Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Demon solo 99 knight -100 (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=24988)

Ularis 07-02-2005 16:46

koniec posta

nastepny

http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=25369

Wiechciu 08-02-2005 21:13

Gratz level

GRatz level!!!!!!!!!!!! Filmik za***isty
tylko nie mozecie tego robic na raz nie wychodzic i wchodzic bo oczoplonsu dostalem X(

/\/\ienki 09-02-2005 15:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez eerion
Ularis - prosze bardzo.
Mój char to
"Evline Sorcerer"
Nie mam sie niczym zbytnio pochwalić jeśli chodzi o grę.
I co z tego?
Chcesz wiedziec jak długo siedzę w tym temacie?
Spójrz na datę dołączenia i na datę stworzenia konta.
Gdybym nie latał po światach i nie zmieniał postaci jak rękawiczek to by to inaczej wyglądało.
Ogólnie - trudno jest zsolować demona- sam wyczyn jest godny pochwały, lecz mimo wsyzstko na takim poziomie powinieneś mieć respekt dla innych graczy którzy się na tym znają (jak Kip którego lvl znam, oraz wielu innych zapewne).
A wyzwanie od noobka niestety straciło swoją żartobliwość dawno temu - w dzisiejszych czasach za noobka można wpakować się w niezłą rozwałkę :/
PS - Annihilator (dobrze napisałem) jest z deczka nieodpowiedni dla ostaci na setnym - Zsumuj śrendi dmg demona ( wiesz jaki na pewno) i pomnóż razy 6 - hmmmm. Duża szansa na dead co nie? Tego się tak od ręki raczej nie robi od razu na setnym- brama levelowa - owszem, ale dowszystkeigo trzeba cierpliwości i naprawde dobrego przygotowania ( nie chodzi tutaj tylko o eq, runy, itd. - ale też o lvl - bo masz więcej życia, mocniej się UHasz itd.)
PS- po 2 ciosach wsyzstko idzie z tarczy na zbroję i resztę części ciała (buty, spodnie i hełmik) wnioskuję z tego że z deczka przyspałeś podczas treningu lub czegoś innego - albowiem rat nie ma bata się rpzebić przez MPA, Royal helmet, golden legi i steel bootsy (taki amsz zapewnie główny eq z tych 4 kategori) - Albo lałes sie z demonem a tu nagle przyszeł rat i cię sypnął za 5 (ostatnie HP) nie wierzę :P
Ogólnie - powodzniea w odbijaniu levelu :P

PS - samo zsolowanie demona, zwłaszcza przez knighta jest wielkim wyczynem. Choć największym jest chyba zsolowanie Palkiem (oj niewilu się to udało :P ), a najłatwiej amgiem i druidem :] (Ms + SD, ewentualnie UE, co chwile ucieczka i MFy)

1. No wlasnie pierwsza rzecz patrzac na date dolaczenia i twoje osiagniecia to nie jest najlepiej.
2. Zsolowanie Demona knightem bez uzycia exori jest trudne ale nie niewykonalne idzie na to duzy naklad kosztow, ale palkiem jest zsolowa duzo latwiej, a sorcem wchodzac i wychodzac to juz wogole chociaz mozna tez sorcm w parchemncie
3. Anihilatora da sie wykonac na 100lvl...

ps. mowicie ze kiperr sam se zabijal fe? co za problem.. on wogole nie musial ich zabijac :P a ze podchodzily to sie na exori nawalaly

Ularis 09-02-2005 19:08

;];];];]

Teoretycznie jest mozliwa!! ja nie bylem blokerem na anichilatoze ale zginelem z innej przyczyny !!!

Encore 09-02-2005 21:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wiechciu
GRatz level!!!!!!!!!!!! Filmik za***isty
tylko nie mozecie tego robic na raz nie wychodzic i wchodzic bo oczoplonsu dostalem X(

yy... ze co ?:D

BTW. fajny filmik gratz solowy i lvlu :) ,troche porazka z tym ratem, ale zdarza sie :P

Aldaev 11-05-2005 20:45

1. Kipper Rullez :p
2. Kipper kilka razy szybciej rozwala demona :D
3. Kipper ma duzo lepsze skille 8o
4. Kipper ma wiekszy lvl
5. Kipper ma lepsze eq :]
6. On cie nie obraza
7. Ja bym sie kłócil kto tu jest noobem :evul:

HAIL IMPRESSION :cup:

Filipyo'vel sisig 11-05-2005 21:04

lol navet AoLa niemial co za kretyn idzie bez AoL przy takich rzeczach

Aldaev 11-05-2005 22:22

I tak najlepszy jest Slepy :p

Nikt nie przebije solo final room na demon quest 8o

HAIL IMPRESSION

Salomon 12-05-2005 20:05

co wy sie czepiacie do ularisa :P
filmik za***isty tak jak on sam
:D

Good bye Danubia, Hello Nebula :D

Koronowany rycek II 12-05-2005 21:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Filipyo'vel sisig
lol navet AoLa niemial co za kretyn idzie bez AoL przy takich rzeczach

Co za idiota...
Widziałes ze kumpla mial przy sobie?PO CO MIAL TRACIĆ 50K I TAK BY GO KUMPEL POZBIERAł.Tempak..

