![]() |
a ja mam pytanie./..
mam czarke blizz ale chyba w nie odpowiedniej kolejnosci porozdawalem skilla =/ mam 57 lvl a dmg z blizza 2k czy to trzeba w odpowiedniej kolejnosci rozdawac skilla zeby jak najwieksza premie miec od innych zaklec? |
Diablo jest supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer!Zawsze wszystkich rozwalałem swoim palkiem.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Wybaczcie jezeli popelnilem bledy w nazwach ale dawno nie gralem. xD |
up
no faktycznie z tekim setupem idziesz na 1 strzala ... |
Boze w zyciu nie widzialem wiekrzych bzdur zwiazanych z eq jak wypisane przez ciebie. Czlowiek wes lepiej poczytaj pare poradnikow itp.
|
Cytuj:
|
Smieszne jest to, ze w BG tez praktycznie tylko siekasz, lupiesz i trzaskasz. Moze ma to powiazanie z pewnego rodzaju fabula, ale nie ma co sie oklamywac - nie ma tam nic z rasowego RPG. Diablo jest dobre dla rozrywki i internetu, a nie dla pojedynczego gracza. No i jak na slasha ma swoj nietypowy i indywidualny klimat, ktorego dluuugo nic nie przebije.
|
wiem co to jst synergia;/
chodzi o to ze ja roznie rozdawalem skille raz jeblem tu raz tu i tak roznie, nie ze najpierw wymaxowalem blizza tylko np mialem 5 w lodowcowy grot i dopiero pozniej... m,am nadzieje ze wiesz o co mi chodzi... raz dodaje tu raz tam i wydaje mi sie ze zjebalem se postac;/ __________________ |
powiedz dokladnie albo najlepiej zrob ss i pokaz tutaj jak rozlozyles pkt w tym drzewie.
|
Cytuj:
Lodowe Uderzenie - 20 Lodowy Grot - 20 Lodowy Pocisk 20 Telekineza - 1 Teleport - 1 ewentualnie możesz dać w Ciepło 1 a reszte punktów pakuj w Mistrzostwo. Najlepiej jak najszybciej wymaksować te 4 umiejętności a potem już masz lajtowo. Jeżeli straciłeś nie potrzebnie jakieś punkty to radzę zrobić czarkę od nowa. |
boshe... wiem jak w co dawac skille tylko chodzi o to ze chyba rozdalem skille w nieeodpowiedniej kolejnosci !
|
To nieważne. Na wyższych lvlach się wyrówna, a postaci szkoda.
|
Jedz W Zimno :) Kiedys NA BN Trafilem Serią W BArba I sie Nie Podniósł :P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Co do pytania Athuna, to nie rób nowej postaci tylko mówiłem, maxuj wszystko od głównego czaru jaki masz zamiar używać. Później 2 w kolejności i tak do końca. Jeżeli grasz na BN ( a tak zakładam) to nie ma sensu robić nowej postaci. Poprostu BallRunujesz aż wszystko wyrównasz. Powodzenia :P @ Down A ty okaż ludziom przedewszystkim trochę szacunku, bo wypowiedziemi "boshe" tego nie robisz. To ty tutaj prosisz o pomoc... |
Cytuj:
juz od jakichs 2 stron gadam ze wale w blizza a ty z tekstem jedz w zimno =/ czytaj posty zanim cos napiszesz |
Tani set ?? ok moze byc nawet talrasha choc bardziej pasuje do fire no ale od biedy. No a w 2 lapce bezoki mur. Ja sam na poczatku albo prawie wszystko sam wyloocilem albo nawet za darmo dostlem(perfect bezoki) I uwiez mi talrash mu na poczatek starczy dopuki sie zcegos fajniejszego nie dorobi robiac kuznie/taxi/mf'ujac.
|
Grałem w Diablo 1, ale na pewno opłaca się kupić 2?
|
Odświeżam jako ze nie ma innego (chyba) ogolnego tematu. Gra ktos na Bnecie ? :>
|
Ja gram. Obecnie 55 lvl będzie uber barb. login to vacik123, jakby co to pisz. Będę online pewnie tak po 22.
