![]() |
Pojawilem sie tylko dlatego, bo zobaczylem kto napisalostatni post.
Cytuj:
|
Tak, post maniaka hh obrazuje mniej więcej inteligencje i umiejętność wysłowienia się polskich "ziomali".. Właściwie to smutne ://
|
@up
ja tez slucham hh >.< @topic glupoty ludzie piszecie... mam wrazenie ze wiekszosc z was slyszala liroya lub cos w tym stylu a wypowiadacie sie na temat calego hh..... nie ma wcale tak duzo przeklenstw, a hh o dyskotekach itp. albo cos w stylu " c*** wam w dupe s****ysyny " jest bardzo zadki, o dystkotekach to glownie tede, a ten drugi przyklad.... hmmmm..... cos w tym stylu slyszalem tylko w "anty liroy" lub w niektorych piosenkach karramba... no i u liroya ^^ |
W sumie "nagły atak spawacza" mnie rozwalił na maxa....
PS: Można przecież słuchać HH i nie być ziomalem.... |
a tak wogule co wdg. was znaczy byc ziomalem?
|
hh jest spoko. wam poprostu nie pasi i tyle. ja mowie na zioma jako kumpel, z podworka lub jakis lepek z mego miasta co lubi ciasta. HH RULEZ.
Metalica to szajs jak ich nie malo: AAAAAAAAAAAAAAARGGGGGGGGHHHHHHHHH Diabel jest bogiem Bleblebleeeeeeeeeeeeeeeeeee <<<<< tylko o to chodzi. Metalica=aluminium=plastik my tak nazywamy |
Cytuj:
|
Cytuj:
Noi uważaj, bo jesteś tylko małym pyskaczem;) |
Cytuj:
Ps. naucz sie mowic za siebie, bo w kregu moich znajomych nikt na metalice plastik nie mowi. |
drunk pyskuje bo mi sie podoba i mozesz mi gowno zrobi, ahahahhahah.
Odwalcie sie ode mnie, od poczatku szukacie frajera ? jak tak to spytaj mamy ona powie ze tata, ahahhaha |
Cytuj:
Gdzie sie tacy ludzie rodza???Inteligencja na poziomie jaskiniowca. |
Cytuj:
|
Nie mów do mnie Drunk, bo tak odnoszą się do mnie tylko normalne osoby, a pozatym w bezpośrednim starciu conajmniej byś coś złamał;)
Ok, ochłońcie z Off Topiciem już, a ty Maniak idz na grupe terapeutyczną. |
no jak to cos u gory powiedzialo, to sie odwalcie ode mnie,
|
@up
ja*******e co za idiota >.< i jak tu ktos moze powiedziec cos dobrego o hh/ o osobach sluchajacych hh gdy wypowiada sie taka osoba |
Cytuj:
|
hh i tk pozostanie i ja tez :D Jajko zrobicie, idzxcie do vivy i mowcie waszym jezykiem:plose pana niech pan wykasuje hlip-hlop bo mi i mojej mamie suie nie podoba buuuuuuuu.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Dobra zamykam ten cyrk. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:31. |