Tuhamiid 12-05-2005 22:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aldaev
1. Kipper Rullez :p
2. Kipper kilka razy szybciej rozwala demona :D
3. Kipper ma duzo lepsze skille 8o
4. Kipper ma wiekszy lvl
5. Kipper ma lepsze eq :]
6. On cie nie obraza
7. Ja bym sie kłócil kto tu jest noobem :evul:

HAIL IMPRESSION :cup:

Kipper to Kipper tamto....Ludzie dajcie se spokój juz.Ja podziwiam wszystkich graczy takich jak Kipper lub Ularis.Powinniscie z nich brac przykład.
A co do filmiku to bardzo fajny.

Aldaev 13-05-2005 13:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tuhamiid
Kipper to Kipper tamto....Ludzie dajcie se spokój juz.Ja podziwiam wszystkich graczy takich jak Kipper lub Ularis.Powinniscie z nich brac przykład.
A co do filmiku to bardzo fajny.

Kipper nie nazywa nikogo nobem X(

Koronowany rycek II 13-05-2005 15:55

@Up
lol? nob? co to?
Po 2 nie znam takiego kogoś jak kipper... znam tylko kiperra.Next lolek..

Alekss 13-05-2005 16:32

***stwo i kurestwo ****a chce bana :D

Xaziz 13-05-2005 18:27

Gz

SUPER GRATZ, zarabiscie ci poszlo, to byl twoj pierwszy demon solo?? SUPER juz myslalem na koniec ze ci Explo nie styknie bo byl ostatni backpack a Demon jeszcze yellow hp :: GRATZ, GRATZ, GRATZ

zoom 13-05-2005 19:09

Gratz solo i gratz lvla, ale dziwi mnie jedno i tak lales go z gfb to czemu nie byles na full defie ?

Wypas 13-05-2005 21:50

Po co wy odświeżacie takie stare filmy? Później ktoś to ściąga ogląda i mówi k**** przecież ja to już widziałem i stracony czas. -.-

DoL@R 13-05-2005 22:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lamdar II
Yoyo gz demona solo, btw tez gram na danubii xD

Dan00bia dla n00bow ;)

@gz! Fajny film i gz 100 lvlu!

mariuszpisz 14-05-2005 12:44

Lol, Po Prostu Lol !!!!!!!!!!!

We, DEMONA na 100 lvl, am mój kolega na 49, TO JEST WYCZYN, IDZ SIE LEPIEJ UTOP KOLEŚ !!!

Wypas 14-05-2005 14:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez mariuszpisz
We, DEMONA na 100 lvl, am mój kolega na 49, TO JEST WYCZYN, IDZ SIE LEPIEJ UTOP KOLEŚ !!!

Widać jaki z ciebie ... Twój kolega był sorcem albo drutem i bił go pewnie góra dół.

Damian-Wladca Wody 25-06-2006 01:31

Pomocy!

Pomocy chce opejzec film ale nie moge wlanczam i wczesniej nawet sciongnelem tibie ng czy jakos tak i wlanczam i tam error wyskakuje cos z tibia***** wescie pomuszcie nie wiem co zrobic moze tibie 7.4 mam zainstalowac?wescie dajcie linka jak tak bo z tibia pl nie idze tibia com nie ma a inncyh ne znam i nie ufam !!! Prosze pomuszcie

Ps. dajcie se spokuj ze jak kogos zabil rat czy co do zle? ktos powiedzal ze to nie mozwile i powiedzal zeby stanoc pomidzy 5 cave ratow bez niczego to bendzie.A z eq kture mialem ciuskie weszlem pomiedzy 8 spedrow i nic mi nie robily :] i wescie pomuscie z tym filemem chce obejzec mam tesz inne filmy!!! helP!

Tuhamiid 25-06-2006 02:27

OMG po co odswierzasz temat z przed roku ?

Miku 25-06-2006 02:58

@damian~

to żart czy ty poważnie mówisz?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:50.