![]() |
Tak mało osób komentuje moje grafiki ludzie co wam zrobi jeden post więcej proszę o komentarze ;(
|
Całkiem fajny ten Samurai helmecik. Troche nie moge rozeznać gdzie otwór na oczy, ale i tak fajnie ci wyszedł. 5-/6.
|
Cytuj:
|
Proszęo komentarze i wyzwania..
|
Chcesz wyzwanie? Proszę cię bardzo.
Na jakim tylko chcesz formacie - tylko błagam cię, nie z różowym tłem. Nie musi to być koniecznie pixel art. Wykonaj ścianę katedry, z witrażami, przedstawiającymi obrazy mroku i zniszczenia, ew. śmierci. Oraz światłem, przenikającym przez nie, rzucającym różnokolorowy cień na bruk. Za trudne? No to może, spory, realistycznie oświetlony półtoraręczny miecz? Dwuręczny, runiczny topór? Krasnoluda? |
@BK
Jak narazie robię No dawajcie komenty ale z was nooby/lenie/newbie :( |
Coz... srednie. Klimatyczno nie tibijskie, ale od gustu zalezy czy to wada, czy zaleta. A co do Ciebie autorze, to powarznie zastanawiam sie, czy rzeczywiscie masz to swoje 24 lata... A wyzywanie osob, ktore poswiecaja swoj cenny czas, zeby obejrzec i/lub skomentowac Twoje rysunki jest conajmniej.... gowniarskie.
@down: Nie, po prostu uzywam ogolnie przyjetej nazwy na cos takiego. A ze Ty odbiegasz znacznie od tego okreslenia, to juz chyba nie moja wina. |
Cytuj:
<cough> Obrażasz mnie i moja nację. |
Hmm zrob jakies jedzenie dla odmiany... Moze owoc czy cos. A jak nie to rozdzke dla maga :D
|
Narazie nie mam czasu bo jadę d oAmeryki na pustynię Nevada zwiedzić troche :P ale dawajcie wyzwania!
|
heh spoko.... Ey albo jak bedziesz mial czas to zrob hmmmm jakis uleprzony backpack albo bag :P
|
Za***iste Grafiki ziom! Rob wiecej!
Jesli masz czas to moze zrobilbys elfish bow, orcish sword czy cos takiego. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:51. |