![]() |
koniec posta
|
Gratz level
GRatz level!!!!!!!!!!!! Filmik za***isty
tylko nie mozecie tego robic na raz nie wychodzic i wchodzic bo oczoplonsu dostalem X( |
Cytuj:
2. Zsolowanie Demona knightem bez uzycia exori jest trudne ale nie niewykonalne idzie na to duzy naklad kosztow, ale palkiem jest zsolowa duzo latwiej, a sorcem wchodzac i wychodzac to juz wogole chociaz mozna tez sorcm w parchemncie 3. Anihilatora da sie wykonac na 100lvl... ps. mowicie ze kiperr sam se zabijal fe? co za problem.. on wogole nie musial ich zabijac :P a ze podchodzily to sie na exori nawalaly |
;];];];]
Teoretycznie jest mozliwa!! ja nie bylem blokerem na anichilatoze ale zginelem z innej przyczyny !!!
|
Cytuj:
BTW. fajny filmik gratz solowy i lvlu :) ,troche porazka z tym ratem, ale zdarza sie :P |
1. Kipper Rullez :p
2. Kipper kilka razy szybciej rozwala demona :D 3. Kipper ma duzo lepsze skille 8o 4. Kipper ma wiekszy lvl 5. Kipper ma lepsze eq :] 6. On cie nie obraza 7. Ja bym sie kłócil kto tu jest noobem :evul: HAIL IMPRESSION :cup: |
lol navet AoLa niemial co za kretyn idzie bez AoL przy takich rzeczach
|
I tak najlepszy jest Slepy :p
Nikt nie przebije solo final room na demon quest 8o HAIL IMPRESSION |
co wy sie czepiacie do ularisa :P
filmik za***isty tak jak on sam :D Good bye Danubia, Hello Nebula :D |
Cytuj:
Co za idiota... Widziałes ze kumpla mial przy sobie?PO CO MIAL TRACIĆ 50K I TAK BY GO KUMPEL POZBIERAł.Tempak.. |
Cytuj:
Kipper to Kipper tamto....Ludzie dajcie se spokój juz.Ja podziwiam wszystkich graczy takich jak Kipper lub Ularis.Powinniscie z nich brac przykład. A co do filmiku to bardzo fajny. |
Cytuj:
|
@Up
lol? nob? co to? Po 2 nie znam takiego kogoś jak kipper... znam tylko kiperra.Next lolek.. |
***stwo i kurestwo ****a chce bana :D
|
Gz
SUPER GRATZ, zarabiscie ci poszlo, to byl twoj pierwszy demon solo?? SUPER juz myslalem na koniec ze ci Explo nie styknie bo byl ostatni backpack a Demon jeszcze yellow hp :: GRATZ, GRATZ, GRATZ
|
Gratz solo i gratz lvla, ale dziwi mnie jedno i tak lales go z gfb to czemu nie byles na full defie ?
|
Po co wy odświeżacie takie stare filmy? Później ktoś to ściąga ogląda i mówi k**** przecież ja to już widziałem i stracony czas. -.-
|
Cytuj:
@gz! Fajny film i gz 100 lvlu! |
Lol, Po Prostu Lol !!!!!!!!!!!
We, DEMONA na 100 lvl, am mój kolega na 49, TO JEST WYCZYN, IDZ SIE LEPIEJ UTOP KOLEŚ !!!
|
Cytuj:
|
Pomocy!
Pomocy chce opejzec film ale nie moge wlanczam i wczesniej nawet sciongnelem tibie ng czy jakos tak i wlanczam i tam error wyskakuje cos z tibia***** wescie pomuszcie nie wiem co zrobic moze tibie 7.4 mam zainstalowac?wescie dajcie linka jak tak bo z tibia pl nie idze tibia com nie ma a inncyh ne znam i nie ufam !!! Prosze pomuszcie
Ps. dajcie se spokuj ze jak kogos zabil rat czy co do zle? ktos powiedzal ze to nie mozwile i powiedzal zeby stanoc pomidzy 5 cave ratow bez niczego to bendzie.A z eq kture mialem ciuskie weszlem pomiedzy 8 spedrow i nic mi nie robily :] i wescie pomuscie z tym filemem chce obejzec mam tesz inne filmy!!! helP! |
OMG po co odswierzasz temat z przed roku ?
|
@damian~
to żart czy ty poważnie mówisz?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:50. |