![]() |
Zrozumcie ze tibie wlacza dopiero kolo godziny 12.00 wiec niewiem po co ciagle ktos to powtarza " Czy ktos wie o ktorej godzinie wlacza Tibie?? "
|
looZik panowie... Isara jest czysta (dzięki niebiosom :) )....
o 2 w nocy zalogowąłem się na Isare i wszystko było wporzo, zalogowałems ię na Danubii drugim kontem i wszyscy rzeczywiście rodzili się w templu na rooku :). Nie wiedziałem o co chodzi wyłączyłem i zacząłem robić uhy swoim drutem na isarce... arghm... kocham tenb serw :P Mam tylko nadzieję, że nie będą cofać stanu na moim światk, bo nie ma pwoodu... I ludzie... nie panikujcie, że cofnięte będą serwy do kilku dni, bo problem pojawił się *wczoraj?* więc w najgorszym przypadku cofnął TYLKO DANUBIE (i jeżeli inne serwy też taki problem miały to je także) I TYLKO O DZIEŃ WCZEŚNIEJ... 8) IsaRa rOX (a już chciałem się przenieść na danubie na stałę) 8) |
Cytuj:
Znów tibii nie ma :( Na Isarke nie moge się włączyć ;( To stało się dzisiaj |
Nie musicie sie powtarzac!!!!!!!!!Prawie kazdy pisze to samo.
|
Danubia do dupy!
Ja mam postać na danubi i chyba przedje na inny serwer bo tutaj za dużo się dzieje tak jak po upadate wylonczyli serwy i walnczali to danubie chyba wlonczyli o 20 a pislo o 19 jesli bendei rook to bye danubia Mad
|
Danubia shit!!!!!
Hahaha wszyscy moi qmple prawie z klasy grają na Danubi :) ale beda mieli przesrane buhahaha
|
Cytuj:
PS czy ktos wie z jakiej to okazji? |
Cytuj:
czy ktos wie z jakiej to okazjii? WYWALCIE TEGO POSTA sorry przypadkowo kliknelem 2 razy re down JAK ? |
Brzoza sam usun tego posat masz po prawej stronie u gore swojego posta taki znaczeg "x" kliknij na niego i ci sie skasuje :/
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:35. |