Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   jak rozprawilem sie z afkerami i jednoczesnie PA na mytherze =D (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=27309)

infernus_10 25-02-2005 18:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez P-Y-T
Niech zgadne kto może grać tą postacią Czyżyk albo ....

ok wpadaj domnie ...

OMG KOLES HAHAHA nie jestes pewien to nic niepisz :) a po pierwsze niejestem z twojego miasta, ale znam tu duzo ludzi i bywam tu czesto :) wiec czaje mniej wiecej i Ciebie ;P

Dowizul z Inferny 25-02-2005 18:29

Bravo!!!

co nam tym udowodniles?
ze jestes najlepszy w rozwalaniu cheaterow i ze by cie unikac jak mam wlaczonego taskera;)

P.S

na serio to nieuywam makr:p

P-Y-T 25-02-2005 18:29

infernus_10, odpowiedz wiem ze ty tez mieszkasz na wysokiej i poco robiles na tibi.pl drugie konto mam powiedzieć kim jesteś?

infernus_10 25-02-2005 18:33

lol nawet i jesli to ja to i co? znasz tibia rules? ktos kto uzywa takich programow mozna go zabic bez konsekwencji wiec mow co chcesz bo nigdy niemasz pewnosci o co i o kogo chodzi

P-Y-T 25-02-2005 18:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez infernus_10
lol nawet i jesli to ja to i co? znasz tibia rules? ktos kto uzywa takich programow mozna go zabic bez konsekwencji wiec mow co chcesz bo nigdy niemasz pewnosci o co i o kogo chodzi

Dobra dobra ziomek niemam co robic to pisze na forum byle co

a mam ujawnić twoją torzsamość czy nie??

infernus_10 25-02-2005 18:50

podawanie czyis danych jest niezgodne z prawem i karalne... :D
a tym bardziej nie prawdziwych...

Heliwurab 25-02-2005 19:04

hehe. co do tematu to dobrze zrobiles i miales farta ze nie zobaczyli co im robiles :P loot dobry,mam nadzieje ze im Lvl zszedl :P:P

P.S.
stoję za stroną infernusa,w walce przeciw P-Y-T heh.

pyt gada jakieś głupoty,a potem przeprasza...co za ludzie sie rodzą tutaj :|...

Tiga5 25-02-2005 19:08

haha ten peker to orcgod :) teraz ma hunted :P

1. latwo bylo mozna sie domyslic kto to bo sie lognol 2 char jego obok :)
2.zalogowal sie 1 min po jego smierci i ma tera hunted i niepogra sobie juz na tym serv wiec niewarto zabijac takich leveli :)
3.bilismy go z 100 knightem to stracil z 40 bp uh -.- i traci tera pienodze na uhy
4.char poszedl do dupy ;P 43 knight
5.jego do***al 94 palek za afk na train wiec tu niech niemowi ze uzywa taskera ;)
6.to ***any noob
7.i jak was ktos zabije sprawdzajce all kolesi kiedy sie logowali :)

Wojtas 25-02-2005 19:20

Hehehe brawo, nie bałeś się ich congarulations:P:P:P

Tiga5 25-02-2005 19:52

Orcgod is this pk :P

1.orcgod tak sie jaral tym charem a teraz zonk hunted jego all chary mowilismy mu zeby wyslal screen na my acc to powiedzal ze nie wiec co z tego wynika?? ze on go zabil :P
2.a zeby odrobic skille i lev to sa 2 dni grania a 43 knight zrobic ze skillami troszeczke dluzej :) cya all udzelajce komentarzy kto ma racje (tiga the sorcerer)

Pan Wlodeq 25-02-2005 20:53

Haha Tiga jak dal xDD Daj mi nick to bede go nak****** moim 9 palem na Mytherze :)

Roscoe 25-02-2005 21:00

no,no, niezły sposób na afkerów... szkoda że loot cieniutki

MANHIR 25-02-2005 21:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hengar
Gdyby mieli aole to by bp nie wypadly :)

Wiem, ale pisalem to kiedy jeszcze nie wiedzialem, ze cos wypadlo z nich :O

infernus_10 25-02-2005 22:19

moze dla Ciebie Tiga, 43 knight to cos wielkiego... Wy na mnie naslaliscie cobre wiec sie odwdzieczylem :) wiedzialem jaki bedzie skutek, wiec nie zaluje... niemacie z czego sie cieszyc bo to byla przemyslana decyzja... pozdrawiam... ciao

PS: wstydzcie sie... 100 elite, 60 elite, 40 master i cale nubki z carlin nie daliscie mi rady HAHAHA :D nie zabiliscie mnie ... 43 elite knighta, to chyba pokazuje kto umie grac a kto nie :D CIAO

khazad 25-02-2005 22:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez infernus_10

no i ktos tu jest noobem... w tibia rulez nie ma nic napisane, ze mozna bez konsekfencji zabic afkera...

