![]() |
Hahaha
Haha, pokonali was ci, z których najbardziej się śmiejecie - Brazylijczycy. Mam nadzieję, że dało wam to coś do myślenia, rasiści .. :evul:
BR? BR? OI , OI ! SIM ! HAIL BRAZIL! |
Cytuj:
Jesli mowiac "was" masz na mysli polakow to nie wiem czemu za poglady niektorych ludzi ma cierpiec strona. |
Wtf ?
Cytuj:
No wlasnie czemu ma cierpiec strona ? przeciez kazdy zaczyna od poczatku i wyzywa brów... ja doszłem do tego ze sie z nimi qmpluje chociaz nie zabardzo wiem co oni gadaja... ale ogólnie sa spox =] Ludzie nie piszcie na stronie takich bzdur bo normalnie nie chce sie tego komentowac... ehh mysle ze to dalo do zrozumienia ;) |
:cup:
TIbia.pl rulz Polacy Rulz....
nastepnym razem bedzie lepiej bo Polacy wykurza wszystkich br z tibii :evul: ale i tak jest dobrze! :cup: te wybory sa trafne jak wybór Busha.... :confused: Tibia.pl 4 ever!!!!!!!!11 :cup: :> no ja rasista nie jestem ale Brazylijczycy są śmieszni i wkurzajacy Wiem jedno że nie kazdy ;> B) |
Moje najszczersze gratulacje!
4 miejsce, wg mnie bardzo dobrze! Nie było oczywiście mowy o konkurowaniu z tibianews.net i tibia.de.. A co do tibia.br.. czytałem ( na tibianews :p ), że ta strona obiecała rozdać ileś tam darmowych pacców, jeśli zajmie wysokie miejsce w sondzie (bodajże 10 za I, 6 za II itd.). Drugie miejsce tej własnie strony nie jest więc takie dziwne.. EDIT: Żeby nie być gołosłownym podaje linka http://www.tibianews.net/short_archive.asp?Idc=433 |
Faj nie 4. miejsce, poza podium, ale do dużysukses, jeśli patrzeć na odległość między 4. a 5. miejscem. popracujemy trohę ibędzie lepiej. Tylko szkodą, że nie ma angielskiej wersji strony :(
|
oj te br
A wiecie dlaczego kazdy br glosowal na www.tibiabr.com? Bo te cioty wogule angielskiego nie umieja wiec nie bylo co sie zastanawiac, a polacy(przynajmniej wieksza czesc) umie angielski i uznali ze na innych stronach wiecej sie dowiedza.
BR SUX. TEPIC BR, NIEMCOW I CHOMIKI(NIE PYTAJCIE DLACZEGO) @Re: down A fajnie ze mi sie chce pisac ciagle ę,ą,ć,ś,dż,dź,ó,ń,ł. No chyba ze panie pozadny tobie sie chce. |
Cytuj:
Co za imbecyl... A Ty potrafisz porozumiec sie po angielsku??Bo jak z polskim masz problemy... edytka: Chodzilo mi o interpunkcje oraz gramatyke.... Sam nie uzywam polskich liter... |
Omg co za debile z was (czyt. !adminów, modków!) poprostu banda ***aków z lasu!! Jedyna strona o Tibi w polsce?! Cos was chyba po***alo!! Jest tez tibia.gery.pl, ktora ma niesamowita atmosfere teraz! I umieja tempic takich noobów "gduszy birzą właźnie dag" Ja niemoge, co za banda narcyzów!!
Re down: nie moglem w takiej formie napisac, ze ciagle pisza zle? |
Cytuj:
JAK CI SIE NIEPODOBA TO WY*******AJ STAD !!! |
Cytuj:
A teraz tak: uzywanie wulgaryzmów : ban na 3 miesiące nie czytanie ze zrozumienie/zmyślanie/kłamanie (wybierz sam) - upomnienie za 6 punktów Nie znajomośc ortografii (skoro sam się czepiasz tego, to i my się czepimy ciebie) - upomnienie 6 punktów w sumie powinno być 3 miesięce + kolejne 3 za upomnienia, ale zrobię wyjątek dla ciebie - możesz już nie wracać. |
Gratulacje
Gratuluje wyniku spewnosciom duzo sie nad tym napracowaliscie ale do strony tibia news duzo wam brakuje. Ale i tak najszczersze gratulacje! :)
aha i przepraszam z brak polskich liter (mam cos z klawiatorom) ;( |
1.Heh, Tibia.gery.pl ma fajny klimat?? Niesądze.
