Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Zakonczone glosowanie na najpopularniejsza strone fanowska (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=25029)

Memuzo 04-02-2005 21:42

Hahaha

Haha, pokonali was ci, z których najbardziej się śmiejecie - Brazylijczycy. Mam nadzieję, że dało wam to coś do myślenia, rasiści .. :evul:

BR? BR? OI , OI ! SIM ! HAIL BRAZIL!

Dr. Omader 04-02-2005 21:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Memuzo
Haha, pokonali was ci, z których najbardziej się śmiejecie - Brazylijczycy. Mam nadzieję, że dało wam to coś do myślenia, rasiści .. :evul:

Jesli mowiac "was" masz na mysli moderatorow pokaz mi ktory moderator jest rasista albo uwaza ze wszyscy brazylijczycy sa idiotami.

Jesli mowiac "was" masz na mysli polakow to nie wiem czemu za poglady niektorych ludzi ma cierpiec strona.

Bobcio 04-02-2005 22:53

Wtf ?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Memuzo

No wlasnie czemu ma cierpiec strona ? przeciez kazdy zaczyna od poczatku i wyzywa brów... ja doszłem do tego ze sie z nimi qmpluje chociaz nie zabardzo wiem co oni gadaja... ale ogólnie sa spox =]
Ludzie nie piszcie na stronie takich bzdur bo normalnie nie chce sie tego komentowac... ehh mysle ze to dalo do zrozumienia ;)

orgizz 05-02-2005 11:59

:cup:

TIbia.pl rulz Polacy Rulz....
nastepnym razem bedzie lepiej bo Polacy wykurza wszystkich br z tibii :evul:
ale i tak jest dobrze! :cup:
te wybory sa trafne jak wybór Busha.... :confused:
Tibia.pl 4 ever!!!!!!!!11 :cup:

:> no ja rasista nie jestem ale Brazylijczycy są śmieszni i wkurzajacy
Wiem jedno że nie kazdy ;> B)

Aval'yah 05-02-2005 12:03

Moje najszczersze gratulacje!
4 miejsce, wg mnie bardzo dobrze!
Nie było oczywiście mowy o konkurowaniu z tibianews.net i tibia.de..
A co do tibia.br.. czytałem ( na tibianews :p ), że ta strona obiecała rozdać ileś tam darmowych pacców, jeśli zajmie wysokie miejsce w sondzie (bodajże 10 za I, 6 za II itd.). Drugie miejsce tej własnie strony nie jest więc takie dziwne..

EDIT:
Żeby nie być gołosłownym podaje linka http://www.tibianews.net/short_archive.asp?Idc=433

djkuter 05-02-2005 12:04

Faj nie 4. miejsce, poza podium, ale do dużysukses, jeśli patrzeć na odległość między 4. a 5. miejscem. popracujemy trohę ibędzie lepiej. Tylko szkodą, że nie ma angielskiej wersji strony :(

Norbitron 05-02-2005 15:03

oj te br

A wiecie dlaczego kazdy br glosowal na www.tibiabr.com? Bo te cioty wogule angielskiego nie umieja wiec nie bylo co sie zastanawiac, a polacy(przynajmniej wieksza czesc) umie angielski i uznali ze na innych stronach wiecej sie dowiedza.

BR SUX. TEPIC BR, NIEMCOW I CHOMIKI(NIE PYTAJCIE DLACZEGO)

@Re: down
A fajnie ze mi sie chce pisac ciagle ę,ą,ć,ś,dż,dź,ó,ń,ł. No chyba ze panie pozadny tobie sie chce.

Wiślaczek 05-02-2005 16:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Norbitron
A wiecie dlaczego kazdy br glosowal na www.tibiabr.com? Bo te cioty wogule angielskiego nie umieja wiec nie bylo co sie zastanawiac, a polacy(przynajmniej wieksza czesc) umie angielski i uznali ze na innych stronach wiecej sie dowiedza.