http://www.tibia.com/community/?subt...sladowca+kleru

Master Of Devastation 25-02-2005 22:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Matsu
Ta napewno cos wypadlo....... knife i wooden shield !!
wow super loot !!!!!

no wiesz oglądałem filmik z kolesiem który zabija afkerów to demon shield i bright sword wypada kolesiowi:P

DR.UTi 25-02-2005 22:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maxx
i ****a 2 razy napisalem.............
infernysiusie qrwa masz hunta jak niiiiiiiiiiiiiiiiiiiic ,,|,, (-.^) ,,|,,

Kocham cytować takich frajerów....stary jak chcesz się podzielić z ludźmi że ma hunta...od Ciebie czy innych tam esp machine....to pisz to na trade channel....game chat..guild channel...nawet poprośc Cip'ów o reaklame na głównej stronie tibia.com....ale w tym temacie...komentujemy te fotki...czyli np." Fajne fotki. GZ lootu"...albo " Niezbyt Ciekawe te screeny, mało akcji"....a nie 'Masz hunta" (To jest zreszta niepoprawna forma...)....i nie kozacz tak na forum....bo uwierz....dla mnie i elity z hiberny.,...zrobić z 10 masterów 20lvl/40mlvl....w kilkanascie dni to nie problem.....i niesądze ze jakis 100 lvl nawet....uchroni się przed 10 SD po 130 hp naraz......a jak nie....to 2 seria..nie wyrobi z klinieciem w ten F1 z vitą...

Ashlon 25-02-2005 23:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DR.UTi
Kocham cytować takich frajerów....stary jak chcesz się podzielić z ludźmi że ma hunta...od Ciebie czy innych tam esp machine....to pisz to na trade channel....game chat..guild channel...nawet poprośc Cip'ów o reaklame na głównej stronie tibia.com....ale w tym temacie...komentujemy te fotki...czyli np." Fajne fotki. GZ lootu"...albo " Niezbyt Ciekawe te screeny, mało akcji"....a nie 'Masz hunta" (To jest zreszta niepoprawna forma...)....i nie kozacz tak na forum....bo uwierz....dla mnie i elity z hiberny.,...zrobić z 10 masterów 20lvl/40mlvl....w kilkanascie dni to nie problem.....i niesądze ze jakis 100 lvl nawet....uchroni się przed 10 SD po 130 hp naraz......a jak nie....to 2 seria..nie wyrobi z klinieciem w ten F1 z vitą...

Szczegolnie jak afkuje, prawda? ;)

@Zdjecia : nie czytalem calego topicu, ale chcialem pogratulowac fajnego pomyslu :)

Raczeq 25-02-2005 23:49

Koles zrobil swietna robote wszyscy mowia hunt itd ... trzeba bylo afkowac
jak chcesz grac dalej na tym servie wez napisz do jakiegos wiekszego lvl niz oni i powiedz mu co sie stalo itd i jak jest rozumny to cie poprze.
Gratz dla ciebie ;] propobuje za tydzien znow poszukac tych oto panow na afk train ;]

piaskowy centaur 26-02-2005 09:35

Xudona znam z mojego OTSa i wiem ze jest to n00b nieprzecietny (kasowalem mu pokolei wszystkie konta na moim serwie bo lubil lamac zasady ;p ) i ciesze sie ,ze go ktos zabil . Mnie na OTS-sie straszyl noobek... tylko ,ze ja wtedy niegralem w tibie ;) ,ale teraz znowu gram jakby chcial mnie huncic to gram na Hibernie

CyA All

Pan Wlodeq 26-02-2005 12:16

Te centaur jaki masz nick na Hibernii ??

Tiga5 26-02-2005 13:03

orcgod jak cie uhalo 10 masek + ty

to niema co sie dziwic ciekawe jak by niebylo save czy bys dal rade ;)
uhalo cie w *** masek wiec tu nie kozakuj sie ja niemialem sd hip hop knight mi dal 1 bp
wyskocz po save a nie przed :P
juz 2 sorckow szlo juz w carlin byli ale save byl tak bys mial deda -.-

-=DanieL=- 26-02-2005 20:11

że tak powiem chamskie to było

ciekawi mnie jedno czy byś skakał do nich jakby niebyli AFK ? no bo ja bym ci schęcią wpier*** (zbił )-.-".

ale locik niezły

Mandaryna 26-02-2005 22:01

Kompletny tępak ;p

Chyba jeszcze nikt tego niezauważył, ale jestem ciekaw w jaki sposób udało ci się na*******ac sd-kami skoro nawet nie masz otwartego bakpaka z runami ? humm.... Czyżby macro O.o

Meeen1991 05-04-2005 21:40

hehe, no tak Xudon to jest cwaniaczek racja, ciekawe czy byl zly jak mial dead...:P (Tiga ma racje)

Sadamq 06-04-2005 16:39

Może te kłótnie dacie na prv ? Bo czytając temat i widząc 3/4 postów w stylu " Mash Hunta Nubie jeden, moja ronsia ciem dopadnie i zginieshhhh!" Aż mną zarzuca. Normalny cżłowiek który chce sobie przejrzeć forum, dział screeny czyta takie głupstwa... Jak 5 letnie dzieci...

