlaty_cn 27-01-2005 23:14

Heh koles jestes The best po:
1. masz hp na zoltym pasku zalze sie ze masz chara na wysokim lvl i nie byloby
dla ciebie przeszkoda zabic 5-6 guardow z taka strata hp.
2. koledzy maja racje co do poruszania sie postaci, bo nie wierze zebys zlapal ss
jak postac sie przemieszcza.
3. jakos dziwnie wyglada ta rozdzielczosc tego Ss.
4. mogles sie bawic takze OTS'em co wcale nie jest trudne.

Wexerh 27-01-2005 23:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wypas
chłopie powiedz w jaki sposób na ssie zamieszczonym w temacie Inne przez twojego kolege stoisz w tym samym miejscu i nadal w ruchu (jak to mówisz) ?

http://ufool.webpark.pl/stuff.GIF

ban dla tego pana co dal fake eh ale noobek ,
btw. to 2 zdjecie mnie przekonalo :D
btw2.oj co sie czepiacie mial laga ;d

Master Gutek 27-01-2005 23:19

lole :P

Przecierz to drugie zdjecie jest zrobione nie dawno calkowity fake koles je zrobil zeby sie powysmiewac ze tez tam byl :P

Squirmy 27-01-2005 23:24

tiaaa

hehe ...
Nie bede sie klucil co do rozmieszczenia przedmiotow ... ale powiem ze ta postac naprawde dziwnie sie porusza :) no i ... zapodaj ta fima i po bulu (lub bólu :) )

No... wg. mnie FAKE

Wypas 27-01-2005 23:27

jakby mi się chciało to bym wam tam wklejił Bubble z red skulem ale późno już i niechce mi się ;)

Tibianus Maniakus 27-01-2005 23:39

Jeden sposób na udowodnienie ....

Jedynym sposobem na udowodnienie tego jest nakrecenie filmiku ....
a jeśli bedziesz coś kręcił że nie umiesz czy cos takiego wiadomo ze to fake

Master Gutek 27-01-2005 23:43

mam dosc tego goscia!! X(
takiego fake to mozna w 20min zrobic.
filmik bedzie dowodem i juz.jezeli nie zobaczymy filmiku do jutra do 22:00 tzn. ze to fake!!!!!!! X(

Rankor 27-01-2005 23:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Master Gutek
mam dosc tego goscia!! X(
takiego fake to mozna w 20min zrobic.
filmik bedzie dowodem i juz.jezeli nie zobaczymy filmiku do jutra do 22:00 tzn. ze to fake!!!!!!! X(

Czlowieku co ty sobie myslisz... ROTFL JAkim prawem stawiasz kur.va stawiasz mu warunki?

@topic
Co do tego questa szczerze mi to wisi. Jesli to fake, kilka osob nabrales, jesli nie, udalo ci sie ;p (co jest raczej malo prawdopodobne)

Xelede 28-01-2005 00:03

LOL DOWOD MACIE !!!!!! jego kolega dal taki sam SS z tym koelsiem w srodku tez w ruchu i z soba w innym miejscu !!

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:33.