Boshe!!
Co za imbecyl...

A Ty potrafisz porozumiec sie po angielsku??Bo jak z polskim masz problemy...
edytka:
Chodzilo mi o interpunkcje oraz gramatyke....
Sam nie uzywam polskich liter...

Rinseregion 05-02-2005 18:41

Omg co za debile z was (czyt. !adminów, modków!) poprostu banda ***aków z lasu!! Jedyna strona o Tibi w polsce?! Cos was chyba po***alo!! Jest tez tibia.gery.pl, ktora ma niesamowita atmosfere teraz! I umieja tempic takich noobów "gduszy birzą właźnie dag" Ja niemoge, co za banda narcyzów!!

Re down: nie moglem w takiej formie napisac, ze ciagle pisza zle?

Tibiańczyk 05-02-2005 18:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rinseregion
Omg co za debile z was (czyt. !adminów, modków!) poprostu banda ***aków z lasu!! Jedyna strona o Tibi w polsce?! Cos was chyba po***alo!! Jest tez tibia.gery.pl, ktora ma niesamowita atmosfere teraz! I umieja tempic takich noobów "gduszy birzą właźnie dag" Ja niemoge, co za banda narcyzów!!

JAK CI SIE NIEPODOBA TO WY*******AJ STAD !!!

MatKus 05-02-2005 19:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rinseregion

Re down: nie moglem w takiej formie napisac, ze ciagle pisza zle?

A gdzieś ty widział w tej sondzie tibia.gery.pl? Bo albo mi padło na oczy, albo faktycznie byliśmy jedyną polską stroną uwzględnioną w sondzie.
A teraz tak:
uzywanie wulgaryzmów : ban na 3 miesiące
nie czytanie ze zrozumienie/zmyślanie/kłamanie (wybierz sam) - upomnienie za 6 punktów
Nie znajomośc ortografii (skoro sam się czepiasz tego, to i my się czepimy ciebie) - upomnienie 6 punktów
w sumie powinno być 3 miesięce + kolejne 3 za upomnienia, ale zrobię wyjątek dla ciebie - możesz już nie wracać.

Eladan 05-02-2005 19:49

Gratulacje

Gratuluje wyniku spewnosciom duzo sie nad tym napracowaliscie ale do strony tibia news duzo wam brakuje. Ale i tak najszczersze gratulacje! :)
aha i przepraszam z brak polskich liter (mam cos z klawiatorom) ;(

Norbitron 05-02-2005 21:48

1.Heh, Tibia.gery.pl ma fajny klimat?? Niesądze.
2.Tępią noobów?? To dlatego zaglądasz teraz na tą strone, bo cie wytępili.
Dobrze robisz Matkus, noobow trza tępić.

Gratz za 4 miejsce, ale zawsze moze byc lepiej, pamietajcie o tym i sie nie poddawajcie!!!

Pan Własnego Losu 06-02-2005 11:17

tibia.pl zajeła całkiem wysokie miejsce (tak naprawde myślałem żewogule jej nebedze na tej liście) tibia.pl życze dalszego rorastania sie

Siemek 06-02-2005 14:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Norbitron

@Re: down
A fajnie ze mi sie chce pisac ciagle ę,ą,ć,ś,dż,dź,ó,ń,ł. No chyba ze panie pozadny tobie sie chce.

Takich "debili" nie banujecie?

Wiślaczek 06-02-2005 15:29

hmm...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Siemek
Takich "debili" nie banujecie?

