![]() |
Cytuj:
Top: Chwila, gdzie ten miecz... O! Jest... Harakiri! |
do d**y
Kawał wielkiego g***a. Kto Ci dał taki pomysł człowieku?? X(
X( I HATE :spam: |
ereee...
ja się przyznam. Mam 10 lat i mój pierwszy fake był 1000 % lepszy chyba na serio Mój nowy fake w toku...tym razem dopracowany bardziej :D Ten fake SuxX |
To jest zalosne -,- beznadziejne ..jakie ty masz poczucie humoru.."kupe"..ale smieszne ...gratuluje zwalonej psychy...jezeli zapytam sie Ciebie jakiego masz stolca to tez bedziesz sie smial ? toc to tak czlowiek zbudowany jest spoko wiem mozna sie z tego posmiac ale zeby dac to na wielce chwalebnej tibia.pl i jeszcze zamiescic na szanownym forum to trzeba byc chory..idz sie bawic chlopcyku..
|
badziew, syf, tandeta, beznadzieja, żałosne, hałowate (chałowate?) i wogule do d**y
jak tak bardzo "kupe" lubisz to zobacz na http://www.kupa.prv.pl |
Wiecie lubię dzieci ;) ale..to co on zrobił to jest gorsze od masturbacji 4 latka 0.o.Po 1 kefir z wymiotów lwów i do tego kefir żeby dać ludziom o mój boże dzisiaj zjadłem nutellę rzygnę na ciebie a ty to zjesz ok? Beznadzieja popracuj nad tym
Pomysł 6/10 Wykonanie 2/10 |
hehe do kitu a technika wykonania taka sama jak w "wiosce małych ludzików" :D
a może to ten sam gość tylko se drugie konto załozył :p |
X( X( X( X( X( X( X( X(
TY......Co masz do kefiru!!!!! Kefir jest dobry !!!!!!!!! :confused: :confused: 1/100 wykonenie -100/100 pomysł @up tak to chyba ten sam koleś -.- |
Bardziej sie usmialem z komentarzy niz z fake. A co do fake ? To wszyscy juz powiedzieli, wiec nie ebde tego samego gadał!
|
O JA *******E!! Takiego czegos w zyciu niewidzialem , breche mam na chacie rowna z tego :D:D. Za***isty kefir!!! ahahuaauhauha ;];]
|
To jest jeden z tych gorszych fake'ów .. ale i tak lepszy od Line + Dot ...
Co wy sie tak uczepiliście go z tym "TO JEGO 1 FAKE !! DAJCIE MU SPOKÓJ !" Ja jak robiłem 1st fake to sie troche próbowałem wysilić ... 1-2h roboty i wyszło coś takiego : http://img122.exs.cx/img122/4739/276.jpg a tu co ? 5 minut roboty i coś tragicznego. Pozatym Ja mam już dosyc jakich kolwiek fake'ów na temat tibii :/ ... za dużo ich a coraz mniej z życia codziennego.... dlatego coś planuje zrobić na jako iż powracam jako tako na forum ;) . |
Koleś jesteś wielki. Może zrób narodowy test inteligencij...
Zobacz ile stron pisali na temat twojego wielkiego fake. Zrob jeszcze kilka, zawsze marzylem by ujrzec fake, gdzie glownym tematem sa obsrane i zarzygane lwy. Zobacz napisze KUPA, posikałes sie juz? |
omg. ty wez popracuj
Pomysl 10/10 Wykonane 0/10 |
Słabe i nudne... 2/10
|
@up : i po co odkopujesz stare tematy?? Spojrz na date ostatniego posta xD
|
Lol!
Żebyś wykopał coś fajnego, ale nie taką....KUPĘ!!!
|
Lol co ty na forum pokazujesz pomysł 1/10 wykonanie niestrety 0/10 to razem wychodzi 0,5/10 ocena nie dygaj lepsze to niz 0 :)
|
jedyne słowo które mi przychodzi na myśl... BEZNADZIEJA!!!
|
Jeśli pozwolicie to ja odświeże moje stare fake;i zaraz ..... .
|
Człowieku weź przestań nierób więcej fake-ów. Zapomnij o tym, i nierób następnego, bo się porzygam. PLX! A jak chcesz już zrobić to włóż trochę pracy w to, co robisz.
Ocena: Pomysł:2\10 Wykonanie:0\10 Razem:1\10 PS: Tragedia |
Cytuj:
|
Ja tak ocenie:
Pomysł:10/10 Wykonanie -3/10 Czyli w ocenie słownej: Masz bujną wyobrażnię, ale chore ręce, bo ci się trzęsą przy każdym ruchu. |
Lolz ale bluzgow :D
7 stron czystego jezdzenia po ambicji :] jestem pod wrazeniem A tak na serio to do wykonania sie nie bede czepial bo w koncu twoj pierwszy fake. Pomysl fatalny, oblesny i dziecinnie dziecinny. Gdybys mial jakis ciekawy i normalny pomysl to sprobuj jeszcze raz, ale wiesz - przy takim nastawieniu to ty chlopie raczej z fake'ami daleko nie zajedziesz. |
ej.. Może gdybyś wymyślił jak powstają płatki cheerlios to by cie zatrudnili. :D A kefira nikt nie w*******a. A wiec dorzuce ci następne 0 na 10
|
Ja bym to nazwal "Jak powstal koszmarny fake ..."
|
Eeeeee
Zrobiłeś to poto żeby ludzie o tobie muwili?....Zle muwili oczywiście :o
asz sie płakać hce...Nie powiem już nic X( |
Cytuj:
8o Skąd sie takie niedorozwoje ortograficzne biorą ? Photo , Mówili, Źle, Mówili, Aż, Się, Chce I lepiej nic nie mów !~!!!!`~! i wogule idź stad jeśli masz zamiar odświeżać takie kaszany ! |
fabula 10/10
wykonanie 0/10 |
;/
"Szkoda czasu i atłasu"
czyli totalne dno! |
pomysl fajny ale wykonanie do pupy ;]
|
EEkKhmmM....
weź mnie nie dobijaj...to poprostu obraza dla całego Forum -.- ...skasujcie ten temat !! A propo...ile ty masz lat ??? chyba z 5 -.-
wiesz co ?? Ocena: Wykonanie 0/10 -.- Pomysł 0/10 -.- Fabuła 0/10 -.- weż lepiej nie rób więcej FAke'ów ! |
nie popisałeś się za bardzo :/ . Beznadziejny fake.
|
X( X( Weżcie nie odświeżajcie mega starych tematów!!!! X( X(
|
......
To najgorszy fake jaki widziałem :( Mam jedną prośbę nie rób więcej takich "fejków" Płakać czy się śmiać ?
|
ty wogule myslisz???
to ma byc fake?? to sie moze podobac muchom, bo jedzo gówno...
kefir jest bialy!!! powklejales tak pieknie ze az strasznie X( jak masz robic taki fake, to lepiej nic nie rób... :glupek: noobem jestes i tyle... |
Najgorszy (chyba) fake jaki widziałem... Wszystko źle wklejone, Ciągle to samo ujęcie
|
Cytuj:
Aha i błagam was przestańcie odświeżać stare topcie |
Co do fake to... Przepraszam ale co to jest? Moja stara robi lepsze faki :/
|
idz zrób lepiej fake twojej starej :baby: :baby: :baby:
|
Gratuluje ilorazu inteligencji poniżej 0!
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:17. |