Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   TEDE / Album. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=25618)

Adolphus Elbragol 11-02-2005 23:19

Pojawilem sie tylko dlatego, bo zobaczylem kto napisalostatni post.

Cytuj:

HH RULEZ. tralalalala
Zaje.bisty komentarz. Tak gleboki, tak wiele wnoszacy do rozmowy... Zaje.bisty, jak ty sam...

Thero 12-02-2005 10:30

Tak, post maniaka hh obrazuje mniej więcej inteligencje i umiejętność wysłowienia się polskich "ziomali".. Właściwie to smutne ://

Scream 12-02-2005 10:39

@up
ja tez slucham hh >.<

@topic
glupoty ludzie piszecie... mam wrazenie ze wiekszosc z was slyszala liroya lub cos w tym stylu a wypowiadacie sie na temat calego hh..... nie ma wcale tak duzo przeklenstw, a hh o dyskotekach itp. albo cos w stylu " c*** wam w dupe s****ysyny " jest bardzo zadki, o dystkotekach to glownie tede, a ten drugi przyklad.... hmmmm..... cos w tym stylu slyszalem tylko w "anty liroy" lub w niektorych piosenkach karramba... no i u liroya ^^

Shinjix 12-02-2005 10:43

W sumie "nagły atak spawacza" mnie rozwalił na maxa....

PS: Można przecież słuchać HH i nie być ziomalem....

Scream 12-02-2005 10:52

a tak wogule co wdg. was znaczy byc ziomalem?

Maniak Hip-Hopu 12-02-2005 11:03

hh jest spoko. wam poprostu nie pasi i tyle. ja mowie na zioma jako kumpel, z podworka lub jakis lepek z mego miasta co lubi ciasta. HH RULEZ.
Metalica to szajs jak ich nie malo:
AAAAAAAAAAAAAAARGGGGGGGGHHHHHHHHH Diabel jest bogiem Bleblebleeeeeeeeeeeeeeeeeee <<<<< tylko o to chodzi.
Metalica=aluminium=plastik my tak nazywamy

Dan the Automator 12-02-2005 11:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maniak Hip-Hopu
hh jest spoko. wam poprostu nie pasi i tyle. ja mowie na zioma jako kumpel, z podworka lub jakis lepek z mego miasta co lubi ciasta. HH RULEZ.
AAAAAAAAAAAAAAARGGGGGGGGHHHHHHHHH Diabel jest bogiem Bleblebleeeeeeeeeeeeeeeeeee <<<<< tylko o to chodzi.

Palant. Idź słuchaj sobie "uciuany giecik" bo chyba jakiejś sensownej riposty na moje wywody się nie doczekam.

Dr.Unknown 12-02-2005 11:11

Cytuj:

Jeśli ktoś szanuje jakąś muzyka, tak jak ty HH, musi tez umieć szanować muzyke innych, w tym wypadku zespół Metallica.
Noi uważaj, bo jesteś tylko małym pyskaczem;)

kamsz 12-02-2005 11:15

Cytuj:

Widac po twoim podpisie jaki ty 'l33t zi0m3k hip hop elo rap' jestes. Idz posluchaj 18l albo peji! :<

Ps. naucz sie mowic za siebie, bo w kregu moich znajomych nikt na metalice plastik nie mowi.

Maniak Hip-Hopu 12-02-2005 11:23

drunk pyskuje bo mi sie podoba i mozesz mi gowno zrobi, ahahahhahah.
Odwalcie sie ode mnie, od poczatku szukacie frajera ? jak tak to spytaj mamy ona powie ze tata, ahahhaha

Wiślaczek 12-02-2005 11:24

Cytuj:

drunk pyskuje bo mi sie podoba i mozesz mi gowno zrobi, ahahahhahah przyjedz do bydzi to ci zapale chatke ***u maly

OMG.....
Gdzie sie tacy ludzie rodza???Inteligencja na poziomie jaskiniowca.

kamsz 12-02-2005 11:27

Cytuj:

drunk pyskuje bo mi sie podoba i mozesz mi gowno zrobi, ahahahhahah przyjedz do bydzi to ci zapale chatke ***u maly

Moze ci duzo zrobic pyskaty 12-latku ;o idz sidneja sluchac i opusc to forum nim sie bardziej osmieszysz ;o

Dr.Unknown 12-02-2005 11:28

Nie mów do mnie Drunk, bo tak odnoszą się do mnie tylko normalne osoby, a pozatym w bezpośrednim starciu conajmniej byś coś złamał;)
Ok, ochłońcie z Off Topiciem już, a ty Maniak idz na grupe terapeutyczną.

Maniak Hip-Hopu 12-02-2005 11:29

no jak to cos u gory powiedzialo, to sie odwalcie ode mnie,

Scream 12-02-2005 11:30

@up
ja*******e co za idiota >.< i jak tu ktos moze powiedziec cos dobrego o hh/ o osobach sluchajacych hh gdy wypowiada sie taka osoba

Dan the Automator 12-02-2005 11:31

Cytuj:

drunk pyskuje bo mi sie podoba i mozesz mi gowno zrobi, ahahahhahah.
Odwalcie sie ode mnie, od poczatku szukacie frajera ? jak tak to spytaj mamy ona powie ze tata, ahahhaha

Straszne. Chcesz o tym poklikać?

Maniak Hip-Hopu 12-02-2005 11:32

hh i tk pozostanie i ja tez :D Jajko zrobicie, idzxcie do vivy i mowcie waszym jezykiem:plose pana niech pan wykasuje hlip-hlop bo mi i mojej mamie suie nie podoba buuuuuuuu.

kamsz 12-02-2005 11:33

Cytuj:

hh i tk pozostanie i ja tez :D Jajko zrobicie, idzxcie do vivy i mowcie waszym jezykiem:plose pana niech pan wykasuje hlip-hlop bo mi i mojej mamie suie nie podoba buuuuuuuu.

Pozer, lmfao.

Wiślaczek 12-02-2005 11:33

Cytuj:

no jak to cos u gory powiedzialo, to sie odwalcie ode mnie,

Przez ciebia przestane sluchac polskiego HH.Idz lepiej posluchac se Meza

Dan the Automator 12-02-2005 11:35

Cytuj:

A Po Polsku?

Dobra zamykam ten cyrk.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:31.