Nie zawsze taka osoba dostaje bana.Moze kiedys indziej dostanie:)

Shardzik 07-02-2005 20:33

Tak jak szło po mojej myśli, tibia.pl zajełą dobre miejsce, z liczbąprocentów dwucyfrową, Tibia News to naprawdę dobra strona i "guruje"(nie to nie jest ort.),Tibia.de też jest popularną stroną, a tibiabr zadecydowała frekwencja, bo najwięcej jest ByRyrsów grajacych w tibię, Ja bym podpowiadał w tym dużym updacie strony , żeby dodać parę kalkulatorów, (np na Hity brońmi, cZy jakiekolwiek inne) I taki dings co jest na Tibian Library, mianowicie jakie max. hity może zadawać dany potwór, oraz na rozwój "chinted.tabja.pl"
A do was drodzy użytkownicy, apeluję o więcej poradników.
Wystarczy ;)

Rahim 08-02-2005 11:32

Omg 4 miejsce na 10 stron, ja niebyłbym taki szczęśliwy miejsce prawie w środku :/

michalius 08-02-2005 13:57

to jest i tak dobrze

to co robicie jest super poniwasz na zadnej stronie nie ma gdzie dany przedmiot mozna kupic i gdzie sprzedac :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :) :) :) :) ;) ;) ;) ;) :p :p :p tylko nie macie w zadnym dziale jakie sa questy a to sie przyda kazdemu chyba :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( powininiscie to miec ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(

Dwimenor 08-02-2005 14:16

Tak, atk też się ciesze, że Tibia.pl zajeła tak wysokie miejsce.
@Up
A czy któraś ze stron biorąca udział w głosowaniu miała opisane questy??
Na Tibia.pl nie ma quest spoilling(proponuje poczytać Zasady) i chyba raczej nie będzie.
A jeżeli ktoś sobie nie daje rady z questami-niech nie gra.(takie jest moje zdanie)

Wiślaczek 08-02-2005 14:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rahim
Omg 4 miejsce na 10 stron, ja niebyłbym taki szczęśliwy miejsce prawie w środku :/

Chcialbym zauwazyc ze na swiecie nie ma tylko 10 stron o tibi...
Samo znalezienie sie w takiej ankiecie to jest sukces,zauwasz ze nie ma tam zadnej innej polskiej strony.A 3 miejsce to tez miejsce prawie w srodku:)

@michalius
Na tej stronie nie mozna gadac o questach.

edit:
dwime~
Byles szybszy:)

Vini 08-02-2005 21:20

http://tibianews.net/article.asp?Id=331

nie wiem czy było ale fajnie wyglada (Zapraszam na dół strony:])

Nerevareen 08-02-2005 21:33

@Vini
Hy hy o rosnącej wartości i nowych celach stron "fanowskich" i pięknie brzmiące słowa prawdy :p : fansites [...] few of them has experienced also a huge boost. In fact, according to CipSoft's official poll that finished last week, we can argue that the Tibian cheese is currently divided by the Four Big Sites: Tibiabr.com, tibia.de, tibia.pl and TibiaNews.net-niektóre strony fanów urosły w siłę i zasobność. Opierając się na oficjelnych wynikach sondy możemy stwierdzić że rządzi Wielka Czwórka Stron: Tibiabr.com, tibia.de, tibia.pl i TibiaNews 8o :] Wielka Czwórka :cup: i to słowa "konkurencji"

nab 09-02-2005 15:48

<Czeka na aktualizacje strony>

Thero 10-02-2005 12:35

Ja też chyba jestem rasistą bo na każdym liście, labelu jaki zauważe piszę: "br? Ye I know.." :/. Tylko mnie plz nie banujcie :S

@Vini
Zauważył, zauważył;p.

@Nerevareen
To wcale nie są słowa konkurencji ;). To są raczej słowa "przyjacielskiej"-jeżeli można to tak nazwać- stronki, która patrzy obiektywnie ;).

@Topic
Mamy nadzieję, że niktórzy przestaną się opieprzać*;p, a w kolejnej tego typu sądzie będzie mogło być tylko lepiej ;)..

=======
* - jakby co to joke :l.

Pogromca Dragonów 16-02-2005 18:39

Co tu dużo muwić

Tibia.pl-R-U-L-E-Z-Z narazie jestem nowy użytkownikiem zle strona bardzo mi sie podoba> :cup:

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:53.