2.Tępią noobów?? To dlatego zaglądasz teraz na tą strone, bo cie wytępili. Dobrze robisz Matkus, noobow trza tępić. Gratz za 4 miejsce, ale zawsze moze byc lepiej, pamietajcie o tym i sie nie poddawajcie!!! |
tibia.pl zajeła całkiem wysokie miejsce (tak naprawde myślałem żewogule jej nebedze na tej liście) tibia.pl życze dalszego rorastania sie
|
Cytuj:
|
hmm...
Cytuj:
|
Tak jak szło po mojej myśli, tibia.pl zajełą dobre miejsce, z liczbąprocentów dwucyfrową, Tibia News to naprawdę dobra strona i "guruje"(nie to nie jest ort.),Tibia.de też jest popularną stroną, a tibiabr zadecydowała frekwencja, bo najwięcej jest ByRyrsów grajacych w tibię, Ja bym podpowiadał w tym dużym updacie strony , żeby dodać parę kalkulatorów, (np na Hity brońmi, cZy jakiekolwiek inne) I taki dings co jest na Tibian Library, mianowicie jakie max. hity może zadawać dany potwór, oraz na rozwój "chinted.tabja.pl"
A do was drodzy użytkownicy, apeluję o więcej poradników. Wystarczy ;) |
Omg 4 miejsce na 10 stron, ja niebyłbym taki szczęśliwy miejsce prawie w środku :/
|
to jest i tak dobrze
to co robicie jest super poniwasz na zadnej stronie nie ma gdzie dany przedmiot mozna kupic i gdzie sprzedac :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :) :) :) :) ;) ;) ;) ;) :p :p :p tylko nie macie w zadnym dziale jakie sa questy a to sie przyda kazdemu chyba :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( powininiscie to miec ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(
|
Tak, atk też się ciesze, że Tibia.pl zajeła tak wysokie miejsce.
@Up A czy któraś ze stron biorąca udział w głosowaniu miała opisane questy?? Na Tibia.pl nie ma quest spoilling(proponuje poczytać Zasady) i chyba raczej nie będzie. A jeżeli ktoś sobie nie daje rady z questami-niech nie gra.(takie jest moje zdanie) |
Cytuj:
Samo znalezienie sie w takiej ankiecie to jest sukces,zauwasz ze nie ma tam zadnej innej polskiej strony.A 3 miejsce to tez miejsce prawie w srodku:) @michalius Na tej stronie nie mozna gadac o questach. edit: dwime~ Byles szybszy:) |
http://tibianews.net/article.asp?Id=331
nie wiem czy było ale fajnie wyglada (Zapraszam na dół strony:]) |
@Vini
Hy hy o rosnącej wartości i nowych celach stron "fanowskich" i pięknie brzmiące słowa prawdy :p : fansites [...] few of them has experienced also a huge boost. In fact, according to CipSoft's official poll that finished last week, we can argue that the Tibian cheese is currently divided by the Four Big Sites: Tibiabr.com, tibia.de, tibia.pl and TibiaNews.net-niektóre strony fanów urosły w siłę i zasobność. Opierając się na oficjelnych wynikach sondy możemy stwierdzić że rządzi Wielka Czwórka Stron: Tibiabr.com, tibia.de, tibia.pl i TibiaNews 8o :] Wielka Czwórka :cup: i to słowa "konkurencji" |
<Czeka na aktualizacje strony>
|
Ja też chyba jestem rasistą bo na każdym liście, labelu jaki zauważe piszę: "br? Ye I know.." :/. Tylko mnie plz nie banujcie :S
@Vini Zauważył, zauważył;p. @Nerevareen To wcale nie są słowa konkurencji ;). To są raczej słowa "przyjacielskiej"-jeżeli można to tak nazwać- stronki, która patrzy obiektywnie ;). @Topic Mamy nadzieję, że niktórzy przestaną się opieprzać*;p, a w kolejnej tego typu sądzie będzie mogło być tylko lepiej ;).. ======= * - jakby co to joke :l. |
Co tu dużo muwić
Tibia.pl-R-U-L-E-Z-Z narazie jestem nowy użytkownikiem zle strona bardzo mi sie podoba> :cup:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:53. |