Co do screenów - Niepopieram zabijania, nawet Afkowiczów... [ No chyba że ma sie niezbite powody ;p ] Loot całkiem niezły [ 5bp mf to... 10 k w potionach ;D ] Jednak ten znak na tibia.com pozostanie przez 3 miechy... A niesądze żeby ktoś zapomniał takiego killa ;] Obyś żył jak najdłużej xD

[ BTW. Moc w Sd! xD ]

Ps - Mogłeś też lurnąć kilka potworków [ Ale łamanie regulaminu by zwalczać łamanie regulaminu niebrzmi najlepiej hmm ? :D ]

Antek Tuk 06-04-2005 18:24

z tego co czytam to polowa tu mowi "masz deda,hunta" moze tak przejdzcie do czynu a nie tylko tak mowicie :] .... duzo ludzi uzywa czitow jak ja bym padl z powodu ze np uzywalem taskera na pewno bym tego kogos huntowal no ale widzac to z 3 osoby to oszukuje ... ;/ ///mogles raporcik i filmik nagrac ;]

Kapitan_Popo 02-05-2005 13:38

Xudon ziomal! :P
Elita mythery go goniła a on cała tibie im uciekał zabił kilku kolesi i uciekł do Ab i go nie ubili...a miał skulla LOL :P

czokoloko 22-05-2005 11:22

xD = Xudon Died

szparak 22-05-2005 11:29

Moje zdanko:D

POstąpiłeś bardzo dobrze stary. Trzeba tępić oszustwa bo uczciwi gracze niemaja szans z oszustami przecież

McKick 22-05-2005 11:39

To jush musialo byc chyba dawno bo Xudon gra chlopakiem a ty musiales niezle za to oberwac ,on ma oklo 80lvl :) wiem bo go często widuje pod dp

Roira 22-05-2005 11:54

to jest SCIEMA!! czemu ten drugi afker na jednym SSkie obrucil sie??

zAkLiNacZ 22-05-2005 11:55

Infernus_10 ty tez uzywasz jakiegos macro do strzelania runami , bo jak mozna strzelac z sd jak sie nawet nie ma otworzonego backpacka ???

A tak do filmu to gratz ze ich ubiles wkoncu afkorców trzeba tempic :)

zAkLiNacZ 22-05-2005 11:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Roira
to jest SCIEMA!! czemu ten drugi afker na jednym SSkie obrucil sie??

Bo Używal taskera zeby nie wylogowalo goz gry albo zeby inni pomysleli ze nie jest afk

Jerkov Thundersword 22-05-2005 13:01

Rofl lol... gratx ^^

Magson 22-05-2005 14:10

@ Temat : HuHuhU... no i dobrze im tak, ale ja bym ich nie zabijal no chyba ze wiesz ze konczysz z serverem... =]

@ Afk :S : Najwiekszy Killer Afk, thief... itd na hibernie to "Master Fluffy"

@ Natemat slowa "Hunted" - wg. mnie nie ma takiego slowa, poniewaz nie mozna zrobic hunted przez jedna osobe by musialo ja zabijac z 10 osob jak nie wiecej ... bo zabijesz tam 3 razy go to masz red skull potem jezscze pare razy i masz bana... i tyle = F

@ Ortografia : Najwiecej osob, ktore graja w tibie to sa osoby ktorym sie nie uklada w budzie itd... oceny 1,1,1,1... i polak u nich zanika :SSS

To tyle.

Lubie piwsko 22-05-2005 14:14

PS: loot "5 bp mana fluids, 3 bp uh, s-ring, time ring I ROZNE SMIECI :D ale i tak liczy sie satysfakcja (uzywali na 100% taskera bo co chwile "tanczyli") ... XUDON TO CHLOP NA RL ;][/quote]

LUDZIE CZYTAJCIE POSTY AUTORA DO KONCA BO NA SAMYM DOLE TEGO POSTA JEST NAPISANE JAKI LOOT (PATRZ UP) B)

pythera 22-05-2005 14:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Matsu
Ta napewno cos wypadlo....... knife i wooden shield !!
wow super loot !!!!!

Ludzie on napisał jaki lot tylko pod zdjęciami :P

bartek777 22-05-2005 16:41

kurde nie trzymaj ludzi w niepewnosci pokaż jaki loot z nich wypadl!! :o

Jerkov Thundersword 22-05-2005 17:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Magson
@ Ortografia : Najwiecej osob, ktore graja w tibie to sa osoby ktorym sie nie uklada w budzie itd... oceny 1,1,1,1... i polak u nich zanika :SSS

Niestety to prawda, gramatyka i pisownia nie sprzyja większości na tym forum... no i te "qwa" itp itp...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:37.