Wszelka pomoc jaką mogę zapewnić to jedynie pomoc w questach na normalu, za słaby i za biedny jestem żeby udzielać większej pomocy xP. |
No ja czarodziejka lvl 68. Nie gralem w Diablo ze 4 lata, na Bnecie gram rowniez 1 raz :P Aczkolwiek troche tam ogarniam co i jak. Ewentualnie moge pomoc cos w questach na koszmarze, mysle ze az taki slaby nie jestem :P Gorzej z zabiciem mefa badz latanie po dzungli lupiezcow, gdzie mamy tych malych gowien multum i nie da sie nic zrobic. Gram pod nickiem Nearek.
|
99 czarodziejka (przeszedłem all), 99 nekromanta (jak <), 78 barb (dopiero III akt [ale ostatnia misja ;s], 21 paladyn (I akt). kazda profesja chce przejsc gre z 99 lvl wiec keep going. omg ile czasu mi zajmowalo wbicie tych lvli :|
@down Gz, ja te 2 99 lvle miecha biłem ;s |
no ja gram od 5 dni zaledwie ^^
|
Ja postać mam jakieś 3-4 dni, narazie zamierzam dobić 60, znaleźć taxi na hell i expić dalej. ^ ^ Będę jednak po 23 jakby co :P
|
No to w razie czego mozemy jakies Baalruny porobic gdzieniegdzie ^^
|
89 hammer
Maciej - jeszcze napisz, na czym tłukłeś 99? |
dobra panowie, podlaczam sie do Bneta wiec jak cos to /w Nearek
Elo |
Maciej - czy ja pytałem ile czasu? Pytałem gdzie i jakie eqq?
|
Vacik123 cos Cie jeszcze nigdy nie widzialem online, a siedze rano, wieczorami, w nocy, czasem w poludnie ale juz rzadziej. W razie czego odzywajcie sie : Nearek
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Jutro spróbuję Cię złapać. Obecnie 80 barb. Up. Coś mi się zdaje, że chodziło mu raczej o poziomy - norm,kosz i hell. Jest to wręcz niemożliwe wbić 78 lvl na normie w 3 akcie. Co do baalrunów - jeśli team chce, to zawsze dobijamy baala. Przynajmniej na hellu, czasem coś ciekawego może sypnąć. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Chłopaki, macie może gobliny, twarz wilhelma, albo jakiś wand z lifetapem do opchania?
|
Ja tam nigdy nie próbowałem wbijać 99 lvl'a, wystarczyło mi tylko przejście wszystkich poziomów trudności, i dodam jeszcze że nie udało mi się tego zrobić czarodziejką ;[
|
Ja zwatpilem... pisze do typa, wydawal sie qmplem i ogarniety niby byl. Dalem mu itemy zajebiste zeby mi przerzucil na 2chara, robie chara luz i pisze do niego. Siema ok daj mi te itemy robie gre nazwa/haslo. Koles wbija do gry i mowie, ok daj itemy i zrob taxi do hella. A ten do mnie "Myslalem ze Ci one nie potrzebne i je sprzedalem." Mata ;o
|
A ile go znałeś? Poza tym - pierw zakładaj drugiego chara, a później rób szybki relog. Co do przedmiotów, to Ci je perfidnie podjebał, a nie sprzedał w sklepie. Najlepiej zrób soskę MF. Koszt bagatela ista za TR set, lem za occulusa i ~pul za shako. Jak sobie troszkę odbijesz, to robisz postać do taxowania i robisz taxi hell za kuźnie. Później już do woli. Opłaca się też zrobić klucznika, co będzie latał po klucze, które możesz sprzedać za ista (3x3 keyset)
|
Dobra kij tam, przerzucilem sie na barba bo czarka mi sie juz troche sprzykrzyła :P
Xerilus |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:38. |