![]() |
fajne ;]] mamy ten sam wiek, znam pancras dragonheart z harmoni ktory ma 140 lvl i tez ma 13 lat;p
|
Dziś dojdą pewnie ss'y z hero huntu, bo to nie wszystkie ss'y. Czekam tylko na czuka85- on je ma.
|
|
Heh i kolejny advans twój, a ja tu latam do góry i na dół, wczoraj przez głupią przerwę w dostawie neta padłem od takiego badziewia jak Wild Warriory (były cztery), wyleciał nawet niezły loot - Demon shield, Bright sword, 4 bp uh, 1k kasy i cosik tam jeszcze, ale na szczęście godzina 5 rano nikogo prawie nie ma to all odzyskałem no ale niestety lvl i mlvl spadł :(.
|
@up
Niestety :( |
super:) hero hunt 4 ever! wiecej chcemy:)
|
Gratulacje tobie Bysiu i twoim kumplom! SS'y, loot i Advence - miodzio!
PS. Mieszkamy w tym samym mieście. :] @czuk85: Ja też mam takie przerwy w dostawie internetu po kilka razy dziennie. :( |
No no ladnie, przywrociles mi wiare w swordy :] gz lvli a najbardziej tego osotaniego BIG GRATZ 90lvl!
|
|
Gratz xD... 100 plx :P
|
@up
Za rok może dwa ;) |
Ta niecały miech i będzie miał 100 lvl, chociaż chwilowo stracił dostawcę uhów. :P, bo ja teraz tylko i wyłącznie scarabs <-- it's my life.
A tak to poprostu <BUMP IT UP> |
Co tu duzo mowic........
GRATZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :baby: 8o :D Ja tak tez kce :baby: |
DO BYSIA:
Super ss'y dawaj więcej! ;D DO TEGO ZIOMA, KTÓRY WKLADA TE SS'Y Z HERO: Ziomo przestań wkładać ciagle te zdjecia z hero bo jest ich za duzo i sa za nudne. Ciagle je przewijam. WIEC NIE WKLADAJ ICH!!!!! |
@up
Najpierw placzą, ze nie ma huntow a jak daje/ kumple daje to placzą :) |
Re up up:
Po pierwsze tak ja Bysiu powiedział najpierw kcecie fotki z huntów, bo advansy się wam nudzą, a potem mówicie że nie, zdecydujcie się. Zdjęć w tym momencie jest koło 40 z tego hunta i nicnie dorzucam bo nie mam więcej. A co najważniejsze nie jestem żadnym ziomem dla ciebie. |
Dawac wiecej tych ssow plx najlepiej z behe,demonow lub DLs. Najciekawsze jak dla mnie hunty jak masz to daj kilka ssow. Pozdro. Jak nabije lvl do 85 to tez zrobie takiego threada :P
|
Dziś we 2 ryckow ( ja+ fabian) siedzielismy na hero jakies 8,5h. Loot:
3x c-legi, 2x wh, m-ring, fs, crown shield Ss'ow nie robilem, bo hero jest juz dużo. |
Ja powiem tryle wszystkie ss'ki udane zauwaylem ze najmniej ejst w tych ss palow
|
xxx fajne screeny give more plx
|
|
gratz4u skille takie sobie
|
Cytuj:
hunty bysia moga byc ale twoje nie, bo sa nudne i za dlugo sie je przewija nara |
Re up:
Cytuj:
A przy okazji to chyba nie widziałeś screenów z moich huntów. Nie miałem żadnego negatywnego commenta w nich o ile dobrze sobie przypominam. Cytuj:
|
Cytuj:
zmien klimat i rob je ciekawsze bo twoje all ssy sa takie same, wszedzie tylko jakis jeden hit z bolta i nic sie nie zmienia :confused: |
Tutaj ja i zdjęcia ze mna będa mogły byc tu wsadzane zawsze.
Btw: http://img.photobucket.com/albums/v487/Bysiuu/92lv.jpg |
Damn you. Kolejny raz gratz.
|
Gratz... jakie amsz skille nie moglem nigdzie zlapac :|?
|
Gratz Bysiu wielkie GRatz... B)
|
Juz 92 lvl moge sie zlazyc ze za jakis tydzien juz 100 lvl bedzie:P gratz 8o
|
Cytuj:
|
wiem ze nie realne ale se tak zartuje:P
|
Gz
Polak potrafi ....:) Oby tak dalej:)
|
|
gratz oby tak dalej :D
|
Wymiatasz ;P. Gz.
|
Big Gratz 4u :P.. daj ssy z jakis huntów plx :')
|
@up
Były nie dawno hero to nawet nie komentowaliscie, a jeden sie nawet trzepiał mojego kumpla. |
Bysiuuu gratz ssków... friii items plx:D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:12. |